Lån penge hurtigt hos BONUSLÅN

5.0
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i BONUSLÅN
Lånebeløb fra 100 til 10000 kr
Sats fra 162 til 761.54%
Frist fra 30 til 120 dage
Alder, år fra 20 år gammel
Behandlingstid for ansøgning 10 minutter
Udbetalingstid 1 time
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos Bonuslån

Der er rigtig mange steder man kan vælge at optage et lån den dag i dag. Man kan vælge at gå ned til banken, hvilket nok er den mest udbredte og konventionelle måde. Men i dag eksisterer der langt flere muligheder, ikke mindst online. Og en af dem er Bonuslån. Kontakt-oplysninger finder du nederst.

Lånebetingelser

Inden du giver dig i kast med at optage et lån, bør du selvfølgelig vide, hvad de kan tilbyde. Du kan her låne mellem 100 og 10.000 kr., også selvom det er første gang du vælger at låne hos dem. Løbetiden er på blot 120 dage, altså ca. 4 måneder. Altså er der her mulighed for at få afviklet lånet hurtigt med Bonuslån login.

Da lånet slet ikke løber et helt år, kan den årlige omkostning i procent (ÅOP) synes helt urealistisk høj. Men den er altså på 761,54 %, hvilket betyder, at du med et lån på eks. 5.000 kr. vil skulle betale 2.675,67 kr. i kreditomkostninger henover de 120 dage.

Sådan ansøger du hos Bonuslån

Login skal du ikke engang tænke på, da du nemt kan vælge beløbets størrelse og lånets løbetid fra forsiden. Her går du så videre og udfylder en række oplysninger, hvorefter du til sidst blot skal underskrive med NemID for at godkende ansøgningen. Det kan altså beskrives via tre enkle trin:

 1. Du vælger lånebeløbet og løbetiden
 2. Du underskriver med dit NemID
 3. Du får pengene udbetalt

Der er selvfølgelig lidt ventetid mellem punkt 2 og 3, men det går ganske hurtigt, hvilket også bliver beskrevet i deres Bonuslån Trustpilot-anmeldelser. I de fleste tilfælde har du faktisk pengene allerede samme dag, da pengene bliver overført med straksoverførsel i deres åbningstid. Maksimalt bør du altså have pengene senest dagen efter.

Bonuslån login

Men får man så et login hos Bonuslån eller hvorledes? Ja, det gør man. Under ”min bruger” kan man følge med i sit lån, hvor det er muligt for en at se, hvornår man skal betale næste gang, hvor meget man mangler at betale tilbage i alt, og så videre. Dit login er således din indgangsvej til siden og dit lån, og du beholder det til et evt. nyt lån i fremtiden.

Kravene for at kunne låne

Selvom rigtig mange personer får lov til at låne ved at tage Bonuslån kontakt, så er der dog et par krav, som du skal kunne overholde. Disse krav er sat i verden for at Bonuslån kan sikre sig, at de får deres penge tilbage til tiden, og de minder generelt om de krav, man ser hos stort set alle andre online låneudbydere.

Kravene listes som:

 • Du skal være min. 20 år gammel
 • Du skal have dansk CPR-nummer, folkeregisteradresse, telefonnummer og NemKonto
 • Du må kun have ét lån ad gangen hos Bonuslån og deres søsterselskaber

Derudover skal du selvfølgelig kunne vurderes kreditværdig. Her giver du Bonuslån kontakt-mulighed for dine skatteoplysninger, hvorved de kan se, om det er realistisk, at du vil kunne betale lånet tilbage. Har du en fast indtægt, og betaler du dine ting til tiden, er der ganske store chancer for, at du nok skal blive godkendt.

Der står faktisk ikke direkte, om man med sit Bonuslån login kan optage et lån trods RKI eller Debitor Registret, men det må antages, at det kan man ikke.

Sådan får du pengene

Lånebeløbet du vælger vil blive udbetalt til din NemKonto så snart du er blevet godkendt, og har fået dit login. Det vil sige, her bliver pengene sat til straksoverførsel i deres åbningstid, så hvis det f.eks. er torsdag eftermiddag, ja så har du nok pengene i løbet af et kvarter. Beløbets størrelse har ingen indflydelse på tiden det tager, og i værste fald tager det 24 timer.

Tilbagebetaling med Bonuslån login

Selve tilbagebetalingen af lånet er gjort ganske automatiseret, hvor dine indbetalinger bliver trukket fra din konto via dit betalingskort. Skulle du stå i den situation, at du har flere penge i budgettet end du lige regnede med, så kan du betale hele eller dele af lånet tilbage før tid! Dette kan være en rigtig god måde at spare penge på låneomkostningerne. Lånet kan som udgangspunkt ikke omlægges.

Bliver du på noget som helst tidspunkt forhindret i at betale tilbage til tiden, skal du straks kontakte dem (kontakt-oplysninger er længere nede), for at finde ud af, hvad I så gør. Det er selvfølgelig i udgangspunktet aldrig en mulighed, men måske I sammen kan finde en løsning.

Bonuslån Trustpilot

Men hvad siger folk så om dem? Folk er generelt lidt splittede. Nogle har desværre oplevet at få trukket for mange penge, mens andre bl.a. roser kundeservicen, og siger at lånene bliver udbetalt hurtigt. Du kan selv danne dig et billede af Trustpilot-scoren, da man bør læse selve anmeldelserne, for at kunne sætte det i kontekst.

Fordele og ulemper

I løbet af beskrivelsen her er vi kommet ind på både fordele og ulemper. De bliver ridset op her:

Fordele:

 • Du får pengene rigtig hurtigt
 • Du tilbagebetaler pengene over kort tid
 • Du kan straks låne penge igen via dit Bonuslån login

Ulemper:

 • Du kan maks. låne 10.000 kr.
 • Renten er i den høje ende

Bonuslån kontakt-oplysninger

Herunder finder du alle de oplysninger du skal bruge, hvis du får behov for at komme i kontakt med dem. Det kan f.eks. være, hvis du har et problem med dit lån, herunder dit Bonuslån login, eller hvis du bare gerne vil stille et spørgsmål.

Telefon: 88 44 00 32
Åbningstiderne er 9-19 på hverdage og 9-16 i weekenden.

E-mail: info@bonuslaan.dk

Adresse: Bonuslån ApS, Vestergade 18E, 1456 København K, CVR: 39595044

Virksomhedskontakter BONUSLÅN
Officielle site app.bonuslaan.dk
Adresse Bonuslån ApS Vestergade 18E 1456 København K
Telefon 88440032

Anmeldelser af BONUSLÅN 3

5,0
3 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg er faktisk på mit andet lån hos dem, og det virker helt upåklageligt. Jeg bruger mit Bonuslån login til at holde overblik over mit lån, så jeg ved hvad jeg skylder, og hvornår de trækker pengene. Jeg kunne måske godt tænke mig at løbetiden var lidt længere, men da beløbene heller ikke er så store, så er det egentlig okay. Ingen sure miner herfra.

Jo, jeg kan egentlig godt anbefale dem. Jeg har prøvet mange lån online, og jeg tjekkede selvfølgelig Bonuslån Trustpilot-anmeldelser ud, og her så alt ud til at være okay. Selvfølgelig var der lidt hist og her, men der er altid gode og dårlige ting. Jeg betalte mit lån tilbage i forgårs, og kunne da sagtens finde på at optage et nyt.

Lånet er ikke betalt helt tilbage endnu, men næsten. Jeg har kun haft ét problem med dem, og det var et problem med mit Bonuslån login. Jeg kontaktede dem, og de fik hurtigt hjulpet mig, og siden har der ikke været noget. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale dem, det er lige til at gå til uden nogen store overraskelser, så jeg har været ganske glad for det.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde