Lån penge hurtigt hos ROBOTLÅN

4.6
  • Lav en anmodning
  • Vent på et svar
  • Få penge
Lånevilkår i ROBOTLÅN
Lånebeløb fra 25000 til 500000 kr
Sats fra 7.12 til 9.61%
Frist fra 365 til 5475 dage
Alder, år fra 18 år gammel
Tilbagebetalings muligheder , Bankkonto
Behandlingstid for ansøgning Godkendelse/afslag sker online, typisk efter 10 sekunder
Udbetalingstid Lån overføres til ansøgers NemID-konto til disposition straks. Bankclearing tager 2-10 minutter
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos Robotlån

Robotlån er ikke som sådan en bank i sig selv, men er endnu et pengeinstitut der udbyder lån der udbydes af Basisbank. Lånene de udbyder er privatlån, og svaret på din ansøgning får du prompte, da det i langt de fleste tilfælde (98 %) slet ikke kræver nogen manuel behandling for at godkende eller afvise din låneanmodning.

Lånebetingelser

På Robotlån.dk kan du låne mellem 3.000 og 75.000 kr. til en debitorrente på 22,35 %. Løbetiden er mellem 12 og 72 måneder, hvor ÅOP falder med en stigende løbetid, men de samlede omkostninger bliver dog naturligvis højere. Det kan generelt altid bedst betale sig at optage et lån med så høj en månedlig ydelse som ens økonomi kan håndtere, over så kort tid (løbetid) som muligt.

Sådan ansøger du hos Robotlån

Processen er utrolig simpel, så fremt du ønsker at ansøge om et Robotlån lån. Det kan kort sagt beskrives således:

  1. Du udfylder ansøgningen på hjemmesiden
  2. Godkendelse eller afvisning sker derefter som regel inden for 10 sekunder
  3. Du underskriver med NemID
  4. Pengene overføres til din NemKonto samme dag inden for åbningstiden (08:00-19:00), ellers dagen efter

Så er det blot med at få brugt pengene på det, du nu har besluttet, og ellers sørge for at betale de månedlige tilbagebetalinger til tiden. Er der noget du er i tvivl om vedrørende dit lån, kan du som regel finde svaret på din Robotlån konto.

Robotlån konto

Med din Robotlån ”min side” har du et nemt og hurtigt overblik over dit lån, hvor du kan tilgå al relevant information om dit lån. Det kan f.eks. være, at du vil se hvor meget du mangler at tilbagebetale i alt, hvornår du skal betale næste gang, samt hvor meget beløbet er. Vil du ændre på ting vedrørende dit lån, foregår det også herfra.

Krav for at kunne låne

Der er selvfølgelig nogle krav som du skal kunne overholde, hvis du gerne vil være kommende låner. Disse krav minder meget om kravene hos lignende firmaer, og de er som følger:

  • Du skal være min. 18 år gammel og myndig
  • Du må ikke stå i RKI/Debitor Registret
  • Du skal have et fast arbejde med indkomst min. 150.000 kr. årligt (før skat)

Særligt sidstnævnte krav kan være afgørende, men det kan dog godt ske, at du alligevel ikke vil blive godkendt. Dette kan f.eks. være, hvis dine faste udgifter er for høje ift. den månedlige ydelse du vil få med det lån, du har valgt at ansøge om. Desuden nævner de også, at der generelt er større chance for at få sin ansøgning accepteret, såfremt man er to samboende myndige, der ansøger sammen.

Betal lånet tilbage

Lånet betales tilbage hver måned. Det er som udgangspunkt ikke muligt at forlænge lånet, men med dit Robotlån login kan du undersøge mulighederne for at få omlagt lånet, så det passer bedst til din økonomiske situation. Bliver du udfordret i at betale den månedlige ydelse til tiden, skal du hurtigst muligt kontakte kundeservice.

Anmeldelser Robotlån

Robotlån Trustpilot-anmeldelser er der ikke mange af, så her er det svært at danne sig et indtryk af pengeinstituttet.

Fordele og ulemper

Fordelene er den ekstremt hurtige udbetaling, og at det er Basisbank der med en del erfaring står bag. Ulempen er, hvis du f.eks. ikke har fast arbejde, eller hvis du ønsker at låne mere end 75.000 kr.

Kontakt Robotlån

Ønsker du at komme i kontakt med Robotlån, enten fordi du er i tvivl om noget vedrørende dit lån eller har opklarende spørgsmål, så kan deres kontakt-oplysninger findes lige her:

Telefon: 70 22 09 29
Åbningstider er umiddelbart mellem 08:00 og 19:00.

E-mail: info@robotlaan.dk eller kontakt@basisbank.dk

Adresse: Basisbank A/S, Teglholm Allé 15, 2450 København SV

Virksomhedskontakter ROBOTLÅN
Officielle site www.robotlaan.dk
Adresse Tigervej 31 4600 Køge

Anmeldelser af ROBOTLÅN 5

4,6
5 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg vil helt klart anbefale dem til andre, for jeg har ikke haft nogen problemer overhovedet. Jeg kunne godt finde på at låne her igen, hvis det bliver aktuelt. Jeg synes, det er rigtig smart med deres Robotlån konto, der samler alle informationerne omkring ens lån, så man kan holde styr på for eksempel afdrag og afbetalinger.

Jeg var i tvivl om, om jeg skulle vælge at låne penge hos banken eller en af lånevirksomhederne, da jeg manglede penge. Jeg besluttede mig for det sidste og valgt Robotlån. Det er mit første lån, men jeg er godt tilfreds. Det er let og nemt, og man får hurtigt pengene sat ind på kontoen. Dog er Robotlån rente selvfølgelig højere end hos banken.

Kan egentlig kun anbefale dem. Jeg har ikke haft nogen udfordringer, og jeg synes det har været nemt at bruge min Robotlån konto til at holde styr på mine lån og huske at betale til tiden. Jeg kunne i hvert fald godt finde på at låne hos dem en anden gang.

Det er faktisk det første lån jeg nogensinde har optaget. Men jeg har været positiv overfor mit Robotlån lån. Det er selvfølgelig ikke lige så billigt som hos en almindelig bank, men til gengæld fik jeg pengene hurtigt, og det har været nemt hele vejen igennem.

Jeg havde ikke hørt om dem før, men efter jeg optog et lån hos dem, fik jeg et Robotlån login som jeg nu kan bruge til at holde øje med mit lån. Synes godt de kunne gøre det lidt smartere, særligt på mobilen, men ellers har det nu fungeret okay med mit lån som snart er tilbagebetalt.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde
 

Lignende långivere

Betal ud når du vil
Lånebeløb
50 tusinde kr
Frist
365... 2400 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
100 tusinde kr
Frist
365... 2190 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
15 tusinde kr
Frist
365... 1095 dage
Sats
11,94...24,87 %
30 dage rentefrit
Lånebeløb
20 tusinde kr
Frist
30... 1460 dage
Sats
12,50...26,08 %
Lånebeløb
100 tusinde kr
Frist
730... 3285 dage
Sats
11,94...24,87 %