Lån penge hurtigt hos HOTLÅN

4.8
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i HOTLÅN
Lånebeløb fra 3000 til 75000 kr
Sats fra 7.12 til 9.61%
Frist fra 365 til 2160 dage
Alder, år fra 18 år gammel
Tilbagebetalings muligheder , Bankkonto
Behandlingstid for ansøgning Godkendelse eller afslag indenfor 30 sekunder
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos Hotlån

Når du optager et lån hos Hotlån, får du hurtig eksekvering og pengene på din konto næsten med det samme. Du kan låne helt op til 75.000 kroner til lige dét du står og mangler, i dag! Deer et online låne-bureau under Basisbank, Danmarks første online bank. Så når du låner her, får du stor sikkerhed og mange års erfaring. Hot lån tilbyder hurtig ekspedition. Efter bare 30 sekunder får du svar på din ansøgning.

Lån betingelser

Hos Hotlån kan du optage minilån eller kviklån på helt op til 75.000 kroner. Du skal blot opfylde få krav:

 1. Du skal have en fast indkomst
 2. Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
 3. Du skal være dansk statsborger
 4. Du skal have adresse i Danmark

Du kan ikke låne rentefrit hos Hot lån, men du kan stadig få et billigt lån til en yderst favorabel rente og en løbetid mellem 12 og 72 måneder. Jo hurtigere du tilbagebetaler, jo lavere bliver din rente også. Så er der tomt på din opsparing, kan du hos Hotlån få penge allerede i morgen. Så er vaskemaskinen gået i stykker, behøver du ikke vente måneder på at få den fikset, du kan gøre det allerede i morgen.

Sådan ansøger du hos Hotlån

Når du vil optage et Hotlån lån, foregår det online. Du besøger deres hjemmeside og på forsiden vil du se en låneberegner. Her indtaster du det ønskede lånebeløb og løbetid og du vil med det samme kunne se, hvad lånet kommer til at koste. Låneberegneren viser dig mulig rentesatss, samt lånets ÅOP. Dette giver overblik og fuld gennemsigtighed.

Når du bruger låneberegneren skal du:

 1. Indtaste det ønskede lånebeløb
 2. Indtaste den ønskede løbetid
 3. Udfylde personlige oplysninger
 4. Underskrive med NemID

Herfra går der ikke mere end en time og så har du svar fra Hotlån. Bliver du derefter godkendt til lånet, vil du i din mail få tilsendt et lånebevis. Dette vil du kunne se både på din e-mail og din Hotlån konto. Du underskriver lånet ved hjælp af dit NemID.

Når du ansøger om et Hot lån, vil du i låneberegneren kunne se hvor meget din månedlige ydelse bliver på. Du vil også kunne se debitorrenten samt lånets ÅOP; altså lånets fulde omkostninger. Du vil via dit login på ‘min konto’ også få fuldt overblik over dit lån. Dette giver fuld gennemsigtighed og gør det nemt, trygt og overskueligt for dig, at optage dit nye lån.

Din Hotlån konto

Når du er blevet godkendt, bliver du tildelt et Hotlån login, som du kan bruge på deres hjemmeside. Her får du adgang til alle lånets oplysninger. Dette gør det nemt og tilgængeligt at holde styr på dit lån. Du går ind på din konto, indtaster dine login-oplysninger og du vil derefter se alle dine oplysninger på Hotlån ’min side’. Det er her du finder alle dine oplysninger. Har du spørgsmål til dit lån, kan de fleste blive besvaret ved, at du tjekker dine informationer her.

Krav for optagelse af lån

Lån penge nemt og safe, ved at opfylde disse krav:

 • Dansk statsborgerskab
 • Over 18 år
 • Ikke er registreret i Debitor Registret, hos Inkasso eller i RKI
 • Folkeregisteradresse i Danmark

Sådan får du pengene

Pengene overføres via din NemKonto og kan ses indenfor 24 timer eller nærmeste bankdag. Beløbet vil derefter kunne ses på din netbank vi din browser eller dit netbank app.

Hotlån anmeldelser

Vi vil anbefale at du søger på ‘Hotlån Trustpilot’, da det altid er smart at undersøge, hvad andres oplevelser er med en låneudbyder, inden du optager et lån. “Better safe than sorry”, som man siger. Det vigtigste er, at du føler dig tryg, når du vælger en ny låneudbyder.

Hotlån kontakt

De er et online låne-bureau under Basisbank A/S. Derfor er det Basisbank du skal kontakte, enten via telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål til dit lån. Du kan også besøge hotlaan dk, for flere informationer.

Hotlån Kundeservice tlf: 70 22 09 29 eller e-mail kundeservice@basisbank.dk

Adresse: Teglholm Allé 15, 2450. København SV

Åbningstider: Hverdage 8.30-21.00, weekend 10.00-17.00

Virksomhedskontakter HOTLÅN
Officielle site www.hotlaan.dk
Telefon 70220929

Anmeldelser af HOTLÅN 4

4,8
4 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Det er virkelig nemt hos Hotlån, og de yder virkelig en god service. Jeg ansøgte og blev godkendt næsten med det samme, så der var ingen ventetid. Derefter blev jeg tildelt en smart Hotlån konto på hjemmesiden, hvor alle mine dokumenter og informationerne omkring lånet findes. Smart med et samlet sted til alle disse.

Jeg stod i en lidt svær situation rent økonomisk og havde brug for at kunne låne nogle penge. Min ansøgning i banken blev afvist, og i starten var jeg lidt skeptisk angående de online lånevirksomheder. Men jeg valgte alligevel at søge om kredit hos Hotlån, og her blev jeg godkendt. Det hjalp virkelig meget på min økonomiske situation.

Jeg har lige lavet min sidste betaling på mit lån. Jeg var ærligt talt lidt skeptisk i starten, jeg havde hørt så meget dårligt om kviklån. Men jeg har altså været rigtigt glad for mig Hotlån lån. Banken ville ikke låne til mig, så det hjalp mig virkeligt i en periode som var svær rent økonomisk. Så jeg er en tilfreds kunde!

Det er SÅ nemt med Hotlån. Jeg sendte min ansøgning, blev godkendt med det samme. Efter jeg havde underskrevet mit lån, gav de mig et Hotlån login, hvor jeg kunne se alle mine dokumenter. Det gør det altså nemmere, når man kan se alle sine papirer på ét sted. Jeg er meget tilfreds og er allerede begyndt at afbetale. Ingen klager herfra.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde
 

Lignende långivere

30 dage rentefrit
Lånebeløb
20 tusinde kr
Frist
30... 1460 dage
Sats
12,50...26,08 %
Lånebeløb
15 tusinde kr
Frist
365... 1095 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
500 tusinde kr
Frist
365... 5475 dage
Sats
7,12...9,61 %
Betal ud når du vil
Lånebeløb
50 tusinde kr
Frist
365... 2400 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
100 tusinde kr
Frist
730... 3285 dage
Sats
11,94...24,87 %