Lån penge hurtigt hos BANK NORWEGIAN

5.0
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i BANK NORWEGIAN
Lånebeløb fra 5000 til 400000 kr
Sats fra 10.33 til 28.36%
Frist fra 365 til 5475 dage
Alder, år fra 23 år gammel
Udbetalingstid Låneaftalen underskrives med NemID og udbetales straks herefter
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hurtigt hos Bank Norwegian.dk

Når du hører ”Norwegian”, kommer du måske som det første til at tænke på et flyselskab. Og det er da heller ikke helt underligt – logoet for Bank Norwegian ligner til forveksling, og det skyldes at de har samme ejer. Dermed er der også en række fordele, hvis du også vælger at rejse med dem, men denne artikel handler om Norwegian bank-lån. Siden 2007 har de nemlig udbudt lån online, og er i dag derfor en af de mange udbydere, du bør overveje.

Lånevilkår

Ønsker du at optage et forbrugslån, så er der ret stor sandsynlighed for, at du kan få et lån der passer lige til dine behov. Du kan nemlig låne helt ned fra 5.000 kr. og helt op til 400.000 kr., hvilket i skrivende stund er det højeste på markedet for forbrugslån online. Bank Norwegian-lån har en pålydende rente fra 6,99 %, og en løbetid på op til 15 år.

Låner du eks. 100.000 kr. over tre år, vil din samlede kreditomkostninger kunne ligge på 13.231 kr., altså en ÅOP (Årlig Omkostning i Procent) på 8,60 %.

Bank Norwegian ansøgningsproces

Det er rimelig enkelt at ansøge om et lån hos Bank of Norwegian, men dog faktisk ikke lige så nemt at danne sig et overblik over, som ved mange andre udbydere. Processen er:

 1. Du vælger ”ansøg om forbrugslån nu” på forsiden.
 2. Du udfylder information om dig selv.
 3. Du godkender ansøgningen og underskriver med NemID.
 4. Du får et lånetilbud og skal acceptere dette, få at få pengene udbetalt.

De fleste andre sider har slidere på forsiden eller ansøgningssiden, hvor man kan se helt konkret hvad forskellige løbetider og lånebeløb vil betyde for ens Bank Norwegian-lån. Men her skal du først indtaste en del information, ansøge om lånet, og til sidst modtage et lånetilbud, før du har et fuldt overblik. Det er muligvis grundet de høje beløb, at Bank Norwegian gør det på denne måde.

Bank Norwegian min side

Som kunde vil du få dit helt eget login. Dette kan blot være dit NemID, men dit Bank Norwegian login kan også være en engangskode, du modtager på SMS. Nu kan du så logge ind, og nemt holde styr på dit lån, herunder hvornår du skal betale næste gang, og hvor meget du mangler at betale tilbage i alt. Du kan også forhøje lånet eller samle lån med dit Norwegian bank-login.

Lånekrav

Lånene de udbyder er for de fleste, men dog ikke for alle. Du kan risikere ikke at kunne låne, men kan du overholde nedenstående krav, er dine chancer klart højest for at få godkendt dit Bank Norwegian lån:

 • Du skal bo i Danmark
 • Du må ikke stå i RKI/Debitor Registret (dårlig betaler)
 • Du skal være mindst 23 år gammel

Ud over dette foretager de også et kredittjek af din økonomi, som naturligvis også skal blive godkendt.

Udbetaling af pengene

Bliver dit lån godkendt, vil du straks få udbetalt pengene til din bankkonto. Du stiller ikke sikkerhed for dit lån, og hvad du helt præcist bruger pengene på, blander de sig som udgangspunkt ikke i. Så længe du betaler det aftalte beløb til den aftalte tid, så vil de være tilfredse med dig som kunde.

Tilbagebetaling

I udgangspunktet er selve tilbagebetalingen ganske simpel. En automatisk aftale bliver oprettet, og hver måned vil en fast månedlig ydelse så blive trukket. Alt efter beløbet og løbetiden på dit Bank Norwegian-lån, vil ydelsen variere i størrelse, men vil være det samme fra måned til måned.

Bank Norwegian anmeldelser

For at finde ud af, hvad andre siger om dem som låneudbyder, kan man f.eks. gå på Trustpilot. Her kan man finde anmeldelser fra private, der har lånt der tidligere. Scoren svinger lige fra top til bund, og i næste afsnit medtager vi nogle af de ting, der bliver rost og kritiseret.

Fordele/ulemper

Af fordele har folk online bl.a. nævnt:

 • Det går hurtigt både at ansøge og få udbetalt et Bank Norwegian lån
 • Man kan låne helt op til 400.000 kr.

Af mindre gode ting nævnes:

 • Man kan blive udsat for at modtage en del reklame fra dem (primært for folk, der ikke er kunder)

Kontakt-informationer

Herunder kan du finde informationer for at komme i kontakt med dem, f.eks. Bank Norwegian telefonnummer, åbningstider og adresse.

Telefonnummer: 70 80 11 00
Bank Norwegian åbningstider er hverdage 10-16.

Mail: mail@banknorwegian.dk

Adresse: Snarøyveien 36, 1364 Fornebu, Norge

FAQ

📌 Er flyselskabet og Bank Norwegian det samme?

Ja, og nej. De er ejet af de samme, og designet minder derfor utrolig meget om. Men derudover er der ikke rigtigt nogen sammenligning. Dog kan du som kunde hos optjene cashpoints, som du så f.eks. kan bruge på en opgradering til business class på din næste rejse, eller lignende, og dermed spare en masse penge.

📌 Kan alle låne op til 400.000 kr.?

Ja, i udgangspunktet kan alle låne helt op til maks. grænsen. Det forudsætter dog selvfølgelig, at din økonomi kan bære det. Så det kan ske, at du efter din ansøgning om et Bank Norwegian billån vil blive tilbudt et lån, der er lavere, har en længere løbetid e.lign., for at det passer til netop din økonomi.

📌 Jeg ønsker at samle lån, er det muligt?

Det kan være en klar fordel at samle sine lån til én kreditor, og dette tilbyder Bank Norwegian. Login og ansøg om at sammenlægge lån, op til 400.000 kr. Her går de så ind og indfrier dine lån hos dine egne kreditorer, og samler dem hos sig. Hermed skal du kun betale til én kreditor, og du kan nemmere få overblik.

📌 Er det sikkert at optage et lån?

Ja, der er ikke nogen særlige farer forbundet ved at optage et lån online. Ud over, at du altid logger ind med NemID, så er forbindelsen også krypteret, så ingen, ikke engang Bank Norwegian A/S selv, kan tilgå dem. Det er med andre ord lige så sikkert som et konventionelt banklån – hvis ikke endnu sikrere.

📌 Hvordan bliver jeg kreditvurderet?

Den individuelle kreditvurdering foregår ved, at Bank Norwegian.dk kigger på dine skatteoplysninger, og laver hermed en hurtig vurdering af, hvor mange penge du har, når alle faste udgifter er betalt. Er dette tal højere end dit låns ydelse, kan der være en god chance for, at du bliver godkendt til lånet.

Virksomhedskontakter BANK NORWEGIAN
Officielle site www.norwegian.no
Adresse Snarøyveien 36, 1364 Fornebu, Norge
Telefon +47 67 59 30 00

Anmeldelser af BANK NORWEGIAN 3

5,0
3 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jag letar alltid efter de bästa bankerna när jag behöver någon form av banktjänst. Deras kreditkort var absolut den bästa lösningen för mig. Här fick jag bäst förmåner, samt att jag även fick möjlighet att samla mina smålån till mycket bättre förutsättningar än vad jag hade tidigare. Det slutade med att jag flyttade alla mina lån hit, samt att jag även använder deras kreditkort.

Min båt behövde repareras, men jag hade inte pengarna för att kunna genomföra reperationen, så jag vände mig till några olika banker för att få förslag. Bank Norweigan erbjöd inte bara den bästa räntan, utan även längst återbetalningstid. Efter samtal med banken så lyckades jag även att få ner räntan en aning, vilket jag blev väldigt nöjd med. Rekommenderas starkt!

Jag var i behov av ett lån för att köpa en ny bil. Jag tog fram några olika erbjudanden, men fastnade verkligen för Bank Norweigan. Här fick jag den långa återbetalningstid som jag ville ha, samt att jag fick en betydligt bättre ränta än hos de andra bankerna. Jag kunde inte vara nöjdare än vad jag är, samt att jag absolut kommer att rekommendera Bank Norweigan till både vänner och familj.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde