Lån penge hurtigt hos EXTRACASH

4.5
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i EXTRACASH
Lånebeløb fra 25000 til 500000 kr
Sats fra 7.12 til 9.61%
Frist fra 365 til 5475 dage
Alder, år fra 18 år gammel
Tilbagebetalings muligheder , Bankkonto
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos Extracash

Har du brug for lidt ekstra denne måned, så lån penge hos ExtraCash. De er en online lånevirksomhed, ejet af BasisBank og hos dem kan du låne op til 75.000 kroner, uden at stille sikkerhed. De udbetaler pengene på din konto indenfor to dage.

Lån betingelser

Du kan tage et kviklån på op til 75.000 hos Extra Cash. For at optage et minilån hos ExtraCash skal du:

 1. Være fyldt 18 år
 2. Have en indkomst på over 150.000 kroner om året
 3. Ikke være registreret som dårlig betaler.
 4. 4. Være dansk statsborger

Lånebureauet tilbyder en rentesats afhængigt af din indkomst, samt lånets løbetid. Når du vælger dit ønskede lånebeløb og løbetid, skal du se på lånets ÅOP, som står for Årlig Omkostning i Procent. her ser du lånets fulde omkostning, hvilket giver større gennemsigtighed.

Du kan låne fra 3.000 helt op til 75.000 kroner, så der er mulighed for at låne til lige det du har brug for. Du kan få en afbetalingsperiode fra 12 – 72 måneder.

Det er ikke muligt at optage et kort rentefrit lån hos Extra Cash.

Sådan ansøger du hos Extra Cash

Når du går ind på deres hjemmeside, vil du på forsiden se deres låneberegner. Herfra skal du:

 1. Indtaste det ønskede lånebeløb
 2. Indtaste den ønskede løbetid
 3. Udfylde personlige oplysninger
 4. Underskriv med NemID

Herfra går der ikke mere end et par timer, og så har du svar fra Extra Cash. Bliver du godkendt til lånet får du tilsendt et lånebevis. Dette skal du underskrive med NemID og du har indenfor 2 bankdage pengene på din konto.

Når du ansøger om et ExtraCash lån, vil du i låneberegneren kunne se, hvor meget din månedlige ydelse bliver på. Du vil også se Debitorrenten, samt lånets fulde omkostninger. Dette giver fuld gennemsigtighed.

ExtraCash.dk konto

Når du optager et lån hos Extra Cash, får du en konto hos BasisBank. Vil du efterfølgende have overblik over dit lån, går du ind på deres hjemmeside og finder ’min konto’. Herefter indtaster du dine Extra Cash login oplysninger og derefter kan du på Extra Cash ’min side’ se alle dine låneoplysninger. Der findes desværre ikke et ExtraCash app, så du skal logge på via en browser.

Krav for optagelse af lån

Du kan optage et ExtraCash lån helt safe hvis du:

 • Har dansk statsborgerskab
 • Er fyldt 18 år
 • Ikke er registreret i RKI, Inkasso eller Debitorregistret

Du kan få en bedre rentesats hvis du får en medansøger. Da dette stiller større sikkerhed for, at pengene bliver betalt tilbage, vil du kunne spare penge på dit lån og få extra cash endnu billigere.

Sådan får du pengene

Pengene går ind på din NemKonto efter 2 dage. Du vil kunne se beløbet på din netbank app.

Anmeldelser ExtraCash

Du kan læse andres oplevelser med Extra Cash lån på sider som Trustpilot. Det kan være smart at undersøge andres oplevelser med en låneudbyder inden du optager et lån. Så kan du være helt safe.

Kontakt ExtraCash

ExtraCash er et online lånebureau under BasisBank A/S. Derfor er det dem du skal kontakte, hvis du spørgsmål til dit lån eller låneprocessen.

Kontakt Basisbank Kundeservice på telefon: 70 22 09 29 eller e-mail kontakt@basisbank.dk

Adresse: Teglholmen Allé 15, 2450 København SV

Virksomhedskontakter EXTRACASH
Officielle site www.extracash.dk
Adresse Tigervej 31 4600 Køge
Telefon 70220929

Anmeldelser af EXTRACASH 4

4,5
4 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg har lige fået et lån hos ExtraCash, og selv om jeg er ny i det hele, så føler jeg mig tryg og i gode hænder. Det var meget let at få lånet, og pengene blev udbetalt kort tid efter, jeg blev godkendt. Jeg har valgt en lang løbetid, som passer bedst til mine behov. Rigtig rart at jeg kunne være med til selv at bestemme over min økonomi, selv om jeg tager et lån.

Jeg vil klart anbefale dem til alle, der har brug for at låne penge. Det er virkelig nemt at ansøge, og derefter er der en god kontakt til ExtraCash kundeservice. Hver gang jeg havde spørgsmål, var de meget nemme at få fat på, og de hjalp mig med alt, jeg havde spørgsmål til. Super service. Alt gik uden problemer.

Jeg er en meget tilfreds Extracash kunde. Der har ingen problemer været og de er nemme at komme i kontakt med, hvis jeg har nogle spørgsmål til for eksempel afbetaling eller da jeg ikke kunne finde ud af mit Extracash login. Så fedt! Jeg låner gerne dér igen og anbefaler til alle jeg kender, som har brug for et hurtigt lån.

Har lige optaget et Extracash lån. Det var super nemt og hurtigt. Jeg fik pengene med det samme hvilket var nice, da jeg altså virkeligt stod og manglede dem. Jeg regner med at betale det af på et år, men jeg er sikker på at de er til at tale med, hvis nu jeg ikke kan. Så jeg er super glad. Tak!

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde
 

Lignende långivere

Lånebeløb
500 tusinde kr
Frist
365... 5475 dage
Sats
7,12...9,61 %
30 dage rentefrit
Lånebeløb
20 tusinde kr
Frist
30... 1460 dage
Sats
12,50...26,08 %
Lånebeløb
100 tusinde kr
Frist
730... 3285 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
100 tusinde kr
Frist
365... 2190 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
15 tusinde kr
Frist
365... 1095 dage
Sats
11,94...24,87 %