Lån penge hurtigt hos SCANDIBANKER

4.3
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i SCANDIBANKER
Lånebeløb fra 25000 til 500000 kr
Sats fra 7.12 til 9.82%
Frist fra 365 til 5475 dage
Alder, år fra 20-75 år gammel
Behandlingstid for ansøgning 5 minutter
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Optag nemt et Scandibanker lån

Det har faktisk aldrig været lettere at låne penge, end det er lige nu. Man behøver blot at søge i ganske kort tid på internettet, før adskillige muligheder dukker op. Derfor kan det også være, at du allerede har lånt online, måske endda flere steder, og her kommer Scandibanker ind i billedet. Du kan nemlig samle dine lån, ligesom du også kan optage nye lån.

Lånevilkår

De fungerer lidt som en slags formidler, hvor du med Scandibanker derfor kan få lån fra f.eks. Basisbank og Express Bank. Du kan dermed låne mellem 25.000 og 500.000 kr., og løbetiden kan i udgangspunktet være alt mellem 1 og 15 år. I et regneeksempel på Scandibankers hjemmeside, giver et lån på 25.000 kr. med en løbetid på 2 år en debitorrente på 7 % og en ÅOP på 9,86 %. Det samlede tilbagebetalingsbeløb bliver dermed 27.924 kr., hvilket er i den lavere ende for kviklån. Det er også muligt at foretage samlelån, hvor du kan samle lån fra flere kreditorer, hvilket gør det både billigere og nemmere.

Sådan ansøger du om Scandibanker kredit

Som nævnt tidligere, så er der rigtig mange muligheder for øjeblikket, når det kommer til lån online. Og det giver sådan set ret god mening, for selve ansøgningsprocessen kan nærmest ikke blive mere simpel. Sådan gør du:

 1. Du flytter på sliderne med lånebeløb og låneperiode.
 2. Du udfylder din e-mail-adresse og dit telefonnr.
 3. Du modtager nu tilbud på lån, der matcher dine ønsker.
 4. Du vælger det ønskede lån, og får pengene udbetalt.

Det skal nævnes, at det ikke er fuldstændig sikkert, at du kan få et Scandibanker lån, der passer nøjagtigt til dine krav. De gør dog hvad de kan for, at det er så tæt som muligt.

Scandibanker login

Som helt ny låner skal du godkende med NemID, og så vil du forhåbentlig hos den specifikke låneudbyder få en konto hos dem. Denne konto vil du kunne bruge til at få et nemt overblik over dit lån. Der er derfor ikke tale om et Scandibanker login, men normalt vil dit login være en e-mail-adresse eller telefonnr., og et selvvalgt kodeord. Det kan også være NemID eller et særligt link, du får tilsendt.

Krav for at kunne låne

Hvis du ønsker at låne penge, så er I umiddelbart et godt match. Dog skal Scandibanker og de banker, du får tilbud fra, kunne være sikre på, at du faktisk kan tilbagebetale lånet til tiden. Derfor gælder der som regel nogle generelle krav, der lyder nogenlunde sådan her:

 • Du skal være myndig (og altså være min. 18 år gammel)
 • Du skal være dansk statsborger
 • Du må ikke stå i RKI/Debitor Registret

Det skal dog nævnes, at dette ikke er specifikke krav for Scandibanker kredit. De præcise krav fremgår af den enkelte udbyders hjemmeside. Du kan dog være ret sikker på, at de vil minde utroligt meget om ovenstående liste.

Udbetaling

En af de helt store fordele ved online-lån må siges at være udbetalingstiden. Du vil for det meste opleve at få pengene maksimalt ét døgn efter din ansøgning er blevet godkendt. Hos nogle udbydere kan du endda opleve at få pengene samme dag, inden for en time, eller endda endnu kortere. Scandibanker byder på det hele, men de konkrete vilkår finder du hos udbyderen.

Tilbagebetaling

Når lånet skal betales tilbage, er det smarteste og mest oplagte at lave en automatisk aftale. Nogle udbydere kræver det faktisk. Med en automatisk aftale skal du nemlig ikke bekymre dig om, hvad beløbet er, samt hvilken dato, du skal betale. Det sker helt automatisk, og du kommer ikke til at betale for sent.

Scandibanker Trustpilot

Andres oplevelser med Scandibanker kan man finde på eks. Trustpilot. Her er det lidt blandet, da mange føler at de bliver ”spammet” med reklamer om forskellige lånetilbud, fra flere forskellige banker. En forklaring til dette kan være, at man glemmer at afmelde sig, efter man har fået det perfekte lånebeløb tilsendt. Der er heldigvis også nogle, der ikke har oplevet nogen problemer. Faktisk er der i skrivende stund ingen, der har givet en ”middel” score.

Fordele og ulemper

På trods af de lunkne anmeldelser, kan det være svært at komme på deciderede ulemper, men det er nu alligevel lykkedes os at finde én. Fordele er der dog rigeligt af, og her er de to væsentligste:

 • Du får tilbud fra mange forskellige udbydere.
 • Du kan låne op til 500.000 kr.

Ulempe:

 • Det kan gå hen og virke uoverskueligt med de mange forskellige tilbud.

Scandibanker kontakt-oplysninger

Har du problemer med dit lån, skal du som udgangspunkt kontakte din låneudbyder. Men har du alligevel behov for at fremskaffe Scandibanker kontakt-oplysninger specifikt, så se blot her:

E-mail: info@scandibanker.com

Adresse: Leadsense ApS, Trekronergade 126H, 3. sal, 2500 København K

Virksomhedskontakter SCANDIBANKER
Officielle site scandibanker.com
Adresse Leadsense ApS Trekronergade 126H, 3. sal 2500 Valby Danmark

Anmeldelser af SCANDIBANKER 3

4,3
3 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg tilmeldte mig og ønskede et lån på 50.000 kr. Det tog ikke lang tid før tilbuddene kom, og det var jeg glad for. Men det stoppede ikke der! Der blev bare ved med at komme mails om Scandibanker kredit, og jeg kan ikke få det til at stoppe. Det synes jeg ikke er okay.

Fra start til slut har mit Scandibanker lån været tilfredsstillende. Jeg fik hurtigt flere lånetilbud, og jeg valgte det mest attraktive. Allerede samme dag havde jeg pengene, og de månedlige tilbagebetalinger har kørt lige efter bogen. Alt i alt er jeg helt tilfreds, og jeg kan varmt anbefale dem til alle og enhver, der står og mangler et hurtigt lån – uanset størrelse.

Jeg var egentlig tæt på at ansøge om et Scandibanker lån, men så fandt jeg et lån hos en anden udbyder i stedet for. De virkede dog ganske fair.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde