Lån penge hurtigt hos CASHPER

4.7
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i CASHPER
Lånebeløb fra 3000 til 20000 kr
Sats fra 24.9%
Frist fra 180 til 183 dag
Alder, år fra 18 år gammel
Behandlingstid for ansøgning 30 min
Udbetalingstid 2 bankdage
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Optag et Cashper lån

Går du over overvejer at optage et lån online, er mulighederne nærmest uendelige. En af disse efterhånden mange muligheder på markedet er Cashper lån, hvor du på en simpel og effektiv måde kan låne penge til lige nøjagtigt dét, du går og drømmer om.

Cashper minikredit har eksisteret i en del år i bl.a. Tyskland, men er stadig relativt nye på markedet i Danmark. Dermed er det en erfaren låneudbyder, som er et af de mange valg du kan tage, når du leder efter muligheder på nettet.

Lånevilkår

Som kommende optager af et lån kan du se frem til at kunne låne og få udbetalt pengene virkelig hurtigt. Den maksimale Cashper kredit du kan få er 20.000 kr., med en fast løbetid på tre måneder. Denne korte løbetid gør desværre, at renten er højere end hos mange af konkurrenterne, men til gengæld kan du hurtigt få afviklet lånet. Låner du eks. 5.000 kr. skal du betale 2.337 kr. i månedlig ydelse på dit lån. Det samlede tilbagebetalingsbeløb bliver dermed 7.009,62 kr.

Cashper lån ansøgningsproces

Det er nemt at komme i gang med at ansøge, samt at fuldføre og sende den afsted. Det kan beskrives i et par enkle trin:

 1. På forsiden vælger du ønsket lånebeløb (1.450-20.000 kr.).
 2. Du trykker ”ansøg nu” og udfylder mere information om dig selv.
 3. Du underskriver med NemID og sender din ansøgning afsted.
 4. Inden for 10 min. bør du have svar, og pengene kan du have inden for én time!

Når du har pengene fra dit lån er det blot med at overholde de månedlige ydelser, og så kan du ellers gøre lige hvad du har lyst til med lånet.

Cashper login

Med et udbetalt lån får du selvfølgelig dit eget login på hjemmesiden. Dette finder du i det øvre højre hjørne, hvor der står ”kundelogin”. Dit login er dit CPR-nr. og en adgangskode. Når du er logget ind kan du se hvor meget du mangler at betale tilbage på dit lån, hvornår du skal betale næste gang, og så videre.

Lånekrav

Der er nogle krav for at kunne få et Cashper lån, og disse kan der ikke undviges fra. Kan du ikke overholde nedenstående krav, kan du altså ikke optage et lån:

 • Du skal være minimum 18 år gammel
 • Du skal have dansk bopæl, tlf. nr. og bankkonto
 • Du må ikke stå i RKI/Debitor Registret

Derudover skal du igennem en kreditvurdering, hvilket vil kræve en fast indtægt. Denne indtægt minus dine udgifter skal være større end den månedlige ydelse for dit lån, således at de kan sikre sig, at du har mulighed for at betale pengene tilbage til tiden.

Udbetaling

Selve pengene får du udbetalt hurtigst muligt efter din ansøgning er blevet godkendt. Dette kan ske inden for én time, og det forudsætter at der i forbindelse med din Cashper kredit ikke er særlige forhold, der skal undersøges yderligere (hvis du f.eks. står til at modtage eller har modtaget en stor arv, e.lign.).

Tilbagebetaling af lånet

Dit Cashper lån skal som sagt tidligere betales tilbage over tre måneder. Dette gøres nemmest ved en PBS-aftale via din bankkonto, hvor du via dit kort bliver trukket hver måned. Hermed undgår du at glemme at betale til tiden. Du kan først få pengene udbetalt, når du har tilmeldt et kort til automatisk betaling. Får du på et tidspunkt flere penge mellem hænderne, kan du også indfri dit lån før tid, hvilket kan skabe luft i din økonomi.

Cashper anmeldelser

Ved at gå på Trustpilot kan man finde flere hundrede danske anmeldelser af Cashper lån. Her har de en ”god” score, hvor særligt den overskuelige hjemmeside, enkeltheden og den gode service bliver rost. Nogle har klaget lidt over den høje månedlige ydelse, hvilket naturligt opstår med så kort en løbetid.

Fordele/ulemper

Cashper lån er ganske ligetil, og herunder har vi samlet de væsentligste gode og mindre gode punkter ved dem som låneudbyder. Fordele:

 • Du kan få pengene inden for én time.
 • Kort løbetid, så lånet er hurtigt ude af verden.

Ulemperne:

 • Du kan maks. låne 20.000 kr.
 • Den korte løbetid giver en høj månedlig ydelse.

Cashper kontakt-oplysninger

Hvis du på et tidspunkt får behov for at komme i kontakt med Cashper, så får du alle de nødvendige informationer til dette lige her:

Telefonnummer: 78 72 92 57
Åbningstiderne er mandag til fredag 09:00 til 17:30.

E-mail: info@cashper.dk

Adresse: Level 4, Global Capital Building, Testaferrata Street, Ta’ Xbiex, XBX 1403, Malta

FAQ

Er man garanteret sin Cashper kredit inden for én time?

I udgangspunktet ja. Dog er der visse forhold der kan gøre, at det tager lidt længere. Det kan f.eks. være, hvis din økonomi har forandret sig væsentligt i tiden op til lånet, eller hvis der er forhold der kræver yderligere information. Uden disse forhold tager en godkendelse på dit lån nemlig ikke mere end 10 minutter.

Er Cashper et dansk firma?

Nej, Cashper lån udbydes af Novum Bank LTD, der har hovedsæde i Malta. De eksisterer i mange lande, og Danmark er et af de nyeste skud på stammen. De har mange års erfaring i at udbyde online-lån, og er således pt. en af Europas førende på markedet. Ringer du eller skriver du til dem, foregår det hele på dansk.

Kan man ændre løbetiden på sin Cashper lån?

Nej. Det var tidligere muligt at ændre på selve løbetiden, hvor det dermed var denne og din minikredit, der afgjorde den månedlige ydelse. Dette er dog ikke længere tilfældet, og der er nu en fast løbetid på tre måneder, uanset lånebeløbets størrelse. Dermed er renten også fast, og det eneste der kan ændre på den månedlige ydelse, er derfor lånebeløbet.

Kan jeg indfri mit lån før tid?

Ja, det kan du. Det kan være en god idé at indfri sin kredit før tid, hvis man har flere penge tilbage sidst på måneden, end man havde regnet med. Dermed kan man nemlig frigøre sig fra nogle omkostninger. Du kan enten ringe på 78 72 94 13 eller skrive til indsamling@cashper.dk for at høre nærmere omkring dette.

Hvilke dokumenter kræver Cashper?

Du skal ikke som udgangspunkt sende nogen dokumenter til dem. I forbindelse med din ansøgning om et lån vil du blive bedt om at logge ind på din egen bank via deres hjemmeside, og bekræfte det med NemID. Herefter kan Cashper så selv finde frem til de informationer, som de har brug for, for at kunne godkende din ansøgning.

Virksomhedskontakter CASHPER
Officielle site www.cashper.dk
Adresse Level 4, Global Capital Building, Testaferrata Street, Ta’ Xbiex, XBX 1403 Malta
Telefon (+45) 78 72 92 57

Anmeldelser af CASHPER 3

4,7
3 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Det er ret utroligt at se, hvordan de forskellige firmaer konkurrerer mod hinanden for at kunne udbetale pengene hurtigere og hurtigere. Jeg tror i hvert fald, at Cashper kredit sætter rekorden! Der gik så faktisk halvanden time for mit vedkommende, men de skriver faktisk også 1-2 timer hvis man kigger godt efter...

Mit Cashper lån blev betalt tilbage i sidste uge, og det har været en fin proces. Jeg har prøvet andre kviklån før, og Cashper har været de mest samarbejdsvillige indtil videre. Jeg fik pengene virkelig hurtigt, og der var ikke nogen ubehagelige overraskelser i lånets løbetid. Det hele forløb som det skulle, så jeg kan godt anbefale dem.

Det var virkelig nemt at ansøge og få godkendt mit Cashper lån, som jeg skulle bruge til depositum af min nye lejlighed. Det var en fordel for mig, at løbetiden var ret kort, for så skulle jeg ikke bekymre mig så længe om lånet. Og jeg vidste at jeg ville kunne betale tilbage allerede næste måned, så det var faktisk heller ikke særlig dyrt.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde