Lån penge hurtigt hos KASSEKREDITTEN

4.8
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i KASSEKREDITTEN
Lånebeløb fra 3000 til 15000 kr
Sats fra 150 til 338.4%
Frist fra 30 til 3650 dage
Alder, år fra 21 år gammel
Behandlingstid for ansøgning 1 minut
Udbetalingstid Udbetaling til din bankkonto indenfor 1 hverdag
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Introduktion til lån hos Kassekreditten

Hvis du står og har brug for et lån, så er der lige nu flere forskellige udbydere at vælge i mellem. En af dem er Kassekreditten, som er en online låneudbyder for danske kunder. Selskabet er ejet af Finans 247 og hele foretagendet er registreret hos Finanstilsynet.

Lånebetingelser

Hos Kassekreditten kan der foretages lån på alt fra 3000 kroner og op til 15.000 kroner. Så man kan roligt kalde selskabets lån for minilån. Når du laver låneaftalen vil du automatisk kunne vælge, hvor lang lånetiden skal være. Den ligger oftest på alt mellem 12 måneder og 60 måneder.
Låner du eksempelvis 9000 kroner over en løbetid på 12 måneder vil den faste debitorrente ligge på 150 %, ÅOPen vil ligge på 320,66 %, de samlede kreditomkostninger vil beløbe sig til 14.242 kroner og det samlede tilbagebetalingsbeløb vil runde 23.737 kroner. Der er yderligere et oprettelsesgebyr på 495 kroner. Der er ingen mulighed for rentefrit lån.

Sådan ansøger du om lån hos Kassekreditten

Det er utroligt enkelt at ansøge om et lån. Du skal blot følge disse trin for at få gang i låneproceduren:

 1. Log ind på kassekreditten.dk
 2. Vælg det ønskede lånebeløb i højre side af skærmen.
 3. Klik på ‘Klik og lån nu’
 4. Afvent svar

Det tager ikke andet end 2 minutter før man får svar fra selskabet. Når man har fået svar kan man foretage en log ind på Kassekreditten. Login foregår i øverste højre hjørne. Ved log in kommer du ind på min side, hvorfra du har styr over alle tal og data på lånet.

Kan man få en Kassekreditten konto?

Det er ikke som sådan muligt at oprette en konto hos låneudbyderen. Men der er som nævnt mulighed for at logge in på sin egen personlige side, hvorfra man kan gennemtjekke alle informationer vedrørende det pågældende lån.

Krav for lån hos Kassekreditten

Som hos alle andre låneudbydere er der også her flere krav, som skal indfries, før man kan komme i betragtning til et lån.

De mest oplagte krav er som følger:

 • Du skal have en folkeregister-adresse
 • Du skal have et dansk CPR-nummer
 • Du skal være myndig
 • Du skal have et mobiltelefonnummer som er tilmeldt med abonnement. Taletidskort accepteres ikke
 • Du skal have en NemKonto
 • Du skal kunne accepteres i en kreditvurdering
 • Du kan ikke få lån, hvis du har en inkasso-sag, er i RKI, er indlagt på hospitalet eller i fængsel.

Sådan får du pengene

Når lånet er godkendt, bliver det udbetalt digitalt til den bankkonto, som er føjet til din NemKonto. Udbetalingen foregår indenfor få timer eller senest morgenen efter lånegodkendelsen. Du kan tjekke din netbank løbende for at se om pengene er gået ind. Og du kan altid tjekke dine posteringer på lånet på selve Kassekreditten Min Side, når som helst.

Sådan betales lånet tilbage

Tilbagebetalingen af det lånte beløb foregår i rater og opdeles altid i måneder. Det kan være over 12 måneder eller mere, alt efter hvad du har valgt. Der kan, efter ønske, tilbydes en tilbagebetaling af hele beløbet og man kan via Kassekreditten min konto se en oversigt over de forskellige rater, der skal betales og hvad en samlet tilbagebetaling vil koste. Lånet kan ikke udskydes, omlægges eller sættes i bero.

Anmeldelser af Kassekreditten på Trustpilot

Et kig ned over listen af anmeldelser vidner om ret stor tilfredshed med denne låneudbyder. Der gives flere steder topkarakter og de fleste kunder hæfter sig ved den hurtige betjening hos Kassekreditten. Trustpilot er i den forbindelse en god guideline for nye brugere, og her får selskabet altså fine ord med på vejen.

Fordele og ulemper ved Kassekreditten

Der er både rigtigt gode ting og knapt så heldige ting ved alle låneudbydere. Her følger de tre mest åbenlyse fordele og ulemper ved låneudbyderen:

De tre største fordele

 • Hurtig betjening og god kundeservice
 • Hurtig udbetaling af penge
 • Mulighed for stor anonymitet ved låneoptag

De tre største ulemper

 • Ikke mulighed for at lave en Kassekreditten Konto
 • Ikke mulighed for store lån
 • Ikke mulighed for lån, hvis man er registreret i RKI

Andre lånetyper?

Kassekreditten er en online låneudbyder for danske kunder. Kassekreditten leverer kun minilån og mikrolån og tilbyder altså ikke specifikke billån og lignende som banken. Låneudbyderens lånetyper er som sådan en slags forbrugslån, selvom pengene selvfølgelig godt kan gå til købet af en bil eller lignende.

Kassekreditten Kontakt og Kundeservice

Der findes ikke nogen fysisk adresse på låneudbyderen, da man ikke har fysiske butikker i Danmark. Alt foregår online eller via telefon, hvis man skal i kontakt med Kassekreditten. Telefonnummeret er 71 70 10 60 og mailen er: info@kassekreditten.dk Kundeservice kan træffes på hverdage mellem 9.00 og 17.00 på telefon og mail.

FAQs - Ofte stillede spørgsmål

📌 Kan jeg lån over 25.000 kroner i Kassekreditten?

Nej det er ikke muligt at låne beløb for over 25.000 hos låneudbyderen. Der tilbydes minilån på alt fra 3.000 kroner og op til 15.000 kroner via låne-proceduren på forsiden af sitet. Så hvis du har brug for et større lån, da du skal bruge flere penge, så er det ikke Kassekreditten, der leverer på den front. Det er ikke muligt at foretage et lån nummer 2 for at øge sin kredit. Kun et lån pr låntager accepteres hos låneudbyderen.

📌 Kan jeg forhøje mit igangværende lån?

Ja, Kassekreditten giver alle kunder muligheden for at forhøje sine igangværende lån. Hvis du eksempelvis har lånt 3000 kroner til at begynde med, og finder ud af, at du har brug for at låne flere penge, så kontakter du bare kundeservice og forhører dig om muligheden. Det er altid muligt at forhøje lånet, hvis man kan blive godkendt til det. Dog kan man ikke forhøje det til over den tilladte lånegrænse på 15.000 kroner.

📌 Skal jeg oplyse hvad mit lån skal bruges til?

I gamle dage blev låntagere oftest spurgt til selve formålet med det respektive lån. Sådan forholder det sig ikke længere. I hvert fald ikke hos Kassekreditten. Her spørges der ikke til hvad dine lånte penge skal bruges til. Det eneste der spørges til, er de tekniske data vedrørende dig og din økonomiske situation, som skal bruges til at godkende dig til lånet. Der spørges ikke til private anliggender vedrørende låneformålet.

📌 Hvad sker der hvis jeg ikke betaler til tiden?

Dine månedlige rater, som udgør selve tilbagebetalingen af dit lån, skal overholdes. Misser du en ratebetaling med en dag, så sker der ikke noget, men Kassekreditten forbeholder sig retten til at pålægge dig yderligere renter, hvis overskridelsen fortsætter. Fortsætter man misligholdelsen af lånet kan Kassekreditten i sidste ende kræve hele lånet tilbagebetalt omgående. Dette sker dog først i mere alvorlige tilfælde, hvor låntager har misligeholdt lånet radikalt.

📌 Jeg er registreret i RKI, kan jeg så stadig låne hos Kassekreditten?

Nej. Det er ikke muligt at låne, hvis man har en igangværende inkasso-sag eller hvis man er registreret i RKI som en dårlig betaler. Først når man er slettet fra RKI-registret, kan man komme i betragtning til et lån. Stort set alle låneudbydere ønsker at sikre sig at låntageren er villig og istand til at tilbagebetale det lånte beløb. RKI er i den forbindelse låneudbydernes pejlemærke for online låntagernes status.

Virksomhedskontakter KASSEKREDITTEN
Officielle site app.kassekreditten.dk
Adresse Bredgade 75, 2. sal, 1260 København K
Telefon 71701060

Anmeldelser af KASSEKREDITTEN 2

4,8
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg stod og manglede penge til vinterdæk på min bil og kunne ikke få hjælp i banken. Mine venner var flade på det tidspunkt, så jeg måtte se mig om efter en låneudbyder på nettet. Her faldt jeg så over Kassekreditten, som hjalp mig uden større tøven. På den måde fik jeg på rekordtid stablet penge på bordet og nye dæk på bilen.

Jeg har kun ros tilovers for Kassekreditten. De lever virkelig op til sit navn. Jeg stod netop og manglede penge på et tidspunkt, men kunne ikke få forhøjet min kassekredit i banken. Istedet gik jeg til kassekreditten.dk og de hjalp mig på vej ved at give mig et lån på 15.000 kroner. Det reddede min situation på daværende tidspunkt.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde