Lån penge hurtigt hos AMYFINANS

4.7
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i AMYFINANS
Lånebeløb fra 25000 til 500000 kr
Sats fra 7.12 til 9.82%
Frist fra 365 til 5475 dage
Alder, år fra 18 år gammel
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Optag nemt lån til din Amyfinans konto

Et sandt hav åbner sig, når man leder efter lån online. Mulighederne kan vitterligt synes uendelige, og det med god grund. Der er nemlig flere udbydere af kviklån end nogensinde før, og det kan således hurtigt blive enormt uoverskueligt, når man gerne vil finde det helt perfekte lån for ens egen specifikke situation. En af disse muligheder er Amyfinans, der tilbyder både små og ganske store lån til private.

Lånevilkår

Men passer deres lån så til dig? Det er der faktisk ret gode muligheder for, da du med dit Amyfinans login kan få lidt for enhver smag. Det er muligt at låne helt op til 500.000 kr., og ned til 25.000 kr. Løbetiden kan være alt mellem 1 og 15 år, og debitorrenten vil i eksemplet på deres hjemmeside altid være 7 %. Låner du eksempelvis 75.000 kr. over to år, vil den månedlige ydelse være 3.424 kr., med en ÅOP (Årlig Omkostning i Procent) på 7,96 % og et totalt tilbagebetalingsbeløb på 82.189 kr. Amyfinans er bestemt i den lavere ende, når det handler om kviklån online.

Ansøgningsprocessen hos Amyfinans

”Min konto” får du adgang til ved at ansøge om og få godkendt et lån. Det er nemt at komme i gang med at ansøge, og du kan forvente at få svar ganske hurtigt. For at ansøge om et lån skal du:

 1. Vælge lånebeløb og løbetid (gøres enkelt og nemt på forsiden).
 2. Udfylde felterne med e-mail-adresse og telefonnummer.
 3. Starte din låneansøgning.
 4. Vente på at modtage tilbud der passer med dine kriterier.

Du kan altså forvente at få tilbud fra flere forskellige banker. Det betyder dog også, at du ikke kan være helt sikker på, at du får et lånetilbud der passer helt nøjagtigt med dine ønsker. Amyfinans gør dog hvad de kan, for at det bliver så tæt op ad som muligt.

Amyfinans login

For at logge ind på siden og få adgang til dine informationer, vil du oftest få et login hos den specifikke låneudbyder, og altså ikke hos selve Amyfinans. Her vil man kunne tilgå information vedrørende sit lån, hvilket f.eks. indebærer, hvor lang tid du har til at betale resten af lånet, hvornår du skal betale næste gang, og så videree. Hos Amyfinans bruger de NemID til at validere med, hvilket gør det rigtig sikkert for dig som kommende låner.

Krav for at kunne låne

De enkelte og specifikke krav for at kunne låne gennem din Amyfinans konto vil ganske enkelt variere fra udbyder til udbyder, men kravene minder dog overordnet set meget om hinanden. Det er oftest kun små afvigelser, der udgør forskellen. De generelle krav er:

 • Du skal være min. 20 år gammel (nogle gange ned til 18, andre gange op til 25)
 • Du skal have dansk folkeregisteradresse og bankkonto
 • Du må ikke stå i RKI/Debitor Registret

Som sagt er der dog afvigelser, og man kan også godt finde lån man kan optage online, selvom man f.eks. står registreret som dårlig betaler. Det er dog relativt sjældent.

Udbetaling

Udbetalingen sker i alle tilfælde ganske hurtigt. Det er faktisk unormalt, hvis du skal vente mere end én bankdag på at kunne have pengene i hånden, Amyfinans ”min konto” eller ej. Rigtig mange steder kan du også få pengene samme dag, og sågar inden for samme time. Det vil som regel fremgå ret tydeligt allerede på forsiden hos låneudbyderen.

Tilbagebetaling

De fleste vil kræve, at man enten opretter en PBS-aftale eller tilmelder et kreditkort. Hos nogle kan man kun det ene eller det andet, hos andre er det valgfrit. Enkelte tager også imod MobilePay. Alle slags kan man finde gennem Amyfinans. I det hele taget er det en fordel for dig, at du bliver tilmeldt en automatisk aftale. Så sikrer du nemlig bedst muligt, at du betaler tilbage til tiden.

Amyfinans Trustpilot

Det er egentlig ikke Amyfinans du bør undersøge, hvis du vil søge information om dit kommende lån. Derimod er det den konkrete låneudbyder, som du har fået tilbud fra, du bør undersøge. Det er dog ikke altid nemt at finde på eks. Trustpilot, men så kan det være, at du skal kigge på moderselskabet i stedet, da mange firmaer har flere underliggende låneudbydere.

Fordele/ulemper

Disse fordele og ulemper handler om Amyfinans, og altså ikke de forskellige låneudbydere. Du kan med stor sandsynlighed finde disse låneudbydere beskrevet andre steder her på siden.

Fordele, selv uden en Amyfinans ”min side”:

 • Du får de bedst mulige tilbud på markedet.
 • Du kan få lån helt op til 500.000 kr. til en god rente.

Ulemper:

 • Låneberegneren giver ikke nødvendigvis et realistisk billede af dit faktiske lån.
 • Grundet de mange tilbud, kan det faktisk blive mere uoverskueligt.

Amyfinans kontakt-oplysninger

Har du problemer med dit lån, skal du kontakte din låneudbyder. Men har du behov for at komme i kontakt med Amyfinans, så er oplysningerne som følger:

E-mail: hello@amyfinans.com

Adresse: Digifinans/Salus Group, Runebergsgatan 5B, 00100 Helsingfors, Finland

Virksomhedskontakter AMYFINANS
Officielle site amyfinans.com
Adresse Markedsføreren: Hypetraffic Aps, Jernbane Allé 45 , 2700 Vanløse, Denmark

Anmeldelser af AMYFINANS 3

4,7
3 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg startede med at tro, at det var en låneudbyder som alle mulige andre. Så jeg undrede mig også over, at der ikke var en Amyfinans ”min side” eller lignende. Men det er faktisk bare en sammenligningsside, hvor du får det hele på mail eller telefon. Det er ok, og tilbuddene var fine, men det var dog ikke det jeg havde regnet med oprindeligt. Så de er sikkert fine nok, men jeg valgte dog et andet sted i stedet.

Jeg fik mit ønskede lån virkelig hurtigt, og det krævede ikke noget Amyfinans login. Jeg fik flere tilbud allerede dag 1, og det var ret nemt at finde det billigste og bedste lån.

Har prøvet at få kontakt med dem et par gange nu, fordi jeg har prøvet at bruge mit Amyfinans login med NemID uden at det gad at virke ordentligt. Og det har så gjort at de har afvist mig, og nu kan jeg ikke få noget lån. Det forstår jeg ikke helt, synes jeg har gjort som de skriver. Men det må de selv om.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde