Lån penge hurtigt hos D:E:R

4.8
  • Lav en anmodning
  • Vent på et svar
  • Få penge
Lånevilkår i D:E:R
Lånebeløb fra 10000 til 100000 kr
Sats fra 11.94 til 24.87%
Frist fra 365 til 2190 dage
Tilbagebetalings muligheder , Bankkonto
Behandlingstid for ansøgning Inden for 1 time
Udbetalingstid Samme dag eller senest dagen efter, lånet er godkendt
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos D:E:R

D:E:R er af de fleste nok kendt for deres reklamer i fjernsynet, hvor de først har haft et meget farverigt logo og et internationalt slogan, hvor de nu har fået en mere rolig og anonym tilgang til kviklånsmarkedet. Hvad mange nok ikke ved er, at de faktisk har eksisteret siden 1970, og er baseret i Odense med over 100 medarbejdere. D:E:R Privat Finans gør sig i privatlån, som de har opdelt i flere forskellige typer.

Lånebetingelser

Hos D:E:R kan du låne op til 100.000 kr., med en fast rente. Løbetiden er mellem 12 og 72 måneder, og du behøver ikke stille sikkerhed for at kunne låne. Ønsker du et mere trygt lån, kan du låne op til 50.000 kr. med en forsikring der sikrer dig hvis du f.eks. skulle blive arbejdsløs. Dette koster dog også lidt mere i ydelse. Du kan desuden også få et lånebevis, hvor du på skrift kan få at vide, hvor meget du kan låne.

Sådan ansøger du hos D:E:R

Det er faktisk ret nemt at ansøge om et D:E:R lån.

  1. Udfyld beløbet du ønsker at låne, samt løbetiden for lånet
  2. Udfyld oplysninger omkring dig selv, din bopæl og økonomi
  3. Send ansøgningen afsted og afvent svar
  4. Modtag pengene på din bankkonto samme dag eller dagen efter, dit lån er godkendt

Når du har fået det godkendt, får du en konto til dit D:E:R lån. ”Min konto” kaldes det også.

D:E:R konto

Bliver du i tvivl om noget vedrørende dit lån, og kan du bare godt lide at have styr på detaljerne, så kan du bruge dit D:E:R lån login til at få styr på alt hvad du har brug for. Du kan se, hvor meget du mangler at betale tilbage på dit lån, hvornår du skal betale næste gang, samt hvor meget du mangler at tilbagebetale i alt. Du kan også her få et nemt overblik over, om du skal have omlagt dit lån. Det hele finder du på der.dk, hvor du kan bruge dit D:E:R login.

Krav for at kunne låne

Det er dog ikke alle og enhver, der kan få lov til at låne penge af D:E:R finans. Heldigvis er det dog en del – de helt specifikke krav kan du finde lige herunder:

  • Du skal være mindst 20 år gammel
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret

Du skal derudover også gennem et kort kredittjek, hvor din økonomi bliver vurderet. De opfordrer selv til at man lægger et sirligt budget, så man sikrer sig, at man kan tilbagebetale lånet til tiden. Din økonomi skal kunne holde til at kunne betale den månedlige ydelse, ellers skal enten lånets størrelse sættes ned, eller løbetiden forlænges. Sidstnævnte gør dog naturligvis de samlede omkostninger højere. Det er altid en god idé at betale så meget som muligt på så kort tid som muligt, for at sænke omkostningerne.

Betal lånet tilbage

Lånet betales tilbage i månedlige ydelser. Du kan indfri lånet før tid, og evt. omlægge det, hvis din økonomi ikke længere kan holde til det, eller dit behov ændrer sig. Bliver du udfordret i at kunne betale til tiden, skal du hurtigst muligt kontakte D:E:R, for at finde ud af, hvad næste skridt skal være.

Anmeldelser D:E:R

Særligt med sin mangeårige erfaring er D:E:R generelt fornuftigt anmeldt på nettet, bl.a. Trustpilot. Her bliver de rost for deres gennemsigtighed, hurtige udbetaling, og generelt det faktum, at der ikke er de store overraskelser ved lånet.

Fordele og ulemper

Fordelene er, at du med deres store erfaring får lån med stor sikkerhed, hvor der tages hensyn til din personlige situation. Er du en del af et ustabilt arbejdsmarked, kan du desuden med TrygLån blive forsikret mod ikke at kunne betale tilbage, grundet evt. arbejdsløshed. Derudover kan du via din D:E:R min side nemt tilgå informationer vedrørende dit lån, hvilket gør det nemt for dig som kunde. Ulemperne er primært, at du ikke kan låne mere end 100.000 kr. (50.000 kr. med TrygLån).

Lånebevis

Det er muligt at få et lånebevis også. Her kan du få skrevet sort på hvidt, hvor stort et beløb de vurderer du kan låne. Dette kan du bruge i op til 30 dage. Bemærk dog, at det ikke er en endegyldig godkendelse, og først når du ansøger om et lån, vil den faktiske vurdering og godkendelse blive foretaget.

Kontakt D:E:R

Har du behov for at komme i kontakt med dem, så kan du gøre det ved hjælp af følgende D:E:R kontakt-oplysninger:

Tlf.: 70 70 24 24 – åbningstider er alle dage fra 08-22.

E-mail: der@der.dk eller deres kontaktformular på hjemmesiden.

Adresse: Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C.

Virksomhedskontakter D:E:R
Officielle site www.der.dk
Adresse Østre Stationsvej 1-5 | 5000 Odense C
Telefon 70702424

Anmeldelser af D:E:R 6

4,8
6 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg er godt tilfreds som kunde hos DER. Kontakt til virksomheden var rigtig god, og jeg talte flere gange med dem i telefonen. De var flinke og kompetente, så jeg følte mig rigtig godt behandlet. Jeg kunne godt have brugt, at der var flere informationer omkring mit lån på min side, men det er kun en lille ting. I alt er jeg ganske godt tilfreds.

Jeg overvejede forskellige lånevirksomheder og også banken, da jeg skulle låne penge. Banken har en lavere rente end DER og de øvrige lånevirksomheder, men til gengæld var det let at blive godkendt her, og jeg blev behandlet rigtig godt. Det var overskueligt og nemt, og de blandede sig heller ikke i, hvad jeg ville bruge pengene til.

Jeg kunne have valgt mange forskellige kviklånsfirmaer, men valget faldt på D:E:R. Min side giver et hurtigt overblik over lånet, og jeg synes det er både nemt og overskueligt at holde styr på finanserne. Jeg fik pengene hurtigt og der blev ikke stillet spørgsmål til, hvad jeg skulle bruge dem på.

D:E:R har behandlet mig godt, og jeg fik tilbagebetalt mit lån for en måned siden. Har ikke haft nogen problemer. Synes dog godt at min D:E:R konto måtte kunne nogle flere ting vedrørende mit lån. Men det fungerer generelt godt, også på telefonen som jeg har brugt mest.

Jeg har egentlig altid synes at relamerne har været lidt tåbelige, men de har lagt deres stil om nu og virker mere seriøse. Jeg har prøvet flere andre lånefirmaer, men D:E:R har givet mig den bedste behandling bl.a. med D:E:R login og tidlig tilbagebetaling.

Mit D:E:R lån er snart tilbagebetalt, og jeg har faktisk ikke haft nogen problemer. Jeg blev taget seriøst imod da jeg først ansøgte, og jeg blev hurtigt godkendt. Siden har jeg betalt de månedlige afdrag uden de store dikkedarer eller ubehagelige overraskelser.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde
 

Lignende långivere

30 dage rentefrit
Lånebeløb
20 tusinde kr
Frist
30... 1460 dage
Sats
12,50...26,08 %
Lånebeløb
15 tusinde kr
Frist
365... 1095 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
100 tusinde kr
Frist
730... 3285 dage
Sats
11,94...24,87 %
Betal ud når du vil
Lånebeløb
50 tusinde kr
Frist
365... 2400 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
500 tusinde kr
Frist
365... 5475 dage
Sats
7,12...9,61 %