Lån penge hurtigt hos CREDITTI

5.0
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i CREDITTI
Lånebeløb fra 10000 til 75000 kr
Sats fra 16.5 til 24.5%
Frist fra 365 til 1825 dage
Alder, år fra 21-75 år gammel
Udbetalings muligheder Bankkonto
Tilbagebetalings muligheder , Bankkonto
Behandlingstid for ansøgning 25 minutter
Udbetalingstid 1-3 hverdage
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos Creditti

Creditti er en anderledes form for lånevirksomhed. Her kan man få en vurdering af, hvordan ens kreditvurdering ser ud – altså se mulighederne for at blive godkendt til et lån. Penge, som man gerne vil låne, bliver derfor ikke udbetalt her – her kan man blot få en vurdering.

Man går ind på hjemmesiden og indtaster sine personlige oplysninger – derefter får man en beregnet kreditvurdering af Creditti. Kredit vurdering gives sammen med en liste over låneudbydere og lån, som man kan blive godkendt til.

Lånebetingelser: Se overblik over kredit muligheder

Hvis du gerne vil finde ud af, om du kan blive godkendt til et lån, kan du tjekke dette hos Creditti. Når du har tastet dine oplysninger ind, får du en række tilbud på lån, som kan spænde fra minilån, kviklån og forbrugslån m.m.

Sådanne lån tages ofte, hvis man skal foretage en investering eller større køb og ikke ønsker at tage fra sin private opsparing.

Tilbuddene vil variere i størrelse og rente, og man vil typisk kunne låne mellem 5.000-300.000 kroner. Løbetiden ligger gerne mellem 12-120 måneder.

Husk at ingen lån er rentefri. Renten er ofte variabel.

Sådan ansøger du

Som nævnt søger man ikke direkte om lån af penge hos Creditti, men i stedet får man en kreditvurdering. Ved at søge her får man derfor ikke en min side eller min konto direkte hos lånevirksomheden.

Trin for trin – sådan søger du:

 1. Indtast personlige oplysninger på Creditti.dk.
 2. Kreditvurdering baseret på dine oplysninger gives herefter.
 3. Denne kreditvurdering består i en klassificering fra A-F. Modtager du et A, vil du have let ved at få et lån, mens et F vil betyde, at du næppe kan opnå godkendelse.
 4. Ud over kreditvurderingen modtages som regel 4-7 lånetilbud fra eksisterende lånevirksomheder.
 5. Du kan vælge et af tilbuddene og næsten være sikker på at blive godkendt. Dermed vil lånebeløbet hurtigt være at finde på din konto.
 6. Du kan søge om kredit hos den valgte lånevirksomhed og se nærmere på for eksempel minilån eller forbrugslån. Svartiden på godkendelse er ofte inden for få minutter. Herefter får man sammen med lån login og konto hos udbyderen.

Har du spørgsmål til processen kan du tage kontakt til en af de kompetente medarbejdere, som altid er på lager hos Creditti.

Creditti konto hos lånevirksomheden

Når man har fået en kreditvurdering hos Creditti, skal man herefter søge hos låneudbyderen. Når man gør det, får man samtidig adgang til personlige afdelinger såsom en privat min konto plus min side.

Både konto og min side er værktøjer til at give dig en større sikkerhed plus overblik over lånet, idet man her kan finde alle informationerne omkring ens låneforhold. Tag også et login her for at se den kommunikation, der er foregået med lånevirksomheden.

Krav for at blive godkendt til lån

Det varierer fra virksomhed til virksomhed, men ofte skal du som minimum leve op til følgende:

 • Minimumsalder mellem 18-21 år
 • Fast, dokumenteret bopæl i Danmark
 • Ingen udeståender med inkasso eller registrering i RKI
 • Krav om opfyldelse af den normale kreditvurdering

Nogle steder vil der også være et minimums-indkomstkrav på et bestemt årligt beløb. NemID er desuden påkrævet flere steder.

Låneudbyderen tjekker det meste, men man skal regne med selv at kunne dokumentere resten. Modsat et banklån skal der ikke stilles sikkerhed for det ønskede lån. Penge, der udgør lånebeløbet, vil blive indsat på ens konto, så snart man opnår godkendelse.

Læg mærke til at denne service hos Creditti kun er vejledende.

Sådan får du pengene udbetalt

Efter ovenstående vurdering bliver man enten godkendt eller afvist. Bliver man godkendt, skal en kontrakt underskrives med NemID. Her fremgår både lånebeløb, løbetid og rente.

Når virksomheden modtager den underskrevne kontakt, bliver pengene frigivet. De vil som regel stå på ens konto efter 1-3 bankdage. Man vil kunne holde øje med overførslen på flere måder – nemmest er det via login på netbank eller bankens app.

Når lån skal betales tilbage

De penge, man låner på baggrund af vurderingen fra Creditti, skal betales tilbage – med renter.

Når man har indgået låneaftalen, findes her også en aftale om tilbagebetaling. Ofte skal man tilbagebetale et bestemt beløb hver måned (størrelsen afhænger af beløb og løbetid).

Denne kan med fordel tilmeldes til Betalingsservice, så man er sikker på at få betalt til tiden hver måned. Konsekvensen, hvis man ikke gør det, er morarenter. Betaler man ikke disse, kan inkasso blive involveret.

Det er også en mulighed at finde betalings-services i netbank eller via bankens/låneudbyderens app.

Brugeranmeldelser – hvad kunderne hos Creditti mener

Hos Trustpilot kan kunderne give anmeldelser. Kunderne er generelt meget positive over for Creditti. Lån kan være uoverskueligt, og derfor fremhæver mange det smarte ved denne kredit-service, hvor man kan se, hvor man står rent økonomisk. Kunderne er også glade for, hvor let det er at ansøge og få kreditvurderingen, og at den er let at forstå.

Ulemper og fordele

Vil du søge om kreditvurdering hos Creditti angående lån af penge, bør du være opmærksom på følgende:

Fordele

 • Unik mulighed for kreditvurdering
 • Uforpligtende
 • Overskueligt og let at ansøge
 • Giver bedre indblik i den private økonomi
 • God kundeservice, hvis der er behov

Ulemper

 • Er kun vejledende
 • Kan ikke tage højde for alle fakta
 • Tilbyder ikke selv lånemuligheder

Creditti kontakt

Her oplistes de vigtigste kontakt informationer, hvis du skulle få brug for at tage kontakt til Creditti vedrørende lån:

Udbyder: Response Finance ApS

Adresse: Åboulevarden 22, 4 sal, 8000 Aarhus

Telefonnummer: 47 47 49 49

Åbningstider: Hverdage 10-16.30

Hjemmeside: Creditti.dk

Virksomhedskontakter CREDITTI
Officielle site creditti.dk
Adresse Åboulevarden 22, 4.th DK-8000 Aarhus Denmark

Anmeldelser af CREDITTI 2

5,0
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Havde aldrig prøvet at låne penge før og syntes, at det var meget uoverskueligt at finde ud af, hvor jeg kunne låne. Blev anbefalet Creditti, som kunne give en kreditvurdering med det samme. Prøvede det men kunne ikke helt forstå deres tilbagemeldinger. Så opgav det igen og prøvede i banken.

Jeg havde brug for at låne penge, men havde ikke økonomien til at tage et banklån. Jeg vidste ikke ret meget om andre lånetyper, men jeg fandt frem til Creditti. Kontakt til dem var superlet, og jeg fik forklaret, hvordan det fungerede. Indtastede så mine oplysninger, og med det samme fik jeg at vide, om jeg kunne blive godkendt til forskellige lån. Det gjorde det meget lettere for mig. Supersmart.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde