Lån penge hurtigt hos SANTANDER

5.0
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i SANTANDER
Lånebeløb fra 10000 til 350000 kr
Sats fra 8.95 til 18.95%
Frist fra 365 til 1440 dage
Alder, år fra 18 år gammel
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Optag lån ved Santander

En af de mange forskellige låneudbydere du måske har set reklamer for, er Santander lån. Deres fulde navn er Consumer Bank, og de har i efterhånden ret lang tid udbudt privatlån i hele verden, herunder Danmark. Faktisk går Santander A/S langt over 100 år tilbage, hvor de blev stiftet i 1857 i Spanien. I dag er de en af de største spillere på markedet inden for online privatlån, og her kan du læse om, hvad Santander privatlån kan tilbyde dig.

Lånebetingelser

Betingelserne for selve lånet, må siges at være til at have med at gøre. Debitorrenten for privatlån er ned til 3,9 %, og optager du et Santander billån kan renten hedde så lidt som 1,99 %. Den laveste rente får du, hvis bilen er ny eller under et år gammel, samt at der er tale om en udbetaling på minimum 20 %. Selv hvis du ikke får de laveste renter, er de stadig ganske konkurrencedygtige sammenlignet med andre lån.

Optager du eksempelvis et Santander lån på 100.000 kr. med en løbetid på 24 måneder, er ÅOP’en (Årlige Omkostninger i Procent) på 7,59 %, og du ender derfor med at betale 97.043 kr. i alt. Generelt er renten lavere, jo højere lånebeløbet og jo længere løbetiden er for dit privatlån. De samlede omkostninger vil dog stige, men det kan jo være, at det passer bedst i netop din økonomi, at løbetiden er lidt længere.

Du finder tallene for dit ønskede lån ved at bruge Santander låneberegner på deres hjemmeside. Du kan maksimalt låne 350.000 kr., og den længste løbetid er på 180 måneder (15 år). Du kan låne ned til 50.000 kr. og med en løbetid ned til ét år. Det er dog muligt at låne helt ned til 10.000 kr., men så bliver renten også noget højere. Lånene over 50.000 kr. kaldes ”Privatlån Plus”. Du kan selv lege med forskellige eksempler på Santander.dk.

Santander ansøgningsproces

For at optage et privatlån vælger du muligheden i toppen, indtaster dine ønskede tal, og starter din ansøgning for dit Santander privatlån. Her udfylder du så forskellig information, blandt andet vedrørende din seneste lønseddel og dine skatteoplysninger. Det hele godkendes med NemID. Altså:

 1. Du vælger dit ønskede lånebeløb og din løbetid.
 2. Du går videre i processen og giver forskellig information.
 3. Du sender ansøgningen afsted.
 4. Du får dit kviklån udbetalt.

Låner du over 100.000 kr., skal du også indsende kopi af kørekort, pas eller opholdstilladelse.

Det er forskelligt hvor lang tid der går, før du faktisk har pengene i hånden. Dog vil der i de fleste tilfælde med et lån ikke gå mere end én dag, da meget af processen er automatiseret, hvilket gør behandlingstiden væsentligt kortere.

Santander login

Som låner får du dit helt eget login, også kaldet ”Santander Min Side”. Du kan logge på i bunden af siden, og her kan du så tilgå al tænkelig relevant information for dit lån, hvilket du f.eks. kan bruge til at holde overblik over, om det hele forløber planmæssigt i forbindelse med tilbagebetaling. Selve dit login er dit NemID, hvilket øger sikkerheden betragteligt.

Krav for at kunne låne

Rigtig mange personer derude kan få lov til at låne, og dermed sikkert også dig. Men der er dog opsat nogle grænser for optagelse af Santander privatlån. Disse grænser er:

 • Du skal være minimum 18 år gammel
 • Du skal have dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • Du må ikke stå i RKI eller Debitor Registret
 • Din indtægt skal være minimum 120.000 kr. om året ved lån under 50.000 kr.
 • Din indtægt skal være minimum 240.000 kr. om året ved lån over 50.000 kr. (Santander Privatlån Plus)

Kan du opfylde dette, er chancen for at dit lån bliver godkendt, ganske god. Du kan dog også få tilbudt et lån med andre vilkår i stedet.

Udbetaling af pengene

Pengene bliver i udgangspunktet udbetalt til din Nemkonto kort tid efter din ansøgning om forbrugslån er blevet godkendt. Herefter kan du disponere over pengene som du lyster, og du skal egentlig blot koncentrere dig om at foretage de månedlige tilbagebetalinger. Du skal heller ikke stille sikkerhed for lånet.

Tilbagebetaling af Santander lån

Når det kommer til tilbagebetalingen, så foregår det via en betaling hver måned. Denne kan tilbagebetales automatisk, men også fra gang til gang via girokort. Dette kan dog gøre det sværere for dig at huske det, så et kan kraftigt anbefales at have automatisk tilbagebetaling. Misser du en betaling på dit lån, skal du straks tage kontakt til dem, da dette i udgangspunktet ikke er muligt.

Anmeldelser

Ved at gå på Trustpilot kan man nemt finde anmeldelser af Santander. Her er folk generelt meget tilfredse, og de har således scoren ”god”. En anmeldelse roser blandt andet den hurtige den hurtige betjening, mens en anden nævner, at hjemmesiden er nem og overskuelig at benytte, når man skal optage et lån.

Fordele/ulemper

Fordelene er overordnet set:

 • Du kan låne helt op til 350.000 kr.
 • Hurtig og enkel betjening.
 • Du kan få en debitorrente ned til 1,99 %

Ulempen er:

 • Kravene er lidt mere strikse end hos mange andre, særligt hvis du låner over 100.000 kr.

Santander kontakt-informationer

Hvis du får udfordringer med dit lån, eller der er noget du mangler svar på, så kan du kontakte Santander således:

 • Telefonnummer: 70 21 31 31
 • Santander åbningstider er hverdage 10-16.
 • Adresse: Stamholmen 149, 5. sal, 2650 Hvidovre

FAQ

📌 Udbyder Santander kviklån?

Santander har eksisteret i mange år, og deres branding oser umiddelbart ikke af det, man ser hos mange andre låneudbydere på internettet. Alligevel må der siges at være tale om kviklån, da man ikke skal stille sikkerhed, og renten er noget højere end i konventionelle banker. Selv deres store lån vil gå under kategorien kviklån, med løbetider helt ned til ét år.

📌 Hvor store kan lånene blive?

Som noget ganske unikt kan et Santander billån eller privatlån optages online med et stort lånebeløb, der er højere end stort set alle andre på det danske lånemarked. Således kan du låne helt op til 350.000 kr. Der er en række skærpede krav, men kan du overholde dem, så kan du i stil med de mindre lån på eks. 25.000 kr. få udbetalt det store lån lynhurtigt.

📌 Kan man have flere samtidige lån?

Nej, det kan ikke lade sig gøre at optage et lån, hvis man allerede har et hos dem. Du skal dermed sørge for at afbetale det gamle fuldstændig, før du ansøger om et evt. nyt privatlån. Når du så til gengæld har afbetalt hele dit privatlån, så kan du igen låne på fuldstændig samme vilkår som første gang, du ansøgte om et lån.

📌 Hvordan virker Santander låneberegner?

Det dejlige ved låneberegneren er, at den er virkelig nem at bruge. Med de to slidere vælger du lånets beløb og den ønskede løbetid. Herefter fortæller beregneren dig så, hvad den månedlige ydelse bliver. Du kan her lægge mærke til, at din rente vil gå op eller ned, særligt jo længere eller kortere du gør løbetiden.

📌 Får man en Santander ”min konto”?

Når du har optaget et lån, vil du få din helt egen konto, også kaldet ”min side” eller blot et login. Her kan du på en hurtig og enkel måde tilgå al relevant information for dit lån. Det kan f.eks. være, hvor stort et beløb du mangler at tilbagebetale i alt, hvad næste månedlige ydelse er, samt hvornår betalingsdatoen er.

Virksomhedskontakter SANTANDER
Officielle site santanderconsumer.dk
Adresse Stamholmen 149, 5. sal 2650 Hvidovre
Telefon 70219011

Anmeldelser af SANTANDER 2

5,0
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Nu er mit Santander lån snart tilbagebetalt helt, og det har været en rigtig god oplevelse. Kun én gang havde jeg et problem med en indbetaling, men fejlen var på deres side, og det blev løst hurtigt. Hvis banken afviser ens lån, kan jeg i hvert fald varmt anbefale Santander til alle og enhver som en alternativ løsning.

Der var ikke andre udbydere, der kunne låne mig de penge jeg havde brug for til en ny bil. Så Santander billån var faktisk mine eneste mulighed, og det er gået helt ligesom forventet. Havde sidste afbetaling sidste måned, og der har ikke været nogen problemer gennem hele forløbet. Kan klart anbefales til alle, der har behov for et lidt større lån.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde