Lån penge hurtigt hos FERRATUM BUSINESS

5.0
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i FERRATUM BUSINESS
Lånebeløb fra 15000 til 750000 kr
Sats fra 2.9 til 26.08%
Frist fra 30 til 730 dage
Behandlingstid for ansøgning Inden for én arbejdsdag
Udbetalingstid Inden for 2 arbejdsdage
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Introduktion til lån hos Ferratum Business

Ferratum Business er et nyt låneudspil fra låneudbyderen af samme navn. Selskabet har leveret minilån og kviklån til private kunder i flere år, men åbner nu op for virksomheds-lån via sit nye site. Selskabet er stadig på danske hænder og holder til i Hellerup nord for København, men har dog ingen fysiske filialer i landet.

Lånebetingelser

Erhvervslån kan variere alt efter behovet og kreditværdigheden hos det pågældende selskab, men loftet er dog på 1,5 millioner kroner. Der kan lånes over en samlet periode på 24 måneder.
Renten er ikke fastlagt på forhånd, så man skal helt frem til selve låneprocessen for at få klarlagt præcist til hvilke procenter, man optager lånet. Ferratum Business renter vil altså først blive fastlagt, når låneprocessen er i gang. Dog meddeler låneudbyderen, at den gennemsnitlige månedlige rente højst er på 2,9 % af hovedstolen på lånet. Udover det kræves der et etableringsgebyr på 2,95 % af lånet.

Sådan ansøger du om lån hos Ferratum Business

Selve låneprocessen foregår præcist som på et privatlån eller kviklån hos samme udbyder. Man går ind på www.ferratumbusiness.dk og klikker sig videre til låneprocessen via sitets hovedside.

Sådan er fremgangen skridt for skridt.

 1. Klik dig ind på selskabets hjemmeside
 2. Tryk på det gule ikon ‘Ansøg nu’
 3. Tast dig videre igennem låneprocessen ved at opgive den eksakte lånesum
 4. Opgiv din virksomheds dataoplysninger
 5. Send ansøgningen afsted

Det tager blot 5 minutter at nå igennem låneprocedure, og svaret gives kort efter.

Kan man få en Ferratum Business konto?

Der er ikke tale om en bank eller pengeinstitut, så man kan ikke som sådan oprette en bankkonto. Dog vil man automatisk oprette en Ferratum Business min konto, hvorfra man kan følge sit lån og de forskellige posteringer.
Du logger blot ind på Min Side og finder her adgangen til dine konto-oplysninger hos udbyderen.

Krav for lån

For at kunne optage et virksomhedslån hos udbyderen, er der visse kriterier som skal være opfyldt. Disse er som følger:

 • Virksomheden skal have været igang i 6 måneder eller mere.
 • Virksomheden skal have en omsætning på 400.000 eller mere om året.
 • Alle ejere af virksomheden skal have dansk bopæl.
 • Du skal have en dedikeret virksomhedskonto
 • Virksomhedens fysiske adresse skal være i Danmark.

Sådan får du pengene

Når du har anmodet om et lån fra Ferratum Business Min Side, så vil der ikke gå andet end højst to bankdage før dine penge er overført. Det kræver dog selvfølgelig, at du og dit firma er blevet godkendt til lånet. Du kan altid foretage et Ferratum Business Login for at få et overblik over dit lån.

Sådan betales lånet tilbage

Ferratum Business lån betales tilbage over en samlet periode på maksimalt 24 måneder, og selve tilbagebetalingen foregår via månedlige ratebetalinger. Det er muligt at indfri hele sin gæld, hvis dette ønskes.

Anmeldelser af Ferratum Business på Trustpilot

Selvom selskabets virksomhedslån ikke har lang tid på bagen, så bliver der allerede sagt meget godt om Ferratum Business. Trustpilot er en god indikator for selskabets pålidelighed, og her er folk generelt tilfredse med låneudbyderen. Pålidelighed, fantastisk kundeservice og fleksibilitet, er et par af de rosende bemærkninger på Trustpilot.

Fordele og ulemper

Låneudbyderen er rost fra mange kanter, men har dog også sine mangler. Her følger en liste over tre af de største fordele og ulemper ved Ferratum Business:

De tre største fordele:

 • Lån på op til 1,5 millioner kroner
 • God kundeservice
 • Hurtig udbetaling

De tre største ulemper:

 • Renten er ikke opgivet på forhånd
 • Der udbydes ikke lån til virksomheder med under 400.000 kroner i årlig omsætning
 • Alle ejere i firmaet skal have dansk adresse.

Ferratum Business Kontakt og Kundeservice

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler til dit lån eller andre ting vedrørende selskabet, så kan du altid kontakte Ferratum Business kundeservice. De træffes på mail support@ferratumbusiness.dk eller på telefon 70899933 på alle hverdage fra 09.00 til 17.00.

FAQs - Ofte stillede spørgsmål

📌 Kan jeg optage et lån til et enkeltmandsfirma ?

På www.ferratumbusiness.dk kan du få det forkromede overblik over alle kriterier for lån i virksomheden. Her finder man listen over krav, som skal opfyldes for at man kan komme i betragtning. Som udgangspunkt er der ingen problemer med at optage et virksomhedslån til et enkeltmandsfirma, sålænge man er bosat i Danmark, firmaet har dansk adresse, der omsættes for 400.000 kroner eller mere om året, og ejeren af firmaet har dansk bopæl.

📌 Hvor meget kan jeg låne og hvor lang tid tager processen?

Der kan lånes helt op til 1.500.000 kroner hos Ferratum Business, såfremt din virksomhed kan opfylde de opstillede kriterier med hensyn til ejerskab, bopæl, kreditværdighed og omsætning. Selve låneprocessen foregår på sitet og tager ikke andet end 5 minutter. Der forbeholdes en eller to dages ventetid med selve godkendelse af lånet og udbetalingen af pengene. Hvis du godkendes vil lånet under alle omstændigheder udbetales indenfor maksimalt to bankdage.

📌 Hvorfor er der ikke mere klarhed over selve renten hos udbyderen?

For mange privatlåns vedkommende er det ofte muligt altid at kunne give en klar indikation på lånets renter og lignende. Det er dog en sværere manøvre, når det kommer til virksomheder. Der er flere ting, der spiller ind, når renten skal fastsættes for et lån til en virksomhed. Ferratum Business kan dog meddele at den gennemsnitlige rente af hovedstolen aldrig overstiger 2,9 %. Udover det kommer der altid et etableringsgebyr på 2,95 % af lånet.

📌 Kan jeg kontakte Ferratum Business for uddybende svar?

Ja, det er altid muligt at kontakte selskabet. Hvis du har spørgsmål til rentesatser, krav, kriterier, tilbagebetalinger eller lignende, så kan du enten ringe eller skrive til låneudbyderen. Det foregår via mail på support@ferratumbusiness.dk eller via telefonisk kontakt på 70899933. Kundeservice har alle linjer åbne fra mandag til fredag mellem klokken 09.00 og 17.00. Der er dog lukket på alle weekenddage og helligdage.

📌 Hvilke informationer skal jeg opgive ved optag af lån?

Der er flere forskellige oplysninger, som skal indsendes til Ferratum Business for at et lån skal kunne godkendes. Du skal først og fremmest oplyse dit CVR-nummer samt dit personlige CPR-nummer. Udover det skal du levere et bevis på virksomhedens indtægter, for eksempel i form af en kontoudskrift eller lignende. Udover det skal du verificere din identitet via et NemID login. På den måde får låneudbyderen bevis på, at du er, hvem du er.

Virksomhedskontakter FERRATUM BUSINESS
Officielle site www.ferratumbusiness.dk
Adresse Wennerbergsgatan 10, 2tr 112 58 Stockholm, Sweden
Telefon 70899933

Anmeldelser af FERRATUM BUSINESS 2

5,0
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg har tidligere optaget virksomhedslån hos andre låneudbydere, men er ofte blevet meget skuffet over behandlingstiden og den enormt lange ventetid ved de forskellige selskabers kundeservicer. Det problem oplevede jeg aldrig hos Ferratum, ligesom behandlingstiden også altid har været super hurtig og super enkel. Så hatten af for det.

Min virksomhed løb ind i en svær periode henover sidste sommer. Jeg havde mistet et par vigtige kunder og skulle bruge penge akut til et reklamefremstød. Jeg kunne heldigvis fremlægge bevis for, at jeg lige akkurat havde omsat for 400.000 kroner i regnskabsåret forinden, og kunne dermed optage lånet. Med de penge kom jeg igen på ret køl, så jeg takker inderligt Ferratum Business for den hurtige assistance.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde