Lån penge hurtigt hos PAYMARK FINANS

4.9
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i PAYMARK FINANS
Lånebeløb fra 10000 til 150000 kr
Sats fra 11.94 til 24.87%
Frist fra 365 til 4500 dage
Alder, år fra 20-60 år gammel
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos PayMark Finans

PayMark Finans tilbyder muligheder for at optage lån på mellem 10.000 og 150.000 danske kroner. Ønsker man at ansøge om lånet, gøres dette let og hurtigt via hjemmesiden Paymarkfinans.dk med NemID. Her vælger man også den løbetid, man foretrækker – man kan vælge mellem 12 og 120 måneder. Ansøger man i PayMark Finans åbningstider, vil man ofte få svar på, om man er godkendt inden for en time. Lån penge hos virksomheden til det, du lige står og har brug for, og der skal ikke stilles sikkerhed for lånet.

Lånebetingelser

Det er muligt at låne mellem 10.000 og 150.000 danske kroner hos PayMark Finans, og her er tale om et forbrugslån – altså ikke et kviklån eller minilån. Det vil sige penge, som ikke kan udgøre det for en opsparing, men som kan dække uforudsete udgifter og investeringer eller give lidt luft i budgettet.

Efter du har valgt det beløb, du gerne vil have som lån, skal du vælge løbetid – den tid du betaler af på lånet. Når man foretager et lån, vil der aldrig være tale om et rentefrit lån, og derfor skal man betale mere tilbage, end man har lånt. PayMark Finans tilbyder en løbetid mellem 12 og 120 måneder.

Du vil få et PayMark lån med en rente på 26,08 procent, og renten er variabel. Kontakt gerne virksomheden hvis du er i tvivl om, hvordan oversigten over lånet ser ud.

Sådan ansøger du hos PayMark Finans

Ansøgningen sker direkte på hjemmesiden, hvorefter du kan holde øje med lånet på min side og din PayMark konto. Det tager kun få minutter at ansøge.

Sådan ansøger du:

 1. Vælg det beløb, du gerne vil låne
 2. Vælg den løbetid, du foretrækker
 3. Udfyld personlige oplysninger, herunder bopæl, beskæftigelses-status og konto oplysninger mm.
 4. Foretag Login med NemID
 5. Ansøg med NemID

Foretager du dit PayMark login og ansøger i åbningstiden, vil du få svar i løbet af en time.

PayMark Finans – min konto

Når du ansøger om et lån og modtager godkendelse, får du samtidig en min konto med min side, hvor du kan holde øje med lånet. Når du opretter denne konto, kan du på en overskuelig måde se renter, afbetalinger og lånets størrelse. Dermed kan du med sikkerhed holde styr på, hvor meget du skylder. For at bevare overblikket kan du løbende tjekke din konto.

Krav for at blive godkendt til lån

Når du ansøger om et PayMark lån, vurderer virksomheden, om du kan godkendes. Dette gør de på baggrund af alder (du skal være fyldt 18 år), økonomiske forhold og økonomisk historie. Ansøgere, der er registreret i RKI eller har problemer med inkasso, vil ikke blive godkendt. Desuden skal man opfylde de almindelige betingelser og kriterier for kreditvurdering.

Virksomheden ser under de økonomiske forhold på din nuværende indkomst, og om du før har oplevet kreditværdighedsproblemer. Her skal man ofte kunne dokumentere sine forhold via pas/kørekort, årsopgørelser og lønsedler.

PayMark Finans kræver dog ikke sikkerhed for et lån. Penge vil blive sat ind på ansøgerens konto senest dagen efter underskrivning af kontrakten, hvis ansøgeren godkendes til lånet.

Sådan får du pengene

Vurderer PayMark Finans, at du lever op til kravene om kreditvurdering, så sendes en kontrakt. Når denne er underskrevet af ansøger, vil pengene blive indsat på ansøgerens konto ofte allerede samme dag (senest dagen efter).

Skriver du under med NemID, vil processen gå meget hurtigt, og du kan allerede kort tid efter din underskrift holde øje med din netbank på computeren for at tjekke, om pengene er kommet. Hvis banken har en app, kan det ofte også lade sig gøre her.

Ønsker du i stedet en fysisk kontrakt, bliver denne sendt med posten. Den skal du skrive under og sende tilbage. Efter modtagelsen vil virksomheden godkende lånet, og pengene vil blive frigivet.

Sådan betales lånet tilbage

Når du låner penge hos PayMark Finans, skal de betales tilbage med renter. Renten vil afhænge af beløb og løbetid, og det vil variere, hvor meget du skal tilbagebetale om måneden. Det præcise tal modtager du, når du får kontrakten. For at bevare overblikket kan du også løbende tjekke din PayMark Finans konto.

Tilbagebetalingen foregår i rater, som ofte bliver tilmeldt betalingsservice. Derved trækkes et fast beløb hver måned. Du kan finde ud af mere om dette i din netbank eller eventuelt via din banks app.

Tilbagebetaler du ikke rettidigt, skal du betale morarenter hver måned. Hvis disse ikke betales, kan inkasso blive inddraget.

Brugeranmeldelser af PayMark Finans fra Trustpilot

Flere danskere har ansøgt om lån hos PayMark. Trustpilot samler anmeldelser fra brugerne.

Her får man et indtryk af, at PayMark Finans er meget ihærdige, når det kommer til kontakt og kundeservice. Er der forvirring, opretholder de gerne en tæt kontakt – også ved de mange dokumenter, der ofte skal indsendes. Flere brugere oplevede også venlige ansatte.

Fordele og ulemper

Her finder du fordele og ulemper ved et lån hos PayMark Finans:

Fordele

 • Let ansøgning
 • Valgfri løbetid
 • Hurtig tilbagemelding
 • Udbetaling af penge, så snart kontrakten er underskrevet
 • Omfattende kundeservice

Ulemper

 • Høj rente
 • Ansøger skal opfylde mange krav
 • Flere kunder oplever bøvl

PayMark Finans kontakt

Her findes kontakt informationerne til PayMark Finans:

Adresse: Østre Stationsvej 1, 5000 Odense C, Danmark

Telefonnummer: 99 99 93 33

Åbningstider: Man-Søn 8-22

Hjemmeside: Paymarkfinans.dk

PayMark Finans FAQ

📌 Hvordan ansøger jeg om et lån hos PayMark Finans?

Du ansøger om et lån Finans direkte på hjemmesiden Paymarkfinans.dk. Dette gøres let og hurtigt via et par enkelte trin, og det tager kun få minutter. Du skal blot vælge lånebeløb og løbetid og ansøge via NemID. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder fra virksomheden for at få svar på, om du kan blive godkendt til lånet.

📌 Hvem kan ansøge om et lån hos PayMark Finans?

Alle danskere over 18 år kan ansøge om et lån. Der er dog nogle krav for, om man kan blive godkendt til lånet, og det drejer sig om ens personlige kreditvurdering og økonomiske forhold. Man kan for eksempel ikke blive godkendt, hvis man er registreret i RKI eller har mellemværender med inkasso. PayMark Finans ser også nærmere på ansøgerens aktuelle økonomiske forhold, da man kun bliver godkendt, hvis virksomheden anser det som sandsynligt, at man kan betale lånet tilbage.

📌 Hvor stort et beløb kan man låne hos PayMark Finans?

PayMark Finans tilbyder det, man kalder et forbrugslån, og det er muligt at låne mellem 10.000 og 150.000 kroner hos virksomheden. Lånet er beregnet til den forbruger, der har brug for et mindre beløb her og nu til for eksempel at foretage investeringer eller større køb.

📌 Hvor mange penge skal jeg betale tilbage?

Når du låner penge hos en finansvirksomhed, så skal du som udgangspunkt betale flere penge tilbage, end du har lånt. Det skal du, idet der kommer renter på lånebeløbet. Hos PayMark Finans ligger renten på 26,08 procent, men denne er variabel. Baseret på lånebeløbets størrelse og den valgte løbetid (mellem 12 og 120 måneder) skal du betale et fast beløb tilbage hver måned.

📌 Hvornår får jeg pengene fra lånet udbetalt?

Når du ansøger om et lån hos PayMark Finans, skal du godkendes først. Dette kan gøres inden for en time, hvis du ansøger i åbningstiden. Herefter skal der underskrives en kontrakt, og når denne er underskrevet, bliver pengene udbetalt. I mange tilfælde vil du derfor allerede kunne få pengene samme dag.

Virksomhedskontakter PAYMARK FINANS
Officielle site www.paymarkfinans.dk
Adresse Østre Stationsvej 1-5 5000 Odense C
Telefon 99999333

Anmeldelser af PAYMARK FINANS 3

4,9
3 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Via min PayMark Finans kontakt var der opstået lidt forvirring omkring lånet, lånebetingelserne og renten, men igennem min kontakt med virksomheden kunne dette udredes for at få helt styr på, hvordan lånet fungerer. Der skal dog indsendes mange dokumenter. Det kan være lidt omfattende, men de er meget omhyggelige med dokumentationen for at finde ud af, om man kan godkendes til lånet.

Jeg tog kontakt i PayMark Finans åbningstider for at kunne få svar på min ansøgning i løbet af en time. Desværre oplevede jeg, at de ikke kontaktede mig inden for en time, men først næste dag. Denne dag var virksomheden dog meget omhyggelige med deres kontakt, og de forsøgte at ringe til mig rigtig mange gange for at få svar på alting i forbindelse med lånet. Så kundeservicen var meget ihærdig.

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med virksomheden. Mit PayMark lån var et rigtig godt valg, og jeg oplevede især en rigtig god kundeservice. Da jeg var i kontakt med virksomheden, forekom medarbejderne meget professionelle og kompetente. Faktisk tror jeg aldrig, jeg har oplevet så venlig og professionelt et team. Jeg vil klart anbefale PayMark Finans til andre.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde