Lån penge hurtigt hos GOLOAN

4.5
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i GOLOAN
Lånebeløb fra 10000 til 300000 kr
Sats fra 3.97 til 25%
Frist fra 365 til 1800 dage
Alder, år fra 25-75 år gammel
Udbetalings muligheder Bankkonto
Tilbagebetalings muligheder , Bankkonto
Behandlingstid for ansøgning 30 minutter
Udbetalingstid 1-2 hverdage
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Introduktion til GoLoan

GoLoan er ny og forbedret låneformidler på nettet, som henvender sig til danske borgere, der ønsker at låne lidt ekstra til husholdningen eller andet. Selskabet er ikke selve pengeudbyderen, men formidler i stedet dit lån ud til andre låneudbydere, som herefter får muligheden for at byde ind med et favorabelt lån til dig. Låneformidlingen kommer kunden til gode, fordi låneudbydere her skal slås om kunden og ikke omvendt.

Lånebetingelser

Hvis du foretager et et besøg på GoLoans hjemmeside vil du hurtigt få overblikket over, hvor mange forskellige lånemuligheder, der hersker på sitet. Der kan lånes alt mellem 10.000 kroner og helt op til 300.000 kroner. Selve perioden for lånets tilbagebetaling kan strække sig over alt fra 12 måneder og helt op til 144 måneder. Renterne og låneomkostningerne varierer alt efter låneudbyderen, men man kan godt bruge følgende låneeksempel som et solidt pejlemærke:

 • Lånebeløb: 10.000 kroner
 • Låneperiode: 12 måneder
 • Månedlig ydelse: 987,74 kroner - 1052,93 kroner
 • Debitorrente: 7,22 % - 21,93 %
 • ÅOP: 37,41 % - 56,37 %
 • Samlet tilbagebetaling: 11.829 kroner - 12.635 kroner
 • Samlede kreditomkostninger: 1829 kroner - 2635 krone
 • Stiftelsesomkostninger: 150 kroner månedligt.

Sådan optager du et GoLoan minilån

Det er ret nemt og overskueligt at komme i gang med at låne penge hos GoLoan. Følg følgende enkle trin for at få søsat din låneansøgning

 1. Klik dig ind på GoLoan appen eller hjemmesiden.
 2. Anfør dit ønskede lånebeløb via grafen på forsiden.
 3. Anfør din ønskede låneperiode for lånet.
 4. Tryk på det blå ikon ‘Se dine muligheder her’.
 5. Vælg et af lånetilbuddene og indsend ansøgningen.
 6. Afvent svar.

Svaret er ikke andet end minutter om at komme, så det hele klares indenfor kort tid.

Er det muligt at oprette en GoLoan konto?

Det er muligt at oprette et GoLoan Login men ikke en decideret konto. På loginet har man det helt store overblik over sin lånesituation og de oplysninger, som man har givet til selskabet til at begynde med. Der er tale om en unik GoLoan Min Side, som er privat for alle kunder.

Krav for at optage lån

At foretage et lån er altid omgærdet af visse krav og kriterier. GoLoan sætter ikke selv kravene, men det gør istedet den låneudbyder, som du ender med at vælge som din foretrukne låneudbyder. I Danmark er der dog altid visse overordnede bestemmelser, som skal være på plads, før man overhovedet kan komme i betragtning til et lån. Disse er:

 • Alder: Du skal være enten 18 år eller 21 år
 • Bopæl: Du skal have en dansk folkeregister-adresse.
 • Nationalitet: Du skal være dansk statsborger.
 • Økonomi: Du skal, hvis krævet, fremvise eller dokumentere for en vis årlig indtægt
 • Skat: Du skal, hvis krævet, give låneudbyderen tilladelse til at se dine skatteoplysninger.
 • RKI/Inkasso: De fleste låneudbydere vil ikke udlåne penge til folk i RKI.

Sådan udbetales pengene fra dit GoLoan kviklån

Langt de fleste låneudbydere, som opererer på det danske finansmarked for privatkunder er i samarbejde med NemID. Det betyder, at samtlige lån som udbetales af danske låneudbydere vil blive udbetalt til den pågældende kundes NemId-konto. På den måde sikrer man sig også mod snyd og misbrug. Det er derfor ikke muligt at få udbetalt kontanter.

Sådan betaler du dit GoLoan privatlån tilbage

GoLoan minilånene tilbagebetales som udgangspunkt i månedlige rater. Du kan vælge mellem 12 måneder og helt op til 144 måneder. Der er også mulighed for at betale større dele af sit lån tilbage, hvis man ønsker det, ligesom man også kan anmode om at tilbagebetale hele lånet, hvis det er muligt.
Alle forespørgsler om udsættelse af lån, om forhøjelse af lån og af forlængelse af lån foregår individuelt hos den respektive låneudbyder og altså IKKE igennem GoLoan. Man skal dog forvente morarenter i forbindelse med forsinkede ratebetalinger, ligesom alle låneudbydere også forbeholder sig retten til at opsige låneaftalen og kræve fuld tilbagebetaling ved grov overtrædelse af låneaftalens reglementer.

Tilbyder GoLoan andre lånetyper?

Hvad end du bruger pengene på, er op til dig selv. Der er som sådan ikke tale om et specifikt GoLoan billån eller boliglån, men snarere om et regulært privatlån. Lånetypen afhænger så af låntageren selv i form af det, man nu engang vælger at bruge pengene på. Om det er en rejse, renovation af lejlighed, studielån, boliglån, billån eller slet og ret et forbrugslån.

Anmeldelser af GoLoan

Hvis du vil vide mere om GoLoan, før du kaster dig ud i selskabets service, så kan du eventuelt læse op på flere af de anmeldelser af låneformidleren, som ligger på nettet. Trustpilot er det mest omfattende sted for anmeldelser, og her skriver de fleste brugere, at de har været ‘tilfredse med den gode kundeservice’ og at de har været ‘positivt overrasket over fleksibiliteten og hurtigheden i låneprocessen’.

Fordele og ulemper

Der er altid fordele og ulemper ved enhver virksomhed. Sådan forholder det sig også for GoLoan. Her er tre af de største fordele og tre af de største ulemper ved selskabet:

De tre største fordele:

 • Mulighed for kæmpe lån på op til 300.000 kroner
 • Hurtige og nemme udbetalinger
 • Super overblik over renter og lånemuligheder

De tre største ulemper:

 • Ingen mulighed for minilån under 10.000 kroner
 • Ingen mulighed for at få specifik rentesats på hjemmesiden.
 • Ingen mulighed for at oprette en GoLoan min konto.

Sådan kontakter du GoLoan

Du kan altid komme i kontakt med GoLoan, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget i forbindelse med et lån. Kundeservice sidder klar ved tasterne på mail kundeservice@goloan.dk og på telefonen via 52113117. Kundeservice-medarbejderne kan træffes på alle hverdage i dagtimerne.

Virksomhedskontakter GOLOAN
Officielle site app.goloan.dk
Adresse Vesterbrogade 149, Bygn. 9, 1. 1620 København V
Telefon 52113117

Anmeldelser af GOLOAN 2

4,5
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

GoLoan var min redning, da jeg stod og manglede penge til køb af en ny andelsbolig. Jeg fik hurtigt overblikket over mine lånemuligheder og sparede en del ved det.

Jeg fandt hurtigt ud af, at GoLoan ikke opererer som en almindelige låneudbyder. Istedet for at låne penge ud, giver de kunderne muligheden for at vrage og vælge i flere forskellige muligheder. Selskabet indhenter op til flere forskellige lånetilbud fra diverse banker og låneselskaber, så det derefter er op til kunden selv, at håndplukke den helt rette løsning for dem. På den måde er man fri for at skulle bladre flere forskellige lånesites igennem for at danne sig et overblik.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde