Lån penge hurtigt hos MOMENT LÅN

4.5
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i MOMENT LÅN
Lånebeløb fra 500 til 15000 kr
Sats fra 234 til 151.8%
Frist fra 365 til 1095 dage
Alder, år fra 20-65 år gammel
Tilbagebetalings muligheder , Bankkonto
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos Moment lån

Med et Moment lån, kan du pengene på din konto allerede i morgen. Da de er en online lånevirksomhed, skal du ikke vente på en tid hos din bank. Du får svar med det samme efter du har sendt din ansøgning. Bliver du godkendt, underskriver du lånet med dit NemID og kort tid efter har du pengene på din konto. De udbetaler pengene hver halve time i deres åbningstid, så afhængigt af ansøgningstidspunktet, kan du have pengene samme dag. Så nemt er det at låne med momentlån.

Lån betingelser

Hos Moment Lån kan du optage et kviklån / minilån fra 500 - 15.000 kroner. Dette er en favorabel løsning, hvis du står og mangler et mindre beløb nu og her og ikke har pengene på din opsparing. For at optage et lån hos Moment lån, skal du:

 1. Være fyldt 20 år
 2. Ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
 3. Have dansk statsborgerskab
 4. Dansk folkeregisteradresse
 5. Have NemID
 6. Dansk bankkonto
 7. Ingen navne - eller adressebeskyttelses

Det er ikke muligt at optage et rentefrit lån hos Momentlaan dk, men ansøger du med en medansøger, har du mulighed for at få tilbudt en mere favorabel rente og dermed låne penge billigere.

Sådan ansøger du hos Moment Lån

Når du vil optage et lån hos MomentLån, foregår det via deres hjemmeside. På forsiden vil du se en låneberegner. Her kan du nemt kan danne dig overblik over hvor meget det vil koste dig, at låne det ønskede beløb. Låneberegneren er et fremragende værktøj, da den viser lånet ÅOP, rentesats, løbetid og månedlig afbetaling.

 • Oplys om det ønskede lånebeløb
 • Indtast derefter den ønskede løbetid
 • Udfyld personlige oplysninger
 • Underskriv med NemID

Bliver du derefter godkendt til lånet, får du tilsendt et lånebevis. Dette skal du underskrive med dit NemID. Herefter skal du angive dine bankoplysninger og kort tid efter vil have pengene på din konto.

Via dit login på ‘min konto’ kan du få fuldt overblik over dit lån. Når du efterfølgende vil se dine låneforhold, går du ind på ‘min side’. Her får du adgang til alle lånets oplysninger. Dette giver fuld gennemsigtighed, hvilket er vigtigt for, at du kan føle dig tryg, når du optager et lån.

Din Moment Lån konto

Efter dine lånepairer er underskrevede og godkendt, vil du til hver en tid kunne se alle dine informationer via 'min side'. Indtast dine Moment Lån login oplysninger. Herefter får du adgang til Moment Lån ‘min side’, hvor du finder alle dine papirer og informationer vedrørende dit lån. Så er du i tvivl om noget vedrørende dit lån, kan du ofte finde svaret herinde.

Krav for optagelse af lån

Optag et Moment Lån helt safe hvis du:

 • Har dansk statsborgerskab
 • Er fyldt 20 år
 • Ikke er registreret i Debitor Registret, Inkasso eller RKI
 • Har dansk folkeregisteradresse
 • Ikke er adresse - og navnebeskyttet.
 • Har fast indkomst
 • Har dansk bankkonto

Sådan får du pengene

Pengene er på din konto kort tid efter du har underskrevet dit nye lån. Straks efter pengene er gået ind, kan du se dem på din netbank eller via dit netbank app.

Moment Lån anmeldelser

Brug tid på at undersøge låneudbyderen på nettet. Dette kan blandt andet gøre ved at søge på ‘Moment Lån Trustpilot’. Det altid er smart at samle viden om andres oplevelser med en låneudbyder. Det kan føles risikabelt at optage et lån, men hvis du har undersøgt dem inden, kan du føle dig ekstra safe. Det er vigtigt at du føler dig tryg og har undersøgt låneudbyderne, så kan du få større økonomisk sikkerhed med ro i sjælen.

Moment Lån kontakt

Har du underinger eller spørgsmål? Så kan du kontakte MomentLån via deres hjemmeside, på tlf eller email:

Moment Lån Kundeservice tlf: 78 74 45 11 eller e-mail info@momentlaan.dk

Adresse: Strandgade 4A, 1401 København K

Åbningstider: Alle hverdage 8.00-18.00

Virksomhedskontakter MOMENT LÅN
Officielle site www.momentlaan.dk
Adresse Strandgade 4A, 1401 København K
Telefon 78744511

Anmeldelser af MOMENT LÅN 2

4,5
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Det er altså svært at finde rundt i alle de her lån på nettet. Så jeg tror det var mere held end noget andet, at jeg valgte dem. Markedet er næsten for stort. Jeg har været meget tilfreds med mit Momentlån lån, eller hvad man skal kalde det : ) Så hvis andre heller ikke kan vælge, så er de et meget godt valg.

I begyndelsen skulle jeg lige lære at navigere på deres hjemmeside, jeg er ikke super teknisk. Men efter et par forsøg fandt jeg ud af det og kunne logge ind med mit Momentlån login. Derfra var det lige ud af landevejen. Jeg har ikke en finger at sætte på det. De er pålidelige og man får hvad de lover.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde
 

Lignende långivere

Lånebeløb
500 tusinde kr
Frist
365... 5475 dage
Sats
7,12...9,61 %
Lånebeløb
100 tusinde kr
Frist
730... 3285 dage
Sats
11,94...24,87 %
Betal ud når du vil
Lånebeløb
50 tusinde kr
Frist
365... 2400 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
100 tusinde kr
Frist
365... 2190 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
15 tusinde kr
Frist
365... 1095 dage
Sats
11,94...24,87 %