Vilkår og betingelser

Velkommen til Laanius.dk 

Vores vision er at gøre det lettere for vores kunder, at træffe rationelle og sunde økonomiske beslutninger, via vores sammenligninger af forskellige finansielle produkter. I sidste ende gør vi det dermed muligt for vores kunder at spare penge. Vores hjemmesider tilbyder information om lån, opsparingskonti, kreditkort, P2P-lån og andre finansielle produkter.

Vores servicevilkår og privatlivsbetingelser er beregnet til at hjælpe dig med at forstå, hvordan Laanius.dk fungerer, samt hvilke oplysninger der indsamles om hjemmesidens brugere.

Servicevilkår

Laanius.dk tilhører ikke nogen kreditinstitution eller bank. Vi giver ikke personlige oplysninger til långivere, kreditformidlere, banker eller nogle andre finansielle institutioner uden dit skriftlige samtykke.

Det er vigtigt, at du altid gennemlæser priserne og vilkårene hos udbyderne direkte på deres hjemmeside, før du ansøger eller skriver under på en kontrakt, da vi hos Laanius.dk tager forbehold for nøjagtigheden af de oplysninger du finder på siden. 

Vi gør opmærksom på, at du handler på eget ansvar, såfremt du benytter dig af de oplysninger du finder på siden. 

Tredjepart og annoncører

Laanius.dk samarbejder med tredjepartsudbydere, herunder kreditudbydere og banker, og henviser/reklamerer for deres produkter. Sponserede kan blive vist med speciel markering på disse sider. Ved sammenligning af lån skal du kigge efter det repræsentative eksempel, som repræsenterer betingelserne, i henhold til Kreditaftalelovens § 7 a. 7, for alle låntagere. Du finder det repræsentative eksempel under hver enkelt datasæt.

Lånevilkår

Bemærk, at lånevilkårene kan ændre sig alt efter den individuelle kreditvurdering. Vi kan ikke garantere præcise renter og lånebeløb. Bemærk også, at långivere anvender registre over dårlige betalere, såsom Experian (RKI) og Debitor Registret, i deres kreditvurdering før lånet. I tilfælde af du indsender en ansøgning, vil dine personlige informationer blive tjekket i et eller flere af disse registre. Denne procedure påvirker ikke din kreditværdighed.

Forsinkelse af tilbagebetaling

Forsinkede betalinger på lån kan medføre ekstra omkostninger. Bemærk derfor, at långiverne kan have forskellige regler i dette tilfælde. Derfor er det vigtigt at informere sig selv om dette, inden indgåelsen af kontrakten med kreditgiveren.

Afdrag af lån

Hvis du misser et afdrag, kan det føre til yderligere omkostninger. Undersøg hos udbyderen, hvilke omkostninger der opstår i dette tilfælde.

Affiliate programmer

Visse dele af indholdet på Laanius.dk indeholder affiliate links til vores samarbejdspartnere. Hvis du ansøger/registrer dig gennem et sådant link til, modtager vi en provision for dette.

Ved at bruge affiliate links, pådrager du dig ikke yderligere omkostninger. Provisionen hjælper os med at dække omkostningerne til hjemmesiden, så vi kan fortsætte med at give dig gratis indhold af høj kvalitet. For mere information om affiliate links, se vores cookies.

Ophavsret

Indholdet på vores hjemmeside er underlagt national ophavsret. Distribution, kopiering og ændring af vores indhold udenfor ophavsrettens rammer er kun muligt med vores skriftlige samtykke. Hvis tredjepartsindhold er blevet brugt på vores hjemmeside, er dette tilsvarende markeret. Forskellige grafikker og billeder, du finder på Laanius.dk, kommer fra den interne produktion eller er blevet erhvervet med tilsvarende licens fra forskellige billeddatabaser.

Skulle du finde indhold, der overtræder ophavsretten, beder vi dig om at informere os om dette, så vi hurtigst muligt kan slette det omtalte indhold.

Ansvarsfraskrivelse (disclaimer)

Selvom alt indholdet på Laanius.dk er produceret og udarbejdet med sans for de små detaljer, så kan vi dog ikke udelukke, at nogle oplysninger kan fortolkes som uklare eller vildledende. Hvis du vælger at gøre brug af disse oplysninger, handler du på eget ansvar. Indholdet på Laanius.dk er blevet researchet og udgivet ud fra vores bedste viden, men vi påtager os intet ansvar for aktualiteten, nøjagtigheden og fuldstændigheden af disse oplysninger.

Erstatningskrav mod Laanius.dk vedrørende materielle eller ikke-materielle skader, som følge af brug eller misbrug af de oplysninger, der findes på Laanius.dk er udelukket.

Kreditvirksomhed

Laanius.dk påtager sig intet ansvar for konflikter eller uoverensstemmelser, der måtte opstå mellem kunder og udbydere. Dette omfatter alle klager over tildeling af lån/kreditter eller afvisning af en låne- eller kreditansøgning.

I tilfælde af uoverensstemmelser mellem kunden og tjenesteudbyderen, forholder vi os upartiske. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle skader forårsaget af brud af vilkårene mellem de to sider.

Når/hvis du indgår i en kreditaftale, er du ansvarlig for rettidig tilbagebetaling af lånet eller kreditten. Indgå aldrig en kreditaftale, hvis du ikke mener, at du kan overholde betingelserne og vilkårene for denne. 

Ansvar for links

I nogle indlæg/sider på Laanius.dk finder du links til eksternt indhold, som vi ikke har nogen kontrol over. Vi påtager os intet ansvar for indholdet bag disse links eller indholdet hos tredjeparter eller deres hjemmesider. Den respektive udbyder af hjemmesiden er ansvarlig for dette indhold. På tidspunktet vi tilføjede linket til vores indhold, blev der ikke fundet noget ulovligt indhold. Konsekvent overvågning af eksternt indhold er urimeligt. Hvis du finder links til ulovligt indhold, er det muligt at fjerne dem efter anmodning.

Investering

Artiklerne offentliggjort på Laanius.dk indeholder ingen anbefalinger eller rådgivning om investering, men er baseret på redaktionens research eller deres personlige erfaring indenfor investering.

Aktiehandel, ETF’er, P2P-lån og andre former for investering, med undtagelse af EU-dækkede opsparingskonti med indskud på op til 100.000 EUR, er altid en risiko. En investering i disse kan føre til et fuldstændigt tab af den investerede kapital.

Vi påtager os intet ansvar for investeringsbeslutninger, du træffer på baggrund af oplysninger offentliggjort på Laanius.dk. Alle er ansvarlige for deres egne handlinger og bærer også de risici, der er forbundet med investering af alle former.

Anmeldelser / kommentarer

Vi påtager os intet ansvar for nøjagtigheden og aktualiteten af de anmeldelser, der er skrevet af læsere hos de enkelte selskaber, og som du finder her på Laanius.dk. Disse kundeoplevelser afspejler erfaringer fra enkelte udvalgte brugere/kunder. Vi påtager os intet ansvar for rigtigheden af dette indhold. Vi forbeholder os retten til at tilføje, ændre eller slette indhold uden varsel.

Ved at bruge Laanius.dk accepterer du vilkårene og betingelserne fra operatøren Laanius.dk. 

Privatlivsbetingelser

Beskyttelsen af dine data er meget vigtig for os og noget vi tager seriøst. Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med Persondataloven og General Data Protection Regulation (GDPR). Vores datebeskyttelsesbestemmelser skal, i henhold til artikel 13 GDPR, hjælpe dig med at forstå hvilke data vi indsamler og hvordan vi håndterer dem.

Alle personoplysninger (personlige data) behandlet af Laanius.dk vil blive anonymiseret og pseudonymiseret så meget som muligt. Alle andre personlige oplysninger, som ikke kan være anonyme (e-mailadresser, navne og muligvis IP-adresser) vil blive behandlet strengt fortroligt og vil ikke blive videregivet til tredjepart(er). Alle personoplysninger slettes automatisk efter senest 2 år.

Personoplysninger er data, der gør det muligt at identificere en bestemt person.

Personoplysninger bliver kun indsamlet af os, hvis dette er lovligt tilladt, eller hvis du som bruger udtrykkeligt tillader indsamling af dine personlige data frivilligt.

Vi overholder derfor lovene om dataunddragelse og dataøkonomi. I følgende afsnit erklærer vi hvilke personoplysninger vi behandler, til hvilket formål og fra hvilken jurisdiktion vi handler ud fra.

Den samlede privatlivspolitik for Laanius.dk kan findes her: https://laanius.dk/privacy-policy

Data vi gemmer om dig, og hvorfor vi gør det 

Den data vi gemmer om dig inkluderer: 

  • Dit navn, din email adresse, dit telefonnummer samt cookies 

Vi gemmer disse oplysninger i overensstemmelse med gældende regler på området, for bedre at holde dig informeret om tilbud og services. Det gør os endvidere i stand til at informere dig om specialtilbud. Vi kontakter dig om dette via mail og SMS. 

Sådan afmelder du beskeder fra Laanius.dk 

Du kan altid tilbagekalde din tilladelse til at vi må kontakte dig. Du skal blot sende en email til info@laanius.dk, og skrive “Refusal to notify of new products and services and special offers.” i emnefeltet. 

Server logfiler

Når du benytter Laanius.dk, gemmer vi adgangsdata (serverlogfiler). Adgangsdata omfatter:

  • Navn på den hentede webside/fil
  • Browser / version
  • Brugerens operativsystem
  • Henvisende URL
  • IP-adresse
  • Tid og dato for serverforespørgslen
  • Anonymiserede data om brugeradfærd 

Adgangsdate lagres på vores sikre server for at generere statistiske evalueringer med henblik på drift og sikkerhed på hjemmesiden. Disse data tillader os ikke at finde eller forbinde bestemte personer. 

Den anonymiserede data om vores brugeres adfærd benyttes udelukkende til at optimere på sidens indhold og struktur. 

Kontakt

Hvis du vælger at bruge vores kontaktformularer eller vores e-mail til at kontakte os, behandles dine data i overensstemmelse med § 6, stk. 1 (f) GDPR. Personoplysninger, som navn og e-mail, videresendes til os gennem formularen via sikker SSL-kryptering og bruges udelukkende til at behandle din anmodning. Disse data vil ikke blive delt med tredjepart uden dit skriftlige samtykke. Desuden vil disse data blive slettet, når din anmodning er blevet behandlet eller senest efter 2 år.

Anmeldelser / kommentarer

På Laanius.dk har brugerne mulighed for at bedømme forskellige selskaber og offentligt dele deres erfaringer og/eller meninger for at hjælpe andre brugere med at forstå kvaliteten af de produkter og/eller tjenester, de tilbyder/yder.

Hvis du beslutter dig for at skrive en anmeldelse og bedømme udbyderen, accepterer du, at dit bidrag, herunder dit indtastede navn, vil blive offentliggjort efter gennemgang af Laanius.dk. 

Andre brugere kan besvare dit indlæg eller bedømme det med ”tommel op” eller ”tommel ned”.

Vi forbeholder os retten til at slette offensive kommentarer, eller kommentarer der kan tolkes som personlige, racistiske eller religiøse angreb.

Når du indsender en brugeranmeldelse, behandles dit brugernavn (alias), din e-mailadresse og din IP-adresse af os. Det er nødvendigt at gemme disse data for at identificere eller undgå spam og ulovlige kommentarer. Dine data vil ikke blive videresendt til nogen tredjepart. Denne data slettes automatisk efter 2 år.

Hvis du vil ændre eller slette din anmeldelse på forhånd, er dette muligt gennem forespørgsel.

Sociale medier – Facebook/Google+/Twitter

Laanius.dk er tilknyttet de sociale netværk Facebook (Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA), Twitter (Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA ) og Google+ (Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA). Når du besøger Laanius.dk overføres der ikke data til disse virksomheder, fordi vi ikke har inkluderet deres plugins.

Ved at klikke på det dertilhørende logo eller knappen på det sociale netværk, bliver du fært videre til deres hjemmeside, hvor data kan indsamles af det sociale netværk. Vi har ingen kontrol over omfanget af indsamlingen af disse data.

Du har mulighed for at beskytte dit privatliv gennem privatlivsindstillingerne på det givne sociale netværk:

Facebook http://www.facebook.com/policy.php

Google http://www.google.com/intl/da/+/policy/index.html

Twitter http://twitter.com/privacy

Kontakt 

Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt du har spørgsmål om vores privatlivspolitik, samt vores andre generelle vilkår og betingelser. 

Du kan skrive til os på info@laanius.dk