Lån penge hurtigt hos WEBLÅNET

4.7
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i WEBLÅNET
Lånebeløb fra 25000 til 500000 kr
Sats fra 7 til 9.82%
Frist fra 365 til 5475 dage
Alder, år fra 21-75 år gammel
Udbetalings muligheder Bankkonto
Tilbagebetalings muligheder , Bankkonto
Behandlingstid for ansøgning 25 minutter
Udbetalingstid 1-2 hverdage
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Introduktion til Weblånet

Weblånet er ikke en ordinær online låneudbyder, som man kender fra andre låneselskaber på nettet. Der er i stedet tale om en platform for formidling af lån, hvor potentielle danske låntagere kan få et større overblik over sine lånemuligheder fra flere forskellige låneudbydere. Weblånet er oprindeligt norsk, men har nu ekspanderet sin service til danske kunder og opererer nu helt legalt på det danske finansmarked for privatkunder.

Lånebetingelser

Privatlån strækker sig over beløb lige fra et minimum på 25.000 kroner og helt op til et maksimum på 500.000 kroner. Man kan selv vælge hvor lang tid låneperioden skal være. Det kan være alt fra 12 måneder og helt op til 10 år. Renterne på Weblånets minilån varierer alt efter hvilken låneudbyder, man ender med at låne hos, men overordnet set kan man godt estimere et tænkt eksempel, som ligger på et gennemsnit af alle låneudbydere. Her følger et låneeksempel på 150.000 kroner:

Lånebeløb: 150.000 kroner

Låneperiode: 10 år

Forventet månedlig rate: 2098 kroner

Variabel debitorrente: 7 %

ÅOP: 7,44 %

Etableringsomkostninger: 1500 kroner

Samlede kreditkomkostninger: 51.457 kroner

Samlet tilbagebetalingsbeløb: 201.457 kroner

Sådan optager du et lån

For at låne penge hos Weblånets låneudbydere, skal du ind på selskabets hjemmeside. Her finder du på forsiden alt, hvad du behøver at vide i forbindelse med optagelse af lån. Her følger de indledende og meget enkle trin i ansøgningsprocessen.

 1. Foretag et Weblånet login til selskabets hjemmeside
 2. Vælg det ønskede lånebeløb på grafen på sitets forside
 3. Vælg den ønskede låneperiode for lånet lige nedenunder
 4. Indtast din e-mail adresse
 5. Indtast dit telefonnummer
 6. Send ansøgningen afsted ved at klikke på den røde bjælke nedenunder.

Du får svar indenfor få minutter, og låneansøgningen er ikke bindende, før du selv har bekræftet den.

Er det muligt at oprette en Weblånet konto?

Weblånet udbyder ikke konti eller oprettelse af konti til sine brugere. Hjemmesiden er en låneformidler og er derfor ikke selve instansen, som udbyder lånet. Det er muligt, at man senere i processen kan oprette en konto hos den pågældende låneudbyder, som man ender med at vælge. Men som udgangspunkt eksisterer der ikke en Weblånet min konto, som hos deciderede låneudbydere.

Krav for at optage lån

Weblånet kreditten, som man søger om, kommer fra andre ordinære låneudbydere og banker på nettet, så det er ikke Web lånet, som udsteder de specifikke krav til låntageren vedrørende det pågældende lån. Der er dog visse overordnede krav, som altid skal være opfyldt, før man kan komme i betragtning til lån. Disse er:

 • Du skal have dansk statsborgerskab
 • Du skal være bosiddende i Danmark
 • Du skal være myndig. Enten være fyldt 18 år eller 21 år.
 • Du skal de fleste steder fremvise dokument for indtægt
 • Du skal give låneudbyderen lov til at få adgang til dine skatteoplysninger.
 • Det er oftest ikke tilladt at optage lån, hvis man er i RKI eller er i en inkasso-sag.

Sådan udbetales pengene fra dit Weblånet kviklån

Kreditten udbetales af den pågældende låneudbyder, som du ender med at vælge. Stort set alle danske låneudbydere opererer i samarbejde med det danske NemID, hvilket betyder, at dine penge fra Weblånet minilånet udbetales til din NemId konto. Der kan derfor ikke udbetales eksempelvis kontantbeløb.

Sådan betaler du dit Weblånet privatlån tilbage

Dine kviklån hos Weblånet udbetales i månedlige rater der spænder mellem alt fra 12 måneder til 120 måneder. Ønsker du på et tidspunkt at betale større dele af lånet tilbage, så kan du de fleste steder godt få lov til det. Det er også ofte muligt at betale hele lånet ud, hvis man har penge på lommen til det. Reglerne for straf i forbindelse med forsinkede betalinger af rater varierer fra låneudbyder til låneudbyder, men der skal påregnes morarenter, såfremt man ikke tilbagebetaler til tiden. Er der tale om grov misligeholdelse af lånet, så kan den pågældende låneudbyder ophæve låneaftalen og kræve det fulde beløb tilbagebetalt. Forlængelse, udsættelse og forhøjelse af lån kan aftales internt med den respektive låneudbyder.

Tilbyder Weblånet andre lånetyper?

Dine penge kan gå til hvad end, du selv ønsker hos Weblånet. Billån, boliglån, forbrugslån eller andet er helt op til dig. Der bliver ikke spurgt ind til, hvad du ønsker at bruge pengene på. Det eneste der er vigtigt for låneudbyderen er, om du vurderes i stand til at tilbagebetale lånet. Så snart lånet er godkendt er det helt op til dig, hvad det skal bruges til.

Anmeldelser af Weblånet

Folk vil gerne have en vurdering af en låneudbyder før de springer på et tilbud. De fleste benytter sig i den forbindelse af anmeldelser på nettet, og især Trustpilot er en fin indikator for hvordan tingene står til hos den pågældende låneudbyder. Weblånet får gode ord med på vejen. Der hersker en ‘bred tilfredshed med servicen’ og folk er ‘glade for det fine overblik’, som servicen tilbyder.

Fordele og ulemper

Alle selskaber har gode og mindre gode ting at byde ind med. Der er altid visse fordele og mangler, og hos Weblånet listes følgende tre fordele og tre ulemper generelt af kunderne:

De tre største fordele:

 • Mulighed for store lån
 • Fantastisk service og overblik over lånemulighederne
 • Hurtige udbetalinger

De tre størster ulemper:

 • Ingen mulighed for lave lån under 25.000 kroner
 • Ingen mulighed for oprettelse af konto
 • Ingen mulighed for oprettelse af Weblånet Min Side.

Sådan kontakter du Weblånet

Skulle du have spørgsmål eller forespørgsler vedrørende selskabet eller vedrørende lån, så kan du altid kontakte kundeservice på mail via weblanet@digitalfinans.no. Her sidder et kompetent hold af kundeservice-medarbejdere klar til at besvare dine spørgsmål i almindelige åbningstider på alle hverdage.

Virksomhedskontakter WEBLÅNET
Officielle site weblanet.dk
Adresse Brugata 6, 5200, Os, Norge

Anmeldelser af WEBLÅNET 2

4,7
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Weblånet var en øjenåbner for mig, da jeg her fandt ud af at jeg kunne få et langt større overblik over mine lånemuligheder på nettet end andre steder. Det sparede jeg en hel del penge på!

Weblånet samler flere forskellige låneudbydere, så man får et overblik over flere forskellige lånemuligheder. Man starter hele processen fra selskabets hjemmeside, hvor man taster de helt basale tal ind. Herefter popper der en række af tilbud op, som matcher ens låneønsker. Er man i tvivl om hvorvidt, man har gjort det rigtigt, så kan man skrive til selskabets kundeservice for hjælp og vejledning på alle hverdage.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde