Lån penge hurtigt hos LENDON

4.8
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i LENDON
Lånebeløb fra 500 til 15000 kr
Sats fra 208.78 til 338.4%
Frist fra 5 til 30 dage
Alder, år fra 21 år gammel
Behandlingstid for ansøgning Du får svar på din ansøgning indenfor 10 min
Udbetalingstid 48 timer
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Introduktion til lån hos Lendon

Lendon er en dansk låneudbyder, som tilbyder online lån til danske kunder på nettet. Selskabet er en del af Cream Finance Denmark A/S og har kontorer både i Danmark men også i udlandet. Selskabet har opereret på det danske marked siden 2016, og kundekartoteket har nu rundet 25.000.

Lånebetingelser

Lendon lån strækker sig fra et minimumsbeløb så lavt som 500 kroner og helt op til et maksimum på 15.000 kroner. Lånetiden er meget identisk med øvrige låneudbydere på markedet, da der kan vælges alt fra 12 måneders løbetid på lånet og op til 60.
Et priseksempel på et Lendon kviklån på 15.000 kroner kunne se således ud:

 • Lånebeløb: 15.000 kroner
 • Løbetid: 12 måneder
 • Fast debitorrente: 192 %
 • ÅOP: 494 %
 • Samlede kreditomkostninger: 29.200 kroner
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: 44.200 kroner

Der kan også vælges mange andre lånemuligheder hos Lendon, men der udbydes som udgangspunkt ingen rentefrie lån.

Sådan ansøger du om lån

Hvis du ønsker at optage et lån, eller som minimum gerne vil prøve at optage et lån, så foregår det hele fra forsiden på www.lendon.dk hvor du skal foretage følgende trin i processen:

 1. Tast dig ind på Lendons hjemmeside
 2. Vælg det ønskede lånebeløb fra sitets forside
 3. Tjek de opsummerede tal for selve lånet
 4. Afsend dit låneønske ved at trykke på det grønne link ‘Ansøg nu’
 5. Afvent svar på mail eller telefon.

Svaret skulle meget gerne komme indenfor få minutter, og når lånet er gennemført, vil du kunne tjekke op på al data via ‘min side’ og ‘min konto’ på selve sitet, hvis du foretager et Lendon dk login.

Kan man få en Lendon konto?

Lend on er ikke en almindelig bank eller kreditforening, så der kan som udgangspunkt ikke kreeres nogen form for konto. Du får dog et Lendon login, hvor du kan følge med i alle posteringer og nyheder vedrørende dit lån. Det hele kan ses via dit ‘min side’ og udover det, vil alle informationer også blive sendt via mail til din e-mail adresse.

Krav for lån hos Lend on

Ingen låneudbydere tilbyder lån uden at kræve noget af låntageren. Samme regel er gældende for Lendon. Her skal du som minimum kunne opfylde følgende kriterier for at kunne komme i betragtning til at låne penge:

 • Du skal have et CPR-nummer
 • Du skal have et gyldigt NemId
 • Du skal have en dansk folkeregister-adresse
 • Du må ikke have navne- eller adressebeskyttelse
 • Du skal være mindst 21 år
 • Du skal være kreditværdig
 • Du må ikke stå i RKI eller KreditStatus eller være i en aktuel inkasso sag.

Sådan får du pengene

Der er kun en mulighed for udbetaling af pengene fra et Lendon lån. Pengene udbetales nemlig til din bankkonto, hvor dit NemId er koblet op til. Det gør det nemt, enkelt og sikkert for dig og for låneudbyderen. Tjek eventuelt din netbank for at se, om pengene er gået ind på din konto. Det skulle dog ikke tage mere end få minutter, før de er overført

Sådan betales lånet tilbage

Et lån hos Lend on betales tilbage i månedlige rater i en sum, som er blevet aftalt på forhånd ud fra beregninger af din rente, lånetid og lånebeløb. Du kan til enhver tid anmode om at tilbagebetale hele beløbet på en gang, hvis du er kommet til penge. Udover det er det muligt at bede om henstand på lånet hos Lendon dk. Kontakt eventuelt kundeservice for at høre om detaljerne vedrørende henstanden. Normalt koster henstanden 30 % af den månedlige ydelse.

Anmeldelser af Lendon. Trustpilot og andre internetanmeldelser

Der hersker en bred tilfredshed med låneudbyderens service, når man tjekker diverse anmeldelses-sites på nettet, hvor folk skriver om deres Lendon lån. Trustpilot er en af nettets største forummer, og her er der bred enighed om, at selskabet leverer en god kundeservice, en hurtig betjening og sikker overførsel, der skaber en ‘safe’ fornemmelse hos brugerne.

Fordele og ulemper ved Lendon

Der er masser af fordele, men visse træder mere frem end andre. Det samme gør sig gældende på den anden side af spektret, når snakken falder på selskabet ulemper. Her er de tre største fordele og ulemper ved Lendon:

De tre største fordele

 • Fantastisk kundeservice
 • Ekstrem hurtig udbetaling
 • Mulighed for meget små lån

De tre største ulemper

 • Ingen mulighed for helt store lån
 • Svært at få det store overblik over renter ud fra sitets oplysninger
 • Ingen mulighed for at oprette en Lendon konto

Kontakt Lendon

Der er flere forskellige måder at få forbindelse til Lendon dk. Kontakt eventuelt via mail. Der besvares lynende hurtigt, så du behøver ikke sidde og vente en halv dag på svar fra kundeservicen hos Lendon. Kontakt telefonisk er også en mulighed på 44 22 46 64. Man kan også som kunde benytte sig af selskabets live chat, hvor der også er svar nærmest øjeblikkeligt.

Lendon åbningstiderne varierer alt efter hvilken dag, du kontakter selskabet. Mandag til torsdag kan man få kontakt mellem 8.00 og 18.00, mens der fredag er hul igennem til kundeservice mellem 8.00 og 16.00.

FAQs - Ofte stillede spørgsmål

📌 Kan man låne få et boliglån hos Lendon?

Der er ingen deciderede boliglån eller andre specifikke lån hos Lend on. Det lån du optager, kan du bruge til hvad, du ønsker, men der er ikke lånetyper som i en bank eller i en kreditforening. Udover det, er lånegrænsen hos Lendon så lav, at det næppe kan komme i betragtning til et boliglån. Der er snarere tale om mulighed for små og mellemstore lån til mindre ting end boliger. Lånet kan dog godt indgå som en del af en udbetaling til en lejlighed, hvis det pågældende bolig-beløb er tilpas lavt.

📌 Kan man låne penge når man er myndig?

Nogle låneudbydere har forskellige aldersgrænser for låntagerne. Myndighedsgrænsen er i Danmark 18 år, men hos Lendon kræver man, at låntageren er ældre. Den nedre aldersgrænse for låntagere i selskabet er på 21 år. Lendon simply requires that the current borrower is 21 years of age and beyond that can otherwise meet all other criteria.

📌 Hvor hurtig er hele ekspeditionstiden?

På hjemmesiden slåes der fast, at det ikke tager mere end et minut at få pengene overført. Der skal dog også medregnes tid til selve låneproceduren og selve den indledende proces med at få leveret de rette personlige oplysninger og lignende. Men alt dette afhænger mest af alt af den pågældende kundes hurtighed. I bedste fald kan låneprocessen (både godkendelses-processen og udbetalingen) foregå på mindre end få minutter.

📌 Tales der dansk i Lendons kundeservice?

Kundeservice-medarbejderne hos Lendon er danske, så du behøver ikke frygte for at du skal ud i en længere forklaring på engelsk eller andet fremmedsprog. Om så du kontakter Lend on via telefon, mail eller live chat, så vil du blive mødt af en danske kundeservice-medarbejder, så snart du får hul igennem til selskabet. Der er åbent fra 8.00 til 18.00 på alle hverdage med undtagelse af fredag, hvor kundeservice-kanalerne lukker ned klokken 16.00

📌 Hvordan regner jeg lånet ud?

Det kan til tider være lidt af en jungle at udregne et lån. Om så det er et stort eller lille kviklån eller minilån, så kan det være svært umiddelbart at få overblikket over lånets omkostninger. Hos Lendon er der dog gennemsigtighed på alle lån og alle forespørgsler. Allerede på selve sitets forside kan man ved at benytte lånetabellen få sit lån udregnet. Her kan man både se debitorrenten, ÅOPen, de samlede låneomkostninger, oprettelsesgebyret og den samlede pris for lån, når alt er tilbagebetalt.

Virksomhedskontakter LENDON
Officielle site www.lendon.dk
Adresse Lergravsvej 53, 2300 København S
Telefon 44224664

Anmeldelser af LENDON 3

4,8
3 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg anede ikke noget om kviklån og minilån før jeg stod i en situation, hvor jeg lynhurtigt skulle bruge 5000 kroner til et depositum til en kontorplads. En ven foreslog mig Lendon, hvor han tidligere selv havde haft gode oplevelser i forbindelse med et lån. Her lånte jeg på få minutter de 5000 kroner uden at skulle oplyse alverdens om mig selv og mit formål med lånet.

Det allerbedste ved Lendon var for mig selve låneprocessen. Fra at jeg tog initiativ til at tage et lån på 10.000 og til jeg havde pengene på min kontor, var der ikke gået andet end få minutter. Det kan i den grad anbefales at bruge Lendon, hvis man akut har brug for pengene. De overføres nærmest minuttet efter godkendelsen af lånet.

Ved studiestart havde jeg brug for en ekstra skilling til køb af bøger og lignende, men jeg havde ikke selv pengene. Jeg søgte rundt på nettet for at se på mulighederne for at tage et billigt kviklån. Jeg faldt over Lendon ved en tilfældighed, men har ikke fortrudt det på noget tidspunkt. Jeg lånte 1500 kroner på rekordtid og fik købt alt det, jeg havde brug for.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde