Lån penge hurtigt hos TOP5CREDITS

5.0
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i TOP5CREDITS
Lånebeløb fra 5000 til 400000 kr
Sats fra 6.99 til 22.99%
Frist fra 365 til 5475 dage
Alder, år fra 19 år gammel
Behandlingstid for ansøgning 15 minutter
Udbetalingstid 1-3 hverdage
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos Top5 Credits

Det er egentlig ikke noget under, at der med så mange låneudbydere på nettet, også er nogle derude, der gerne vil hjælpe dig som forbruger igennem den sande jungle af tilbud. Top5 Credits lån er en af disse, der med sine få spørgsmål, smarte interface og opdaterede database kan vise dig de bedste lån på markedet for netop dig og dit behov. Firmaet bag er fra Finland, og de opererer allerede i en flere nordiske og europæiske lande, med flere på vej. Minilån er altså for dig, der kan have svært ved at finde overblik.

Lånebetingelser

Når du optager et lån, er der altid forskellige lånebetingelser, alt efter udbyderen du vælger. Disse er helt individuelle uanset valget af Top5 Credits kredit, men man kan dog sætte nogle overordnede tal op.

Man kan som regel ikke låne mere end 50.000 kr., og oftest ikke mindre end 1.000 kr. Nogle tilbyder dog lån helt ned til 100 kr. og helt op til 250.000 kr. eller mere. Hos Top5 Credits er grænserne 5.000 og 500.000 kr., men det hører dog til sjældenhederne. Løbetiden er sjældent kortere end 12 måneder, men enkelte lån vil dog have løbetider på eks. 60 dage eller 6 måneder. Den er sjældent længere end 120 måneder (10 år).

Den årlige omkostning i procent kan også variere meget, og en tommelfingerregel er, at den altid er lavere, jo kortere løbetiden er for dit Top5 Credits minilån. Med de helt korte løbetider kan man derfor godt se en ÅOP på flere hundrede procent, men det er en misvisende angivelse, da man ikke betaler af over et år eller mere.

Ansøningsprocessen hos Top5 Credits

Lån er der mange at tage af, men når du har fundet et tilbud, som du bare ikke kan stå for, er det blot med at trykke ”ANSØG NU”. Herpå bliver du sendt videre til udbyderens hjemmeside, hvor processen dermed oftest ser sådan ud:

 1. Du vælger ønsket lånebløb for dit minilån.
 2. Du vælger mellem de forskellige lån og trykker ”ANSØG NU”.
 3. Du sender en ansøgning hos låneudbyderen.
 4. Du får pengene udbetalt.

Altså ingen grund til at skulle have et Top5 Credits login. Lån tilgår du nemt uden, og det hele fungerer ganske intuitivt. Pengene har du tit inden for 24 timer, og i nogle tilfælde endda minutter!

Top5 Credits login

Som sagt er der derfor ikke noget login, ”min konto”, mv. Og det giver egentlig fin mening. Systemet er så nemt at gå til, at en sådan konto umiddelbart blot vil være overflødig.

Hos din kommende låneudbyder vil du givetvis få en konto. Her vil du kunne se alskens relevant information om dit lån, og evt. ændre på det, hvis nødvendigt.

Lånekrav

Det er ikke Top5 Credits lån der stiller krav, men derimod den enkelte udbyder. For dig som kommende låner skal du dog ikke forholde dig til alt for meget, for heldigvis er lånene rimelig ens. De lyder noget i den her stil:

 • Du skal være mindst 21 år gammel.
 • Du skal have dansk bopæl og bankkonto.
 • Du må ikke stå som dårlig betaler.

Blandt andet alderen kan dog godt variere. Nogle få steder 18 år, mens det andre steder er endnu ældre. Alderen siger selvfølgelig ikke i sig selv noget om ens evne til at være en god optager af Top5 Credits lån, men man vil tit være bedre stillet, hvis man eksempelvis er sidst i sine tredivere, frem for først i sine tyvere.

Ydermere skal man også unægteligt gennem en kreditvurdering. Denne foregår oftest semiautomatisk, da man skriver under med NemID, og giver udbyderen ret til at se ens finansielle oplysninger, før man får lov til at optage Top5 Credits kredit. Hermed kan man blive godkendt på endnu kortere tid.

Udbetaling af pengene

Lån og betingelser afhænger af hinanden, og de kan være vidt forskellige fra udbyder til udbyder. Når du skal have pengene i hånden, sker det til en bankkonto. Dette vil i næsten alle tilfælde være din NemKonto, men der kan dog være undtagelser. Det vil fremgå af lånebetingelserne på hjemmesiden eller i kontrakten for dit lån, hvor Top5 Credits minilån-pengene udbetales.

Tilbagebetaling af Top5 Credits lån

Det er en standard, at der tilbagebetales penge hver måned, eks. den første, den første hverdag, eller noget helt tredje. Dette kan generelt foregå via en PBS-aftale eller direkte via kreditkort. Har du ikke lavet en aftale for dit lån, skal du selv huske at indbetale det til tiden via girokort. Ulempen ved dette er klart, at du kan risikere at glemme det.

Får du på noget tidspunkt lidt ekstra penge mellem hænderne, kan stort set alle Top5 Credits minilån indfries før tid, enten helt eller delvist. Dermed skaber du lidt mere luft til dig selv, så de fremtige månedlige ydelser ikke er så indgribende i din økonomi. Lånet kan til gengæld sjældent omlægges.

Top5 Credits anmeldelser

På deres hjemmeside er en af de fire menupunkter netop anmeldelser, men dette er dog anmeldelser af andre låneudbydere. Top5 Credits kredit anmeldes derimod på f.eks. Trustpilot, hvor de dog er så nye, at de ikke har nogen anmeldelser endnu. Det kan også nemt tænkes, at folk ikke tænker på at anmelde dem, men i stedet den faktiske låneudbyder. Det er derfor svært at danne sig et billede af andre folks karakterer og oplevelser.

Fordele/ulemper

Fordelene er generelt:

 • Du får mulighed for at vælge mellem alle de bedste Top5 Credits lån.
 • Du kan låne helt op til 500.000 kr.

Ulempen er:

 • Selvom lånene er samlet, skal du stadig selv overskue, hvilket der egentlig er billigst for dig.

Kontakt-informationer

Har du behov for at komme i kontakt med Top5 Credits, og altså ikke en af låneudbyderne, kan det godt lade sig gøre:

E-mail: dk@top5credits.com

Adresse: Top5Credits.com Danmark, Alvar Aallon Katu 5 B LT1, 00100 Helsinki, Finland.

FAQ

📌 Hvad er Top5 Credits?

Med lån får du præsenteret langt de fleste lån på det danske marked, der passer til din situation. Du fortæller kort om beløbet og formålet, og straks vil du blive præsenteret for et væld af muligheder. Pengene låner du af de enkelte udbydere, og der er altså ikke tale om Top5 Credits minilån som sådan. Tjenesten er gratis at bruge, og kræver ikke nogen form for registrering.

📌 Hvad er betingelserne for et lån hos Top5 Credits?

Lån og betingelser afhænger af hinanden, og de kan være vidt forskellige fra udbyder til udbyder. Der er dog nogle fællestræk i blandt andet kravene, men inden for lånebeløb og løbetid hedder grænserne ca. 5.000-500.000 kr. og 12 mdr. til 15 år. Disse ting kan dog godt variere, og Top5Credits gør sit for at opdatere de forskellige tilbud efterhånden som de opdateres hos udbyderne.

📌 Kan man have flere lån på samme tid?

Så længe du ikke vælger samme udbyder, så kan du som udgangspunkt godt have flere lån. Der er som nævnt ikke tale om et Top5 Credits lån, så du kan godt optage et lån hos én udbyder, og optage et hos en anden, uden at det hverken er forbudt eller kriminelt. Husk dog aldrig at optage et lån for at afbetale et andet lån – dette må man nemlig ikke, og så er det i øvrigt en rigtig skidt idé.

📌 Kan lånet blive indfriet før tid?

Det kan det ikke altid, men med langt de fleste tilfælde af Top5 Credits kredit er det en mulighed. Her betaler man et valgfrit ekstra beløb, det kunne f.eks. være resten af lånebeløbet op til nærmeste 1.000 kr., som så gør ens månedlige ydelse mindre. Hvis dette er en mulighed for dig, er det en virkelig god idé, da det kan frigøre pengepungen fra en del vægt, senere hen. For at lave en aftale om dette skal du som regel kontakte den specifikke udbyder.

📌 Får man et Top5 Credits login?

Du får ikke et login til Top5Credits. Men det er du heller ikke interesseret i – det er i stedet hos låneudbyderen, at du skal bruge et login. Her kan du tjekke op på information omkring dit lån, og måske ændre på det også, indfri før tid, etc. Det er forskelligt fra udbyder til udbyder, om de tilbyder et sådant login eller ”min konto”/”min side”, som det også ofte kaldes.

Virksomhedskontakter TOP5CREDITS
Officielle site www.top5credits.com
Adresse Alvar Aallon Katu 5 B LT1 00100 Helsinki Finland

Anmeldelser af TOP5CREDITS 2

5,0
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Top5 Credits minilån har gjort det enkelt for mig at vælge det rigtige lån. Google er god, men det her giver et rigtig godt overblik, som er uundværligt. Online-lån er jo ikke ligesom i banken hvor man snakker om, hvad der er det bedste for en – så er det godt med det her, hvor man ikke bare ladt i stikken. Har ikke haft nogen problemer med mit lån.

Der er rigtig mange forskellige lån derude. Derfor har jeg været glad for Top5 Credits lån, der hjalp mig med at finde det helt rigtige. Det var nemt bare at indtaste beløbet, og så var man i gang med at lade efter lån. Jeg fandt et godt lån for mig, så stor ros til dem. Kan helt klart anbefale dem til andre i en lignende situation.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde