Lån penge hurtigt hos KVIKTO

4.8
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i KVIKTO
Lånebeløb fra 3000 til 15000 kr
Sats fra 150 til 151.8%
Frist fra 1 til 365 dage
Alder, år fra 21 år gammel
Behandlingstid for ansøgning 30 min
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Introduktion til lån hos Kvikto

Låneudbyderen Kvikto er en forholdsvis ny spiller på det store online lånemarked i Danmark. Selskabet er dansk og har adresse på Østerbro i København, som er firmaets hovedkvarter. Der er dog ingen fysiske filialer i landet. Alt foregår i stedet online. Selskabet er en del af det større låneforetagende, Finans 247.

Lånebetingelser

Hvis du står og har brug for akutte penge, så kan Kvikto hjælpe dig. Låneudbyderen tilbyder minilån og kviklån på alt fra 3000 kroner og op til 15.000 kroner. Der er som sådan ingen klare krav til lånetiden. Du kan for den sags skyld låne i en uge, en måned eller år.
Et låneeksempel på 9.000 kroner over en låneperiode på 12 måneder kunne se således ud:

 • Samlet lånesum: 9.000 kroner
 • Samlet låneperiode: 12 måneder
 • Fast debitor-rente: 150 %
 • ÅOP: 320,66 %
 • Månedlig ydelse: 1.186,88 kroner
 • Samlede kreditomkostninger: 14.242,50 kroner
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: 23.737,50 kroner

Det tager kun få minutter at sende låneansøgningen afsted, og det koster 495 kroner i oprettelses-gebyr at stifte lånet.

Sådan ansøger du om lån hos Kvikto

Hvis du gerne vil i betragtning til et kviklån eller et minilån, så kan du med fordel følge disse enkle trin for at komme igang:

 1. Klik dig ind på kvikto.dk
 2. Vælg den ønskede lånesum på grafen på sitets forside
 3. Tryk på den lyseblå bjælke nedenfor som siger: ‘Start ansøgning’
 4. Indtast dine personlige oplysninger
 5. Afvent svar

Godkendelse og udbetaling af pengene fra din konto foregår indenfor samme dag.

Kan man få en Kvikto konto?

Det er ikke muligt at oprette en Min Konto, da der ikke er tale om en ordinær bank eller et almindeligt pengeinstitut. Du får derfor heller ikke udstedt et bankkort elller kreditkort i forbindelse med dit lån. Du kan dog altid foretage et Kvikto Login, hvorfra du hele tiden vil kunne følge dit lån og dine indbetalinger.

Krav for lån

Det er ikke absolut alle, som kan optage et lån hos alle låneudbydere. Der er altid en eller anden form for kriterie eller krav, som skal opfyldes. Sådan forholder det sig også hos Kvikto. Her følger en liste over de væsentligste krav:

 • Du skal have et dansk CPR-nummer
 • Du skal have en dansk folkeregister-adresse
 • Du skal have en Nem-Konto
 • Du skal have et dansk mobilnummer og være abonnements-tilmeldt
 • Du skal være myndig
 • Du må ikke være i RKI eller have en igangværende inkasso-sag.

Sådan får du pengene

Pengene udbetales udelukkende online til den bankkonto, hvor dit NemId er knyttet til. Pengene skulle meget gerne blive udbetalt på selve dagen for låneansøgningens indsendelse. Der udbetales ikkke kontantbeløb på lånet.

Sådan betales lånet tilbage

Som udgangspunkt tilbagebetales lånet via månedlige rater. Du kan dog altid selv vælge om du vil tilbagebetale hele det lånte beløb, og du kan også vælge at delbetale en bid af lånet udover den rate, der betales månedligt. Man kan altid gå ind på Kvikto min side og få et overblik over låne-situationen.
Misser man en betaling vil der kunne påføres strafrenter, og misligeholder man hele lånet, så kan der blive sendt krav om øjeblikkelig tilbagebetaling af hele lånet. Du kan tilbagebetale via mobilepay, kreditkort eller bankoverførsel.

Anmeldelser af Kvikto på Trustpilot

Der er op til flere fine ord på nettet vedrørende Kvikto. Trustpilot er det sted, hvor der er flest anmeldelser af selskabet. Her skriver brugerne blandt andet, at der altid er en “god kundeservice” og at udbetalinger foregår “super hurtigt”. Der er generelt en bred tilfredshed med Kvikto hos nettets brugere.

Fordele og ulemper

Ingen låneudbyder går fri af kritik. Heller ikke Kvikto, selvom der er radikalt flere gode ting at sige om låneudbyderen end dårlige ting. Her følger en lille opremsning af låneudbyderens tre største fordele og tre største ulemper.

De tre største fordele:

 • Nem og hurtig låneprocedure
 • Ekstrem hurtig udbetaling
 • Venligt og kompetent kundeservice

De tre største ulemper:

 • Ingen mulighed for større lån over 15.000 kroner
 • Lidt høje renter
 • Ingen mulighed for Kvikto min konto

Kvikto Kontakt og Kundeservice

Du kan altid komme i kontakt med låneudbyderen, hvis du er havnet i problemer med en betaling, eller hvis du har spørgsmål til et forestående eller igangværende lån. Kvikto kontaktes nemmest via telefon på 70777750 eller skriftligt via den indbyggede mail-funktion på sitet. Kundeservice har åbent på alle hverdage fra 9.00 til 17.00.

FAQs - Ofte stillede spørgsmål

📌 Skal jeg oplyse hvad mit lån skal bruges på?

Kvikto blander sig ikke i, hvad du har i sinde at bruge pengene fra dit lån på. Man respekterer alle kunders ønske om diskretion og mest mulig anonymitet. Man kommer dog ikke udenom at skulle oplyse sine personlige data såsom navn, adresse, CPR-nummer og skatteoplysninger. Det er et krav, som alle låneudbydere stiller til låntagere online. Men om du ønsker at bruge pengene på en rejse, eller på en ny cykel er underordnet for Kviktos vedkommende.

📌 Hvordan tilbagebetaler jeg et lån?

Der er flere forskellige måder at tilbagebetale et lån på hos Kvikto. Du kan vælge at betale tilbage via mobilepay-appen. Det er en let og enkel procedure. Du kan også vælge at betale tilbage via et kreditkort såsom Mastercard eller VISA-kort. Slutteligt kan du også vælge at tilbagebetale via en ordinær bankoverførsel. Her kan der dog forekomme en længere ekspeditionstid, således at betalingen ikke lige bogføres på selve dagen.

📌 Kan alle komme i betragtning til et lån?

Ikke alle mennesker kan komme i betragtning til et lån, men alle som kan opfylde Kviktos kriterier kan komme i betragtning. Og kriterierne er heldigvis ikke synderligt store. Du skal først og fremmest være en myndig dansk statsborger for at kunne søge. Udover det skal du have et CPR-nummer, email adresse og mobilnummer. Det er i sidste ende også vigtigt at du ikke er i en inkasso sag og at du ikke er registreret i RKI over dårlige betalere.

📌 Hvordan kommer jeg i kontakt med Kvikto, hvis jeg har et spørgsmål?

Du kan altid kontakte kundesupport, hvis du står med et aktuelt problem, eller hvis du har en eller anden forespørgsel vedrørende et lån. Der sidder et kompetent hold klar til at svare på alle henvendelser på alle hverdage fra 09.00 til 17.00. Du kan vælge at benytte dig af låneudbyderens mail-funktion på sitet, eller du kan vælge at ringe direkte på en hotline til selve kundeservice-panelet. Telefonen er den hurtigste og nemmeste vej til hjælp.

📌 Hvor hurtig går hele låneprocessen?

Selve behandlingstiden af din låneprocedure afhænger i sidste ende mest af, hvor hurtig du selv er. Jo hurtigere Kvikto modtager din låneansøgning og får adgang til dine personlige oplysninger, desto hurtigere går hele processen. At udfærdige låneproceduren på sitet tager ikke andet end højst fem minutter, og dit svar fra Kvikto kommer oftest også indenfor samme tidsramme. Bliver du godkendt og accepterer lånevilkårene, vil udbetalingen af pengene foregå indenfor samme dag.

Virksomhedskontakter KVIKTO
Officielle site app.kvikto.dk
Adresse Bredgade 75, 2. sal, 1260 København K
Telefon 71701060

Anmeldelser af KVIKTO 2

4,8
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg har tidligere haft en del bøvl med gennemsigtigheden af lånene hos andre låneudbydere. Det har nogle gange været svært at regne ud, præcist hvad renten er, og hvad man i sidste ende ender med at betale for sit lån. Sådan var det heldigvis ikke hos Kvikto. Her fremgik det klart og tydeligt, hvad rentesatsen var fra start, og hvad de samlede kreditomkostninger ville løbe op i. Det er altid rart med klar besked og ærlighed. Det fik jeg hos Kvikto.

Jeg havde hårdt brug for et lån på 10.000 kroner i forbindelse med renoveringen af min nye lejlighed sidste år. Jeg kunne ikke fremvise en synderligt stor årsindtægt, da jeg er studerende, men Kvikto kunne godt hjælpe alligevel. Jeg blev godkendt og fik pengene udbetalt indenfor samme dag, hvor jeg ansøgte.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde