Lån penge hurtigt hos ALFALÅN

4.8
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i ALFALÅN
Lånebeløb fra 3000 til 75000 kr
Sats fra 7.12 til 9.61%
Frist fra 365 til 2160 dage
Alder, år fra 18 år gammel
Behandlingstid for ansøgning Godkendelse/afslag sker online, typisk efter 10 sekunder
Udbetalingstid Lån overføres til ansøgers NemID-konto til disposition straks. Bankclearing tager 2-10 minutter
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Optag lån med din Alfalån konto

Mangler du lige det sidste for at kunne få opfyldt det du går og drømmer om, så kan det sagtens være, at du kan finde hjælpen online. Her står der nemlig en lang række udbydere parat, som er klar til at hjælpe dig. En af disse er Alfalaan.dk, hvor du på en nem og hurtig måde kan optage privatlån, og det hele foregår online. De er ikke de ældste på markedet, men folkene bag er Basisbank, der også har en del andre låneudbydere under sig.

Lånevilkår

Når du har besluttet dig for, at det er hos Alfalån du vil ansøge om dit lån, så er det med at finde vilkårene på hjemmesiden. Du kan emt se disse ved at trykke ”start låneansøgning nu”. Her kommer to slidere, hvoraf den ene er lånebeløbet, og den anden er løbetiden. Du kan låne mellem 3.000 og 75.000 kr., og lånet kan løbe i 1-6 år (12-72 mdr.).

Ved et lån på 14.000 kr. over ét år, giver det en fast debitorrrente på 22,35 %, og en ÅOP på 48,3 %. Alt i alt kommer du til at tilbagebetale 17.218 kr.

Ansøgningsprocessen på Alfalån

Processen for at søge om et lån er ret enkel, og der er ikke noget behov for en Alfalån konto inden du går i gang. Processen er:

 1. Du klikker på ”start din låneansøgning nu” på forsiden.
 2. Du vælger dit ønskede lånebeløb og løbetid (3.000-75.000 kr. og 12-72 mdr.).
 3. Du trykker fortsæt og udfylder mere information om dig selv og din økonomiske situation.
 4. Du accepterer en række kontrakter.
 5. Du får pengene udbetalt samme dag eller senest næste hverdag.

Ansøger du inden kl. 14, kan du forvente at have pengene på din konto samme hverdag.

Alfalån min side

Når du forhåbentlig har fået dit lån godkendt, og dine penge udbetalt, skal de selvfølgelig bruges på det, du har drømt om. For at holde styr på lånet, er det meget normalt at man har en Alfalån ”min konto” e.lign., men det er umiddelbart ikke tilfældet her. Hos andre udbydere vil man ellers der med sit Alfalån login kunne tilgå informationer vedrørende sit lån.

Krav for at låne

Som kommende låner er der en række krav, du skal kunne opfylde og sige ja til. De er:

 • Du skal være min. 18 år gammel
 • Du skal bo i Danmark
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret

Derudover skal du igennem en kreditvurdering. Den foretager Alfalån ved at sammenligne din indtægt med din kommende månedlige ydelse. Hvis alt går vel bliver du godkendt inden for 30 sekunder!

Udbetaling

Når du lån forhåbentlig er blevet godkendt, kan du forvente at få pengene fra din Alfalån konto allerede samme hverdag, hvis du har ansøgt inden kl. 14. Ellers senest næste hverdag. Når så pengene er blevet udbetalt, er det op til dig, hvordan du vil bruge dem. Så længe du betaler din ydelse til tiden, er Alfalån ligeglade med resten.

Tilbagebetaling af lånet

Lånet kan betales tilbage på to forskellige måder. Denne måde vælger du i ansøgningen, men den kan godt ændres senere. Enten betaler du via betalingsservice med en PBS-aftale lavet med dit konto- og registreringsnummer, og ellers betaler du via et månedligt indbetalingskort . Første metode kan klart anbefales, da du så er sikker på, at du indbetaler til tiden – gør du ikke dette, kan du nemlig komme i problemer, og skal straks kontakte Alfalån.

Alfalån Trustpilot

Men hvad siger andre egentlig om dem som udbyder? I skrivende stund eksisterer der kun tre anmeldelser, og de er meget varierende i deres vurdering. Det er således ikke så nemt at danne sig et overblik. Trustpilot har dog en større samling anmeldelser for lånebehandleren Basisbank, hvor scoren er ”fremragende”. Særligt den nemme ansøgningsproces og udbetaling bliver her rost.

Fordele/ulemper

Der er både fordele og ulemper ved at låne hos dem, men kigger man hjemmesiden og anmeldelserne igennem, kan det overordnet set koges ned til følgende:

Fordele er:

 • Du kan have pengene udbetalt samme hverdag.
 • Med Basisbank er du sikret en erfaren lånebehandler.

Ulemperne er:

 • Du kan maks. låne 75.000 kr.

Kontakt-informationer

Får du behov for at komme i kontakt med alfalaan.dk, så kan du bruge følgende kontakt-oplysninger til lånebehandleren Basisbank, der står til rådighed for at besvare dine spørgsmål:

 • Telefonnummer: 70 22 09 29
 • Mail: kontakt@basisbank.dk
 • Mailadresse: info@alfalaan.dk
 • Adresse: Basisbank A/S, Teglholm Allé 15, 2450 København SV
  Eller på Alfalån: Tigervej 31, 4600 Køge

FAQ

📌 Er det sikkert at låne hos Alfalån?

Kort sagt: ja. Sikkerheden for dig som kommende låner er i top, da forbindelsen er krypteret, og hverken modtager eller en tredjepart kan således tilgå dine data. Samtidig er lånehandleren Basisbank, der er den ældste og mest erfarne netbank i Danmark. Skulle der endelig gå noget galt med din Alfalån konto, er du godt stillet i det danske retssystem.

📌 Kan jeg få et rentefrit lån?

Nej. Særligt grundet den relativt korte løbetid, kan du ikke få rentefri lån. Du skal dog ikke betale før næste måned + det resterende af den igangværende måned. Låner du således d. 1. i måneden, vil du få næsten to måneders rentefrihed. I sidste ende betyder det dog ikke noget for dine samlede omkostninger.

📌 Hvad er forskellen på Alfalån og Basisbank?

Alfalån er selskabet du ansøger gennem og låner af, men selve lånebehandleren er Basisbank. Det er højst sandsynligt en måde for dem at tilbyde flere forskellige typer lån, uden at alle skal samles ét sted, men i stedet på f.eks. alfalaan.dk. Alfalån har derfor også sit eget CVR-nummer og adresse.

📌 Jeg har ikke noget arbejde, kan jeg låne?

Højst sandsynligt ikke. Uden at komme ind på definition af arbejde, så kræver det, at du har en fast indtægt hver eneste måned, hvilket du skal kunne bevise gennem Skat. Dette er basalt set, hvad kreditvurderingen består af, da alfalaan.dk således bedst muligt sikrer sig, at de kan få deres penge tilbage – til tiden, ikke mindst.

📌 Hvordan bliver min konto kreditvurderet?

Når din låneansøgning behandles, tages din indtægt fratrukket dine faste udgifter – er det resterende beløb lavere end dit låns ydelse, vil du ikke blive vurderet kreditværdig. Der kan så ske to ting – enten bliver din ansøgning blot afvist, eller også bliver du tilbudt et lån med en lavere månedlig ydelse af alfalaan.dk. Det kan f.eks. være med et lavere beløb eller en længere løbetid – eller en kombination.

Virksomhedskontakter ALFALÅN
Officielle site www.alfalaan.dk
Adresse Tigervej 31 4600 Køge

Anmeldelser af ALFALÅN 2

4,8
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Det er det eneste kviklån jeg har prøvet at optage, men måske ikke det sidste. Det har i hvert fald bare fungeret superenkelt fra start til slut. Nemt at ansøge, hurtig udbetaling, og jeg har egentlig ikke været i tvivl om noget som helst gennem hele processen. Jeg har heller ikke haft nogen problemer med min Alfalån konto, så der skal faktisk bare lyde ros herfra.

Jeg har haft flere kviklån tidligere, og jeg troede det var slut, men da jeg stod og skulle på mit livs rejse, og der kom nogle udgifter med kort varsel, begyndte jeg at lede igen efter lån online på nettet. Her faldt jeg over alfalaan.dk, som kunne udbetale pengene allerede samme dag. Lånet er tilbagebetalt, og jeg har læst alt igennem inden jeg accepterede det – jeg er i hvert fald tilfreds.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde