Lån penge hurtigt hos NORDCREDIT

4.6
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i NORDCREDIT
Lånebeløb fra 500 til 15000 kr
Sats fra 145.8 til 690.7%
Frist fra 30 til 365 dage
Alder, år fra 21 år gammel
Tilbagebetalings muligheder , Bankkonto
Udbetalingstid Når din ansøgning godkendes, kan du vælge at udbetale en del af din kredit til din bankkonto
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos Nordcredit

Vil du have en kassekredit med en favorabel rente og fleksibel afbetaling? Så er Nordcredit svaret. I stedet for det klassiske lån med én udbetaling, får du her en kredit, som du kan trække på, når du har brug for lidt ekstra økonomisk råderum. Få fast månedlig afbetaling, samt større økonomisk sikkerhed. Få kredit på helt op til 15.000 kroner i dag, også hvis du er ny kunde.

Lån betingelser

Når du ansøger om et Nordcredit lån, skal du ikke stille sikkerhed. Du skal blot opfylde få, simple krav. Disse er:

 1. Du skal være registreret dansk statsborger
 2. Du skal have dansk adresse, som er registreret i folkeregistret.
 3. Du kan ikke blive tilbudt et lån, hvis du står i RKI eller Debitor Registret
 4. Du skal være fyldt 21 år
 5. Du skal have fast indkomst

Opfylder du disse krav, vil du med størst sandsynlighed få større økonomisk råderum til lige dét du står og mangler hos Nordcredit dk.

Sådan ansøger du hos Nordcredit

Når du ansøger om kredit, bliver du bedt om at oprette en konto. Der indtaster du dine personlige oplysninger og underskriver med NemID. Herefter søger du om dit ønskede kreditbeløb.

Bliver du godkendt, vil du på Nordcredit ‘min side’ kunne se din kredit, trække penge ud, samt tage kontakt til dem, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

Når du ansøger om et lån, skal du huske at checke lånet ÅOP, som står for Årlig Omkostning i Procent. Her kan du se lånets fulde omkostninger og derved bruge ÅOP til at sammenligne forskellige lån og finde det billigste og bedste lån til dig.

Dit Nordcredit login

Når du vil trække på din kredit, skal du logge ind på Nordcredit’s hjemmeside. Her vil du på din Nordcredit konto få adgang til alle dine oplysninger, din tilbageværende kredit, samt dine generelle låne-oplysninger.

Har du nogle undringer omkring dit lån eller vil du gerne tjekke op på dine lånebetingelser, kan du få svaret på de fleste af dine spørgsmål på din side. Er du stadig i tvivl, kan du altid kontakte dem. Der sidder kundeservice-rådgivere klar til at hjælpe dig.

Krav for optagelse af kredit

For at blive godkendt til en safe kredit hos Nordcredit, skal du opfylde få krav. Disse er at:

 • Du skal have et fuldgyldigt dansk statsborgerskab
 • Du ikke har anmærkninger i Debitor Registret, Inkasso eller RKI
 • Har er bosat og har folkeregisteradresse i Danmark
 • Du skal have NemID
 • Du skal være fyldt 21 år

Når du optager et lån, så husk at være realistisk. Har du reelt råd til lånet? Har du rum i økonomien til at tilbagebetale hver måned? Selvom de checker din kredit er det også vigtigt, at du selv sætter dig ned og overvejer, om det rent faktisk er realistisk.

Sådan får du pengene

Pengene får du ved at bede om at få din kredit udbetalt, helt eller delvist. Dette foregår via deres hjemmeside. Kort tid efter vil pengene gå ind på din netbank. Du vil kunne se indbetalingen via dit netbank app.

Nordcredit anmeldelser

Er du på udkig efter lån eller kredit, anbefaler vi at du undersøger firmaet inden du låner. Er du interesseret i en kredit, så søg på “Nordcredit Trustpilot’ i din browser. Så vil du kunne læse om andre kunders oplevelser og derved finde ud af, hvor det bedste lån eller den bedste kredit, findes for dig. Jo mere du ved, jo mere safe er det for dig at optage lån eller kredit.

Nordcredit kontakt

Oplever du udfordringer i ansøgningsprocessen, har du spørgsmål til din kredit eller andet, så kan du kontakte Nordcredit på tlf eller email:

Telefon: 78 79 37 34 eller e-mail kundeservice@nordcredit.dk

Adresse: Bredgade 30, 1260 København K

Nordcredit åbningstider: Alle hverdage mellem 09.00 og 16.00

Virksomhedskontakter NORDCREDIT
Officielle site nordcredit.dk
Telefon 78793734

Anmeldelser af NORDCREDIT 5

4,6
5 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg er ikke så vidende omkring lån generelt, så det var vigtigt for mig at låne penge et sted, hvor de kunne hjælpe og guide mig. Kontakt til NordCredit var virkelig god og let, og den medarbejder, jeg talte med, var rigtig god til at forklare mig alt omkring renter osv. Virkelig god service fra dem. Er meget tilfreds.

Jeg ville gerne låne penge til at tage ud at rejse her mellem mine studier, men desværre er der mange lånevirksomheder, der derfor ikke vil låne penge til en ung gut som mig på SU. Men jeg fik lån hos NordCredit uden problemer – alder og beskæftigelse til trods – og det er jeg rigtig glad for. Vil klart anbefale dem til andre i min situation.

Jeg er ret ung og derfor er der steder som ikke vil låne mig penge. Banken ville heller ikke, fordi jeg er på SU. Men jeg fik et Nordcredit lån som hjalp mig til, at komme ud og rejse. Det er altså super fedt at kunne bruge min lange sommerferie på noget andet end at arbejde, når det er fint for mig at arbejde mens jeg læser og betale lånet af der.

Jeg er simpelthen så glad for mit lån hos Nordcredit. De er så søde til at hjælpe og guide. Jeg var lige nødt til at ringe, da jeg er ikke er så god til alt det der med renter. En sød kvinde guidede mig i telefonen, så jeg kunne få styr på alle termerne. Hun hjalp mig også med mit Nordcredit login, så jeg kunne se mine informationer efterfølgende.

Når du optager et lån hos Nordcredit, så giver de dig sådan et login til din Nordcredit konto. Det er bare mega fedt ikke at skulle lede rundt i indbakken, for at finde papirerne, hvis du skal bruge dem. Det hele ligger bare dér. Jeg ændrede også mine kontooplysninger derinde, da jeg skulle skifte bank. Totalt brugervenligt.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde
 

Lignende långivere

Betal ud når du vil
Lånebeløb
50 tusinde kr
Frist
365... 2400 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
100 tusinde kr
Frist
730... 3285 dage
Sats
11,94...24,87 %
30 dage rentefrit
Lånebeløb
20 tusinde kr
Frist
30... 1460 dage
Sats
12,50...26,08 %
Lånebeløb
15 tusinde kr
Frist
365... 1095 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
100 tusinde kr
Frist
365... 2190 dage
Sats
11,94...24,87 %