Lån penge hurtigt hos L'EASY MINILÅN

4.5
  • Lav en anmodning
  • Vent på et svar
  • Få penge
Lånevilkår i L'EASY MINILÅN
Lånebeløb fra 5000 til 15000 kr
Sats fra 11.94 til 24.87%
Frist fra 365 til 1095 dage
Alder, år fra 20 år gammel
Tilbagebetalings muligheder , Bankkonto
Behandlingstid for ansøgning Du får svar på din ansøgning inden for 1 time i vores åbningstid
Udbetalingstid Du får pengene på din konto samme hverdag som lånet godkendes, eller senest førstkommende hverdag efter
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos L’EASY Minilån

Man kender nok bedst L’EASY fra de populære reklamer med Peter, hvor man som forbruger kan købe produkter på afbetaling til priser, der naturligvis ender med at blive langt dyrere end produktet ellers ville være, men til gengæld betales de i korte bider og uden renter.

Lånebetingelser

Hos LEASY er det muligt at låne mellem 5.000 og 15.000 kr., altså ca. samme beløb som mange af de varer, du ellers vil kunne købe på afbetaling. LEASY Minilån tilbyder løbetider på 12, 24 eller 36 måneder, hvor ydelsen bliver lavere, jo længere du venter, men selvfølgelig bliver de samlede omkostninger højere. Renten er ganske rimelig ift. andre kviklånsfirmaer, og du kan altid indfri lånet før tid, uden at skulle betale nogen ekstragebyrer.

Sådan ansøger du hos L’EASY Minilån

Som så mange andre pengeinstitutter på nettet, er det en smal sag at ansøge om et lån – sådan er det også på leasy.dk. Følgende enkle trin skal du igennem for at få et lån:

  1. Vælg lånebeløb og løbetid på forsiden
  2. Send ansøgning og vent på kreditvurdering (du skal ikke stille sikkerhed)
  3. Underskriv låneaftalen med NemID
  4. Få udbetalt pengene

Inden for L'EASY åbningstider får du svar på din ansøgning inden for blot 1 time, og du vil få pengene udbetalt samme dag eller senest dagen efter.

L’EASY Minilån konto

Med et LEASY lån får du en konto hvor du nemt kan danne dig et overblik over dit lån, hvor meget du mangler at betale i alt, hvornår du skal betale, og hvad beløbet helt præcist er. LEASY ”min konto” kaldes det også. Man kan enkelte steder også se det omtalt som LEASY ”min side”.

Krav for at kunne låne

For at blive berettiget til at låne penge og få et LEASY lån login skal du kunne honorere nogle krav. Heldigvis er disse krav ikke urimelige, og minder i grunden meget om de krav, man ser hos lignende andre pengeinstitutter.

  • Du må ikke stå registreret i RKI/Debitor Registret
  • Din kreditvurdering skal blive godkendt
  • Du skal underskrive låneaftalen med NemID

Der er altså umiddelbart ingen krav til alder eller dansk bopæl, hvilket ellers er tilfældet hos de fleste lånefirmaer online.

Betal lånet tilbage

Når lånet skal betales tilbage, foregår det via de månedlige indbetalinger. Du kan dog vælge at indfri dele af eller hele kreditten, lige når du lyster. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet, men blot betale til tiden. Grundet kreditvurderingen har de taget den vurdering, at du godt vil kunne betale lånet tilbage rettidigt. Bliver du på noget tidspunkt udfordret i at betale til tiden, så skal du så hurtigt som overhovedet muligt kontakte LEASY.

Anmeldelser L’EASY Minilån

LEASY er faktisk generelt godt anmeldt på eks. Trustpilot. De fleste er således ganske godt tilfredse med produktet og den ydelse de har fået leveret med deres minilån. Dem der er utilfredse, er det primært grundet enkeltstående tilfælde hvor de føler sig dårligt behandlet af kundeservice. Så helt generelt ser det ganske fornuftigt ud, og der bør ikke være de store grubler ved at vælge dem frem for andre lignende pengeinstitutter.

Fordele og ulemper

Du får her en stærk spiller på både lånefirma-markedet og markedet for produkter på afbetaling. De har en del erfaring, og renten de kan tilbyde for deres minilån/kviklån er faktisk ganske god, sammenlignet med lignende firmaer. Med LEASY login er det nemt at til gå information vedrørende dit lån, og afbetalingen af det. Ulempen er primært, at du ikke kan låne mere end 15.000 kr., så det er ikke det helt store du kan købe for pengene. Samtidig bliver det naturligvis en dyr affære i sidste ende, hvis du vælger en lang løbetid.

Andre ydelser

L’EASY tilbyder også en lang række forskellige produkter inden for mange forskellige kategorier, på afbetaling. Dette gør naturligvis varen dyrere, men er økonomien stram fra måned til måned, og har man svært ved at spare op, kan det være den helt rigtige løsning at købe produktet på afbetaling.

Kontakt L’EASY Minilån

LEASY kontakt-oplysninger finder du lige her:

Tlf.: 88 88 88 88

E-mail: minilaan@leasy.dk

Adresse: Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C

Virksomhedskontakter L'EASY MINILÅN
Officielle site minilaan.leasy.dk
Adresse Østre Stationsvej 1-5 5000 Odense C Danmark
Telefon 88888888

Anmeldelser af L'EASY MINILÅN 6

4,5
6 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg valgte L’EASY Minilån kredit, da jeg stod og manglede penge. Jeg synes, at hele låneprocessen har været meget let at forstå og meget gennemsigtig. Det har gjort det meget lettere at forstå det hele, og også at få afviklet lånet på den mest hensigtsmæssige måde. Jeg fik undervejs muligheden for at tilbagebetale hele lånet, og det kunne jeg sagtens.

Jeg fandt ud af, at L’EASY tilbød mere til forbrugerne end at kunne købe produkter billigt, og derefter prøvede jeg at tage et lån her. Jeg må sige, at det hele er forløbet yderst glat og uden problemer, og så er det smart med en samlet, online L’EASY Minilån konto, hvor man kan holde styr på alle informationerne. Kunne godt finde på at låne her igen.

Jeg har været godt tilfreds med mit lån hos L'EASY Minilån. Min side har været nem at forstå, og jeg har haft nemt ved at indbetale alle mine afviklinger på lånet til tiden. Jeg har faktisk også indfriet mit lån før tid, og det var ikke noget problem. Kan anbefale dem til alle andre.

De udbyder mere end bare salg af produkter på afbetaling, og det ville jeg prøve af. Det er forløbet ganske glat, og jeg synes det har været nemt at holde styr på lånet med min L'EASY Minilån konto. Har snart tilbagebetalt hele lånet, og kunne godt finde på at ansøge om et lån mere en gang i fremtiden.

Jeg kendte dem egentlig blot fra reklamerne på tv, men de udbyder også lån. Jeg har haft lidt problemer med mit L'EASY Minilån login, men det fiksede de relativt hurtigt. Dog er det mere end én gang jeg har oplevet problemer, så det er lidt irriterende.

Snart har jeg tilbagebetalt hele mit L'EASY Minilån lån, og jeg har været ok tilfreds. Startede ellers ud med at have en forkert løbetid, men det blev dog fikset. Det kunne dog godt være gået lidt stærkere, synes jeg. Men ellers kan jeg nu godt anbefale dem til alle der vil have et nemt lån.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde
 

Lignende långivere

30 dage rentefrit
Lånebeløb
20 tusinde kr
Frist
30... 1460 dage
Sats
12,50...26,08 %
Lånebeløb
500 tusinde kr
Frist
365... 5475 dage
Sats
7,12...9,61 %
Betal ud når du vil
Lånebeløb
50 tusinde kr
Frist
365... 2400 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
100 tusinde kr
Frist
365... 2190 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
100 tusinde kr
Frist
730... 3285 dage
Sats
11,94...24,87 %