Lån penge hurtigt hos QRED

5.0
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i QRED
Lånebeløb fra 10000 til 250000 kr
Sats 29.85%
Frist fra 180 til 365 dage
Alder, år fra 20-60 år gammel
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Introduktion til lån hos Qred

Qred er en ny dansk låneudbyder, som tilbyder lån til danske virksomheder. Låneudbyderen er et dansk-svensk foretagende og har sin danske filial i København. Udover Sverige og Danmark kan man også optage lån i Finland og Holland.

Lånebetingelser

Der kan optages virksomhedslån på alt fra 10.000 kroner og helt op til 500.000 kroner. Et Qred lån kan løbe over enten 6 måneder, 12 måneder eller 18 måneder. Hvis vi ser på et låneeksempel i den absolut tunge ende, altså på 500.000 kroner som vælges at blive betalt over 18 måneder, så ser låneberegningen således ud:

 • Lånesum: 500.000 kroner
 • Låneperiode: 18 måneder
 • Afbetaling pr måned: 27.778 kroner
 • Total afgift: 98.820 kroner
 • Samlet tilbagebetaling alt inklusiv: 598.820 kroner

Når du har ansøgt får du et tilbud indenfor 1 time via mail, såfremt låneansøgningen er foretaget indenfor åbningstiden. Der er ingen oprettelsesgebyr.

Sådan ansøger du om lån

For at komme i betragtning til et Qred lån skal du gå ind på låneudbyderens hjemmeside og foretage følgende skridt:

 1. Tast dig ind på Q Reds hjemmeside
 2. På selve forsiden vælger du din lånesum
 3. Lige ved siden af vælger du den ønskede låneperiode
 4. Tryk din låneansøgning igennem via det runde grønne ikon: ‘Ansøg nu’.

Kan man få en Qred konto?

Da låneudbyderen er en privat lånevirksomhed og dermed ikke et decideret pengeinstitut kan man ikke oprette en normal Qred min konto. Du vil dog altid kunne følge alle dine posteringer og selve lånets vilkår og data via din Qred min side. Du foretager dit log in via NemId.

Krav for lån

Qred adskiller sig fra mange andre låneudbydere, når det kommer til krav og kriterier for virksomheden. Du skal netop ikke kunne fremvise alle mulige data, som skal gøre dig kreditværdig til et lån. I stedet har man valgt, at alle som udgangspunkt kan komme i betragtning, sålænge man lader Q Red foretage en grundig vurdering af dit selskab.
Det er dog et krav at:

 • Du er oprettet med et CVR-nummer
 • At firmaet er dansk
 • At firmaet kan fremvise en eller anden form for omsætning.

Sådan får du pengene

Når du har foretaget din låneprocedure og sendt ansøgningen afsted, vil du få et svar indenfor 5 minutter. Efter vurderingen og godkendelsen af dit selskab vil Qred igangsætte udbetalingen, som man lover altid vil foregå på selvsamme dag. Dog kun hvis låneansøgningen indsendes på en hverdag indenfor åbningstiden.

Sådan betales Qred lånet tilbage

Når dit lån er udbetalt begynder tilbagebetalingen af lånet på månedsbasis. Der betales online via rater, som er aftalt på forhånd, og du kan, efter aftale, også vælge at tilbagebetale det fulde lånebeløb, såfremt du er kommet til penge og gerne ønsker at få lånet ud af verden.

Anmeldelser af Qred på Trustpilot

Det er altid en god idé at tjekke internettets mange anmeldelses-sites for at få en bedre idé om låneudbyderen. Sådan forholder det sig også med Qred. Trustpilot er i den forbindelse et optimalt sted at danne sig et billede af udbyderen, og her er der fine ord at finde. Flere påpeger at låneudbyderen er “hurtig med udbetalingerne” og at kundeservicen er “kompetent” og “venlig”.

Fordele og ulemper

Qred har åbenlyst flere fordele end ulemper. Det mærkes tydeligt alene på roserne fra Trustpilot og andre steder. Der er dog også visse mangler, som vi her forsøger at belyse. Her følger de tre største fordele og ulemper:

De tre største fordele:

 • Hurtig behandlingstid
 • Mulighed for meget lave lån
 • Ingen store krav til låntageren

De tre største ulemper:

 • Ingen mulighed for lån over 500.000 kroner
 • Ingen fysiske filialer
 • Ingen mulighed for at oprette en konto

Qred Kontakt og Kundeservice

Hvis du ikke lige kan gennemskue vilkårene for et lån, eller hvis du har spørgsmål til et allerede igangværende lån, så kan du altid kontakte kundeservice. Det kan ske på mail via support@Qred.dk eller via telefon på 89871006. Kundeservice er åbent på alle hverdage fra 08.00 til 16.00

FAQs - Ofte stillede spørgsmål

📌 Hvordan foretager jeg helt konkret en ansøgning om lån?

Det er nemt og super enkelt at foretage en ansøgning om lån hos Qred. Du udfylder selve ansøgningen via hjemmesiden. Her angiver du det ønskede lånebeløb, dit firmas CVR-nummer, din e-mail og dit telefonnummer. Din ansøgning er gratis og der er ikke noget bindende ved den, før du godkendes og bagefter selv accepterer lånet. Der går næppe mere end en time, før du får svar på din låneansøgning. Så er det så op til dig at acceptere lånet og lånets vilkår.

📌 Kan alle ansøge om et Qred lån?

Som udgangspunkt kan alle komme i betragtning til et lån. Men det absolut mest essentielle krav er dog, at du har et CVR-nummer, således at du kan bevise, at dit firma er registreret. Qred går ikke op i om dit firma lige er oprettet, eller om du har adskillige år på bagen. Hele lånet og låntageren vil blive vurderet individuelt, hvorefter man får svar kort tid efter. Du behøver ikke fremvise en stor indtægt. Hvis låneudbyderen anslår, at virksomheden er reel og har en god idé, så kan lånet sagtens blive godkendt på den konto.

📌 Kan jeg altid komme i kontakt med Qred?

Som hos alle andre firmaer og selskaber, der udbyder tjenester på nettet, så har også denne låneudbyder en omfattende kundesupport at tilbyde til alle låntagere. Qred kontaktes enten via telefon på 89871006 hvis du vil i øjeblikkelig kontakt med en medarbejder. Eller du kan vælge at skrive en mail til selskabet via support@Qred.dk. Der skal dog forventes en lidt længere ekspeditionstid, hvis man vælger den skriftlige vej. Du kan også altid foretage et Qred login for at få et overblik over din data og dit lån.

📌 Er det sikkert at foretage et lån via denne låneudbyder?

Ja, det er på alle planer og niveauer sikkert at foretage et lån. Selskabet er kontrolleret af Finanstilsynet og følger derfor alle love og regler fra myndighederne. Dermed er du sikret en garanti for gennemsigtighed og juridisk retfærdighed. Udover det er selskabets hjemmeside krypteret, hvilket betyder at alle dine personfølsomme oplysninger er beskyttet, så ingen andre end dig og låneudbyderen kan se dem.

📌 Er Qred anderledes fra andre erhvervslåns-udbydere?

Hos Qred kan man godt lide at være anderledes. Og det skal forståes udelukkende positivt. Selskabet adskiller sig netop fra andre erhvervslåns-udbydere ved selve kriterierne for låntageren. Låneudbyderen stiller ikke enorme krav til kreditværdighed eller ejernes økonomiske forhold. Man foretager istedet en vurdering af låntagerens firma, og kigger på om det pågældende selskab virker reelt og om der sprudler en tilpas stor iværksætter-ånd hos ejeren eller ejerne. Derfor kan mange flere komme i betragtning til et lån end hos andre låneudbydere med strammere krav og kriterier.

Virksomhedskontakter QRED
Officielle site qred.com
Adresse Fruebjergvej 3, 2100 København
Telefon +45 89871006

Anmeldelser af QRED 2

5,0
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg var på et tidspunkt i nød for hurtige penge, da jeg fik et glimrende tilbud om opkøb af varer til videresalg. Jeg havde ikke mange penge selv, og jeg kunne ikke rigtigt rejse kapital nok hos venner og familie, men Qred sprang til uden tøven. På få minutter fik jeg ansøgt og blev godkendt, og pengene var mig i hænde inden lukketid.

Jeg har ikke en voldsomt stor virksomhed. Jeg startede sidste år og har ikke rigtigt fået gang i omsætningen endnu. Da jeg stod og skulle overtage nogle nye butikslokaler, manglede jeg lidt kapital til renovering af stedet. Jeg havde ikke troet, at jeg overhovedet kunne komme i betragtning til et virksomhedslån nogen steder, men Qred blev min redning. De godtog selv mit meget skrabede budget.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde