Lån penge hurtigt hos KREDITNU

4.5
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i KREDITNU
Lånebeløb fra 1000 til 25000 kr
Sats fra 180 til 180%
Frist fra 365 dage
Alder, år fra 23-70 år gammel
Behandlingstid for ansøgning 15 minutter
Udbetalingstid 1-3 hverdage
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Optag et KreditNU lån hurtigt

Der er i grunden ret mange onlineudbydere af lån, og det er simpelt at finde frem til de fleste. I rækken af disse kommer KreditNU minilån, hvor det særligt er ansvarligheden når man låner, også online, der er i fokus. De er ejet af Blue Finance Group, der også arbejder i Spanien og Finland. De nævner selv på deres hjemmeside, at kreditvurderinger og en høj minimumsalder er med til at sikre den ansvarlighed, de fokuserer på.

Lånevilkår

Som kommende optager af KreditNU kredit er vilkårene ret ligetil og nemme at forstå. Du kan låne mellem 1.000 og 25.000 kr., og som noget ganske særligt er der ikke fastsat nogen løbetid. Du kan indfri kreditten lige når du lyster, så længe du bare betaler rentebetalingen hver måned. Dette kan især gøre det nemt, hvis du har en varierende indtægt eller udgifter, og således ikke kan være sikker på, hvornår du kan indfri din KreditNU kredit helt.

Debitorrenten er på 180 %, og den årlige omkostning i procent kommer derfor op på 435,03 %. I et priseksempel på hjemmesiden vil man ved 12 måneders løbetid og et lån på 5.000 kr. skulle betale 9.000 kr. i kreditomkostninger. Det er værd at nævne, at denne type lån klart bedst egner sig til dig, der forventer at kunne indfri kreditten inden for et par måneder.

Sådan ansøger du om et KreditNU minilån

Det er ikke nogen større sag at komme i gang med at ansøge om lånet, samt få det udbetalt. Du skal blot følge følgende enkle trin:

 1. Du skal udfylde ansøgningen, inkl. lånebeløbet.
 2. Du skal dernæst give samtykke til, at de kan se din økonomi igennem.
 3. Du skal hernæst underskrive med NemID.
 4. Du skal nu blot vente på svar, hvilket kommer på SMS.

Når svaret er kommet, og dit lån forhåbentlig er blevet godkendt, så bliver pengene overført med en straksoverførsel. Altså kan du muligvis have pengene allerede samme dag.

KreditNU login

Du får ikke umiddelbart nogen ”min side” eller lignende, og dit KreditNU login er blot NemID. En sådan side vil normalt indeholde informationer vedrørende lånet, eks. hvordan man betaler, herunder særligt hvis man ønsker at indbetale mere, end den månedlige ydelse – og netop ved dette lån er det særdeles relevant, da det er den eneste måde hvorpå du faktisk kan afdrage på lånet. Så i stedet for en KreditNU konto får du blot i stedet en månedlig faktura, som du så skal huske at betale til tiden.

Lånekrav

Som nævnt tidligere sætter KreditNU ansvarlighed i førersædet. Dette kommer også til kende i deres krav til dig som låner, da de på nogle punkter er noget mere restriktive end de fleste konkurrenters. De er:

 • Alder minimum 23 år
 • Alder maksimum 70 år.
 • Du skal have dansk bankkonto.

Flere krav er faktisk ikke listet. Dog er det rimeligt at antage, at man heller ikke må stå i RKI/Debitor Registret for at kunne optage et KreditNU lån, at man skal være dansk statsborger, og at man skal kunne fremvise lønsedler og årsopgørelse (sker automatisk via NemID).

Udbetaling

Pengene udbetales ganske hurtigt, og det sker via en straksoverførsel der bliver aktiveret, så snart du har fået en SMS om, at lånet er blevet godkendt. Altså kan du i mange situationer forvente at have dine penge fra KreditNU allerede samme dag til din NemKonto.

Tilbagebetaling

Når du skal betale pengene tilbage, betaler du som sagt blot kreditomkostninger. Alt herudover vil så afdrage direkte på lånet. Betalingerne foregår gennem månedlige girokort. Du kan også betale med bankoverførsel, det koster dog et gebyr på 50 kr. pr. gang. Det ville være smart med en automatisk løsning, men dette er umiddelbart ikke tilfældet.

KreditNU anmeldelser

Inden man opretter sin KreditNU konto kan det være en god idé at undersøge andre folks oplevelser. Dette kan man bl.a. gøre på Trustpilot, og her har KreditNU lidt blandede anmeldelser. Særligt opsigelsesvarslet på 30 dage får stor kritik, da man således skal betale én månedlig ydelse efter man har afdraget kreditten fuldt ud.

Fordele og ulemper

Der er helt klart både fordele og ulemper ved KreditNU, og de kommer her.

Fordele:

 • Du bestemmer helt selv løbetiden for lånet.
 • Du kan få pengene udbetalt med en straksoverførsel.

Ulemper:

 • Opsigelsesvarslet er på 30 dage, så hvis du f.eks. vil betale lånet fuldt ud tilbage efter fem uger, skal du stadig betale i alt to månedlige ydelser.
 • Du kan ikke låne mere end 25.000 kr.

KreditNU kontakt-oplysninger

Det kan jo desværre ske, at du får behov for at komme i kontakt med KreditNU vedrørende dit lån. Hvis dette er tilfældet, så kan du heldigvis finde kontakt-oplysninger lige her:

Telefonnummer: 78 76 27 64
Åbningstiderne er mandag til fredag 08:00 til 21:00 og lørdag til søndag 10:00 til 20:00.

E-mail: info@kreditnu.dk

Der er også en kontaktformular på deres hjemmeside.

Adresse: Søndergade 44, 2, 8000 Aarhus C

Virksomhedskontakter KREDITNU
Officielle site kreditnu.dk
Adresse Søndergade 44, 2. 8000 Aarhus C
Telefon 78762764

Anmeldelser af KREDITNU 2

4,5
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg valgte KreditNU minilån fordi jeg ikke gad binde mig til en bestemt løbetid, når mit lån ikke var større end det var. Jeg har stadig ikke indfriet lånet, men er fint tilfreds.

Da jeg optog lånet var jeg godt klar over, at det næppe var det billigste. Men jeg havde regnet med at betale det tilbage efter lidt over en måned, så det kunne jeg godt acceptere. Der blev jeg lidt slemt overrasket, da opsigelsesperioden på mit KreditNU lån var på 30 dage – altså skulle jeg stadig betale en månedlig ydelse ekstra, selvom lånet var indfriet. Det er teknisk set min egen skyld, men syntes godt det kunne stå lidt tydeligere.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde