Lån penge hurtigt hos LETFINANS

4.8
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i LETFINANS
Lånebeløb fra 10000 til 350000 kr
Sats fra 4.28 til 19.80%
Frist fra 365 til 4380 dage
Alder, år fra 18 år gammel
Behandlingstid for ansøgning 2
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos Letfinans

Hos Letfinans kan du foretage et lån mellem 10.000 og 350.000 kroner. Ansøgningen foregår let og hurtigt via hjemmesiden. I ansøgningsprocessen skal man også vælge en løbetid, og her kan man vælge imellem 12 og 120 måneder. Lån penge på denne enkle måde og få pengene udbetalt kort tid efter.

Lånebetingelser

Hvis du vælger at få et lån hos Letfinans, er her tale om et forbrugslån – også kaldet et privatlån. Ikke et minilån eller kviklån. Du kan låne imellem 10.000 og 350.000 danske kroner, og et forbrugslån vil netop være en god ide, hvis du skal foretage en større investering eller køb – altså penge du kan låne, hvis du ikke vil benytte dig af en eventuel opsparing.

Du skal også vælge løbetid. Løbetiden er den tid, som du betaler af på lånet. Ligesom alle andre lånetyper, er her ikke tale om et rentefrit lån – det betyder, at du skal betale mere tilbage, end du har lånt. Man betaler lånet tilbage i faste rater hver måned. Letfinans tilbyder en løbetid mellem 12 og 120 måneder.

Du får en variabel rente på mellem 3,49 og 19,99 procent. På kontrakten kan du se, hvad den endelige rente bliver.

Sådan ansøger du hos Letfinans

Du ansøger om et lån direkte på virksomhedens hjemmeside. Her får du også en Letfinans min side med min konto, hvor du kan holde øje med, hvordan afbetalingen ser ud. Det tager kun få minutter at ansøge.

Sådan ansøger du:

 1. Vælg lånebeløb
 2. Vælg løbetid
 3. Udfyld personlige oplysninger, herunder bopæl, beskæftigelses-status og konto oplysninger m.m. samt CPR-nummer
 4. Herefter modtager du forskellige tilbud fra virksomheden, hvoraf du selv kan vælge det, der passer bedst til dig. Du får herefter også adgang til login på hjemmesiden samt en Letfinans konto.

Ansøger du i kontorets åbningstid med dit Letfinans login, kan du allerede få svar med forskellige tilbud med det samme.

Letfinans – min konto

Når der ansøges, oprettes også en min konto, som er til for at holde orden på økonomien. Når denne konto oprettes, kan du her holde øje med renter, oversigter og skyldigt beløb. Ved et regelmæssigt login her, kan du løbende tjekke økonomien, så der ikke opstår overraskelser.

Krav for at kunne låne

For at få et lån hos Letfinans, skal du opfylde nogle betingelser. Her er tale om følgende:

 • Alder (du skal være mindst 21 år gammel)
 • Du må ikke være registeret i RKI
 • Du må ikke have udeståender med inkasso
 • Du skal have en fast indkomst på minimum 200.000 kroner om året
 • Du skal opfylde de almindelige betingelser for den normale kreditvurdering

Yderligere ses der nærmere på din økonomi i forhold til nuværende indkomst, og om der før har været problemer med kreditværdighed. Til denne undersøgelse vil det ofte være nødvendigt at eftersende dokumenter som kopi af pas og kørekort, årsopgørelser og lønsedler.

Modsat et banklån skal der ikke stilles sikkerhed for et lån. Penge vil blive indsat på din konto, hvis virksomheden vurderer, at du lever fuldt op til kravene.

Sådan får du pengene

Beslutter Letfinans, at du lever op til kravene, så kan du få pengene udbetalt meget hurtigt. Først skal der dog laves en kontrakt, som du skal underskrive, og når den er underskrevet, så kan du få udbetalt pengene.

Underskriver du aftalen med NemID, kan pengene udbetales med det samme – du kan holde øje med din netbank på computeren, eller hvis din bank har en app.

Virksomheden udbetaler som udgangspunkt pengene hurtigst muligt – det kan ske allerede samme dag, som kontrakten modtages i underskrevet tilstand, eller maksimalt få dage efter.

Sådan betaler du lånet tilbage

Har du optaget et lån hos Letfinans, skal pengene betales tilbage med den fastsatte renteprocent. Det samlede beløb afhænger både af, hvor mange penge du har lånt samt løbetiden. Dette beregnes med det samme, når du ansøger om lånet på hjemmesiden.

Man betaler af på lånet med en fast sats hver måned, og det anbefales, at du tilmelder afbetalingen til Betalingsservice. Her trækkes den samme rate hver måned, således at du ikke glemmer det. Du kan finde ud af mere om Betalingsservicen i din netbank eller i bankens app. Du kan også anvende betalingskort, som du selv indbetaler hver måned, men indbetalingskortene er ikke gratis.

Det er vigtigt, at du husker hver månedlig betaling. Hvis der ikke betales rettidigt, tilskrives yderligere morarenter hver måned.

Brugeranmeldelser af Letfinans fra Trustpilot

Flere danskere har lånt penge hos Letfinans samt skrevet anmeldelser af virksomheden. Trustpilot samler disse anmeldelser fra brugerne. Her tegner der sig et billede af en virksomhed, der lever godt op til de løfter, de afgiver. Brugerne er især glade for den lette ansøgningsproces, den hurtige tilbagemelding samt en god kundeservice.

Fordele og ulemper

Her listes fordele og ulemper ved at optage et lån hos Letfinans:

Fordele

 • Tager kun få minutter at ansøge
 • Man får flere tilbud at vælge imellem
 • Der skal ikke stilles sikkerhed for pengene
 • Valgfrit lånebeløb og løbetid
 • Omfattende kundeservice med personlig hjælp

Ulemper

 • Renten kan være høj
 • En del krav skal opfyldes

Lånetyper

Letfinans samarbejder med bankerne om at give mulighed for forskellige typer af forbrugslån/privatlån, herunder også billån, lån til boligforbedring og rejselån.

Letfinans kontakt

Her findes kontakt informationerne til Letfinans:

Udbyder: Letfinans/Better Rates A/S

Adresse: Vestergade 3, 1456 Købehavn K

Telefonnummer: 31 31 90 00

Åbningstider: Hverdage 10-15

Hjemmeside: Letfinans.dk

Letfinans FAQ

📌 Hvordan søger jeg om at låne penge hos Letfinans?

Du kan ansøge om et lån direkte på hjemmesiden Letfinans.dk. Processen går hurtigt og let, og du skal blot indtaste nogle få personlige oplysninger samt give oplysninger om, hvilket beløb du ønsker at låne, og hvor lang løbetiden skal være. Herefter vender virksomheden straks tilbage med forskellige tilbud, du kan vælge imellem.

📌 Hvad sker der, når jeg har ansøgt om et lån hos Letfinans?

Når du har ansøgt om et lån på hjemmesiden med angivelse af beløb og lånetid, vender virksomheden tilbage til dig hurtigst muligt og gerne inden for ganske få minutter. Hvis det vurderes, at du kan godkendes til lånet, vil du modtage flere tilbud. Herefter kan du selv tage stilling til, hvilket tilbud der passer bedst til dine behov.

📌 Kan alle få et lån hos Letfinans?

Der er nogle krav, der skal opfyldes, før du kan blive godkendt til et lån hos Letfinans. Det drejer sig om din alder (du skal være minimum 21 år), indkomst (minimum 200.000 kroner årligt) og kreditvurdering (du skal leve op til kravene efter de almindelige standarder), og herudover må du ikke være registreret som dårlig betaler.

📌 Hvor mange penge kan jeg låne hos Letfinans?

Letfinans tilbyder dig muligheden for at låne mellem 10.000 og 350.000 kroner, og her er tale om penge til privat forbrug. Det betyder, at virksomheden ikke blander sig i, hvad du skal bruge pengene til, og der skal ikke stilles sikkerhed. Yderligere kan du vælge en løbetid på mellem 12 og 120 måneder.

📌 Hvad kan jeg bruge pengene til, når jeg har lånt hos Letfinans?

Du kan selv bestemme, hvad du ønsker at bruge de lånte penge til. Som forbruger kan du måske have brug for at få et billån, lån til boligforbedring, andelsboliglån eller rejselån (som alle klassificeres under termen forbrugs- eller privatlån), hvilket betyder, at du helt selv er herre over, hvordan pengene anvendes. Letfinans arbejder sammen med bankerne om lånet, men her er ikke tale om et banklån, hvor der stilles anderledes og meget skrappere krav til, hvem der kan få et lån.

Virksomhedskontakter LETFINANS
Officielle site letfinans.dk
Adresse Vestergade 3A DK-1456 København K
Telefon 31319000

Anmeldelser af LETFINANS 2

4,8
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg er meget positiv over for virksomheden, som levede godt op til mine krav. Jeg synes, det var rigtig nemt at ansøge med mit Letfinans login, og det gik rigtig hurtigt at ansøge. Jeg oplevede allerede efter meget kort tid at få en tilbagemelding, hvor virksomheden kom med flere gode tilbud. Alt i alt en rigtig god service også.

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med min Letfinans konto, og jeg synes, at virksomheden er rigtig god. Jeg ville gerne låne penge hurtigt, som virksomheden også reklamerer med, og dette levede de godt op til. Processen gik hurtigt, og dertil var det meget nemt. Jeg er også glad for, at det gik så let at få flere gode tilbud, som jeg kunne vælge imellem. De var meget effektive.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde