Lån penge hurtigt hos FERRATUM

4.7
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
0%
per dag

Lån i 60 dage uden rente

Obs. kun til NYE kunder. Benyt denne voucher kode for at aktivere tilbuddet.

Lånevilkår i FERRATUM
Lånebeløb fra 1500 til 20000 kr
Sats fra 12.5 til 26.08%
Frist fra 30 til 1460 dage
Alder, år fra 23 år gammel
Tilbagebetalings muligheder , Bankkonto
Udbetalingstid Tager du et lån på hverdage mellem kl. 8 og 20, eller lørdag mellem kl. 9 og 16, modtager du pengene inden for blot 45 minutter
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos Ferratum

Ferratum Kredit er et finsk pengeinstitut, der tilbyder lynhurtige privatlån. De har eksisteret siden 2005, og tilbyder både forbrugslån og virksomhedslån online. Du finder dem på ferratum.dk, hvor du kan læse mere om de forskellige lån de tilbyder til både private og firmaer.

Lånebetingelser

Et Ferratum lån er på mellem 1.500 og 20.000 kr., og hvis du låner inden for deres åbningstid kan du modtage pengene allerede på 45 minutter – nok Danmarks hurtigste privatlån! Du kan ligeledes få pengene udbetalt i weekenden. Løbetiden er på 12 måneder, og de første 60 måneder er faktisk rentefrie. Dette sammenholdt med den faste løbetid giver dig noget helt konkret at forholde sig til for dig som låner.

Sådan ansøger du hos Ferratum

Ønsker du at optage et lån hos Ferratum, er det ganske enkelt. Hele processen, fra du starter med at ansøge, til du modtager pengene, kan faktisk tage under en time!

 1. Vælg det beløb du har tænkt dig at låne (løbetiden er fast)
 2. Udfyld oplysninger og skriv under med NemID
 3. Send ansøgningen afsted
 4. Modtag pengene inden for 45 min. i deres åbningstid

Allerede efter 5 minutter vil du få svar på, om din ansøgning er godkendt eller ej. Og så er det blot at vente – under alle omstændigheder vil du have pengene senest næste dag (også i weekender). Har du nogen spørgsmål eller er der noget du kommer i tvivl om, kan du altid kontakte deres kundeservice. Se mere i sidste afsnit om kontakt-oplysninger.

Ferratum konto

Når du forhåbentlig har fået godkendt og optaget dit lån, så vil du få en Ferratum ”min konto”, i nogle tilfælde også kaldet Ferratum ”min side”. Her kan du tilgå al relevant information vedrørende dit lån, bl.a. hvor meget du mangler at tilbagebetale i alt, hvornår du skal betale næste gang, samt hvor meget du skal indbetale (beløbet vil dog være det samme hver måned, så det bør næppe komme som en overraskelse). Dit Ferratum login er din e-mail og en pinkode.

Krav for at kunne låne

Ønsker du at låne penge, så er der en række krav, som du som kommende låner skal kunne overholde. Dette primært for at Ferratum kan være sikre på, at de kan få deres penge igen.

 • Du skal være min. 21 år gammel
 • Du skal have dansk CPR-nummer
 • Du skal have dansk folkeregisteradresse
 • Du må ikke stå i RKI eller Debitor Registret

Kan du opfylde dette, er der god sandsynlighed for at du kan låne – dog skal du også gennem et kredittjek, hvor de hurtigt undersøger, om din økonomi kan holde til det lån, du gerne vil optage. Det kan derfor ske at du vil blive anbefale et lavere lån, eller slet ikke få lov til at låne, selvom du opfylder kravene.

Betal lånet tilbage

De første to måneder er rentefrie, og ellers betaler du 12,5 % af beløbet hver måned i 12 måneder. Det er dejlig let at forholde sig til. Dog kan du altid indfri dit lån via dit ferratum.dk login. Har du mulighed for dette, er det en god måde at spare så meget som muligt på lånet. Bliver du på noget tidspunkt forhindret i at betale til den aftalte tid, skal du hurtigst muligt kontakte Ferratum.

Anmeldelser Ferratum

De er ganske godt anmeldt på Trustpilot, hvor de i skrivende stund har en score på hele 8,3 ud af 10. Der er et par enkelte utilfredse kunder, men ellers er folk ganske godt tilfredse. Det er især den hurtige udbetaling og den korte løbetid, der får ros. Helt generelt er der bare ikke særlig meget at rafle om eller noget der kan gå galt, da alting fremgår tydeligt på hjemmesiden.

Fordele og ulemper

Fordelene er umiddelbart ret hurtige og nemme at få øje på: den lynhurtige udbetaling på 45 minutter inden for åbningstiden er noget ganske særligt. Derudover er der også de 60 dages rentefrihed, som man ellers ikke finder hos mange andre kviklånsfirmaer. Ulempen er overordnet set, at du kun kan låne 20.000 kr., og at løbetiden er fast.

Kontakt Ferratum

Har du behov for at kontakte dem, kan du finde Ferratum kontakt-oplysninger lige her:

Telefon: 70 20 10 47
Ferratum åbningstider er 9-17 på hverdage og 10-14 om lørdagen.

E-mail-adresse: kundeservice@ferratum.dk

Adresse: Strandvejen 125, 2900 Hellerup

Virksomhedskontakter FERRATUM
Officielle site www.ferratum.dk
Adresse Strandvejen 125 2900 Hellerup
Telefon 78730932

Anmeldelser af FERRATUM 6

4,7
6 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg tog et lån af penge hos Ferratum, og jeg er især glad for den store sum af frihed, der fulgte med. De spurgte ikke, hvad jeg skulle bruge pengene til, og de blandede sig ikke. Yderligere gik det utrolig nemt og hurtigt, og pengene blev stort set udbetalt med det samme. Vil varmt anbefale Ferratum til andre, der gerne vil låne.

Jeg er stort set færdig med at betale mit lån hos Ferratum ud, og jeg er meget tilfreds med, hvordan det hele er forløbet. Jeg synes især, det er smart med den tilhørende konto, som man får, når man låner. Her kan man nemlig holde det kølige overblik over ens lån, så man ved, hvordan man står. Det har i hvert fald gavnet mig.

Mit lån er snart helt tilbagebetalt efter snart et år med månedlige indbetalinger. Det har været nemt for mig at holde øje med mit lån på Ferratum. Min side har givet mig et godt overblik, som jeg har kunnet bruge i afviklingen af lånet, eller hvis jeg vil lave noget om på det.

Jeg har lånt med min Ferratum konto flere gange, og hver gang har det været en sand fornøjelse. De har ikke stillet nogen spørgsmål til hvad jeg skulle bruge lånet til, og det er altid blevet udbetalt ekstremt hurtigt. Kan faktisk kun anbefale dem til alle.

Min ansøgning om et Ferratum lån blev både godkendt og udbetalt hurtigt. Men der var sket en fejl med løbetiden, den var for kort, så jeg måtte have ændret på lånet bagefter. De var hurtige nok til at gøre dette, men det endte dog med et koste en smule mere ved første indbetaling.

Jeg har aldrig oplevet et lån udbetalt så hurtigt! Kudos til dem for det, det er godt nok godt gået. Under en time. Mit Ferratum login har gjort det nemt for mig at tjekke op på alting med mit lån, og jeg har ikke oplevet nogen problemer indtil nu. Så der er fuld score herfra og kan anbefale dem til alle.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde
 

Lignende långivere

Betal ud når du vil
Lånebeløb
50 tusinde kr
Frist
365... 2400 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
15 tusinde kr
Frist
365... 1095 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
500 tusinde kr
Frist
365... 5475 dage
Sats
7,12...9,61 %
Lånebeløb
100 tusinde kr
Frist
730... 3285 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
15 tusinde kr
Frist
30... 365 dage
Sats
145,80...690,70 %