Lån penge hurtigt hos AURORA LÅN

4.7
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i AURORA LÅN
Lånebeløb fra 8000 til 50000 kr
Sats fra 41.16 til 49.9%
Frist fra 1080 til 1800 dage
Alder, år fra 18-75 år gammel
Tilbagebetalings muligheder , Bankkonto
Udbetalingstid 15
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos Aurora lån

Aurora Lån er et af de få kautionist baserede låneselskaber som vil låne dig penge, selv hvis du er registreret i RKI eller Debitorregistret. Du skal blot stille sikkerhed via en kautionist og du vil derefter kunne låne op til 50.000 kroner. Efter du (og eventuelt din kautionist) har underskrevet lånebeviset med dit NemID, har du pengene på din konto indenfor 24 timer. For at undgå snyd, vil et kautionist baseret lån gå ind på kautionistens konto, som derefter udbetaler pengene til dig. Lån penge nemt, sikkert og hurtigt.

Lån betingelser

Hos Aurora lån kan du låne fra 8.000 til 50.000 kroner og du skal opfylde meget få krav.

 1. Du skal have en fast indkomst
 2. Hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret, kan du kun låne sammen med en kautionist.
 3. Du skal være dansk statsborger
 4. Du skal have adresse i Danmark

Du kan ikke låne rentefrit hos Aurora Lån, men du har mulighed for at tilbagebetale fra 12 til 60 måneder. Jo hurtigere du tilbagebetaler, jo lavere bliver din rente også. Så er der ikke nok penge på din opsparing til det du lige står og mangler penge til nu, så kan du nemt låne lidt extra via et kviklån eller minilån, og betale tilbage inden for et år.

Sådan ansøger du hos Aurora Lån

Når du går ind på deres hjemmeside, vil du på forsiden se deres låneberegner. Låneberegneren er et fremragende værktøj, så du kan vurdere hvor meget du vil låne og hvilken løbetid er realistisk for dig. Når du bruger låneberegneren skal du:

 1. Indtaste det ønskede lånebeløb
 2. Indtaste den ønskede løbetid
 3. Udfylde personlige oplysninger
 4. Underskriv med NemID

Herfra går der ikke mere end en time og så har du svar fra Aurora. Bliver du derefter godkendt til lånet, får du tilsendt et lånebevis. Dette skal du underskrive med dit NemID og indenfor 24 timer efter, kan du have pengene på din konto.

Når du ansøger om et Aurora lån, vil du i låneberegneren kunne se hvor meget din månedlige ydelse bliver på. Du vil også også kunne se debitorrenten, lånets ÅOP, altså lånets fulde omkostninger. Du vil via dit login på ‘min konto’ også få fuldt overblik over dit lån. Dette giver fuld gennemsigtighed og gør det nemt, trygt og overskueligt for dig, at optage dit nye lån.

Din Aurora lån konto

Når du vælger at optage et lån, får du en Aurora konto på deres hjemmeside. Har kan du efterfølgende danne dig et overblik over dit/dine lån. Det gør du ved at gå ind på deres hjemmeside og finder ’min konto’. Herefter indtaster du dine Aurora Lån login oplysninger og du kan derefter se Aurora Lån ’min side’ og have adgang til alle dine låneoplysninger.

Krav for optagelse af lån

Du kan optage et Aurora lån helt safe hvis du:

 • Har dansk statsborgerskab
 • Er fyldt 18 år
 • Ikke er registreret i Debitor Registret, Inkasso eller RKI ELLER have en kautionist som kan stå inde for, at du er i stand til at tilbagebetale lånet.

Derudover får du en bedre rentesats, hvis du får en medansøger. To ansøgere betyder større sikkerhed for, at pengene bliver betalt tilbage og dette betyder, at Aurora Lån vil tilbyde dig din bedre rente, og dermed gøre dit lån endnu billigere.

Sådan får du pengene

Pengene går ind på din NemKonto indenfor 24 timer, hvis du ansøger uden kautionit. Ansøger du om et kautionist baseret lån, vil pengene gå ind på kautionistens konto. De skal derefter overføre pengene til dig. Du vil kunne se beløbet på din netbank eller via dit netbank app.

Aurora Lån anmeldelser

Vi vil anbefale at du søger på ‘Aurora lån Trustpilot’, da det altid er smart at undersøge, hvad andres oplevelser er med en låneudbyder, inden du optager et lån. Så vi anbefaler, at du læser op på det, inden du optager lånet.

Aurora lån kontakt

Aurora er et online låne bureau tilset af Finanstilsynet. Derfor er der ingen filialer, men du kan kontakte dem her.

Aurora Kundeservice: +4578768528 eller e-mail hej@auroralan.dk

Adresse: Langebrogade 5, 1411, København

Virksomhedskontakter AURORA LÅN
Officielle site auroralan.dk
Adresse Langebrogade 5, 1411, Copenhagen
Telefon 4578768528

Anmeldelser af AURORA LÅN 3

4,7
3 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg troede altså lidt, at alt det her med hurtiglån var noget fis. Men da jeg stod og havde brug for et, satte jeg mig ind i vilkårene. Og ja, de er ofte dyrere end konventionelle lån, men et AuroraLån lån er faktisk ikke meget langt fra den rente min bank alligevel ville tilbyde. Så for mig, var det er en super fin løsning.

Hvis du nu lige står og mangler et hurtigt lån, så synes jeg du skal tage et hos Aurora. Jeg har taget to og begge er betalt tilbage nu. De er til at snakke med og bliver du i tvivl om noget, så kan du finde alle dine informationer på din Aurora Lån konto. Super nemt og så skal du ikke selv holde styr på alle papirerne.

Jeg har haft to lån hos Aurora og jeg har begge gange været rigtig glad. Lån nummer to betalte jeg af før tid, uden at det kostede ekstra. Det er altså ret fedt. Jeg loggede ind med mit Aurora Lån login, hvorefter jeg kunne se, at jeg havde penge til at betale det hele af. Spå det gjorde jeg, kvit og frit. Jeg kommer gerne tilbage som kunde.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde
 

Lignende långivere

Lånebeløb
100 tusinde kr
Frist
365... 2190 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
100 tusinde kr
Frist
730... 3285 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
15 tusinde kr
Frist
365... 1095 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
500 tusinde kr
Frist
365... 5475 dage
Sats
7,12...9,61 %
Betal ud når du vil
Lånebeløb
50 tusinde kr
Frist
365... 2400 dage
Sats
11,94...24,87 %