Lån penge hurtigt hos ZAPLO

4.7
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i ZAPLO
Lånebeløb fra 5000 til 25000 kr
Sats fra 96 til 151.8%
Frist fra 90 til 730 dage
Alder, år fra 20 år gammel
Udbetalingstid 15
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos Zaplo

Zaplo tilbyder de danske forbrugere muligheden for at få et lån på mellem 5.000 og 25.000 kroner. Man ansøger let via www.zaplo.dk, hvor man også kan vælge den ønskede løbetid. Denne ligger mellem 3-24 måneder. Lån penge her let og hurtigt og få pengene udbetalt hurtigt. Denne virksomhed tilbyder desuden mulighed for at forlænge løbetiden, hvis det er nødvendigt.

Lånebetingelser

Hvis du gerne vil have et lån, er her tale om et forbrugslån. Dette kaldes ofte også et privatlån – dermed ikke et minilån eller kviklån.

Det er muligt at låne mellem 5.000 og 25.000 kroner, og et forbrugslån af denne størrelse vil være en god mulighed, hvis man mangler penge til for eksempel et større køb eller en investering. Så behøver man heller ikke tage af en eventuel opsparing.

Herudover skal der også vælges løbetid – tiden, hvor du betaler af på lånet. Den ligger mellem 3 og 24 måneder. Her er ikke tale om et rentefrit lån, hvilket betyder, at du kommer til at betale mere tilbage, end du har lånt.

Du får hos Zaplo rente på 96 % procent. Denne rente er en fast årlig rente. Kontakt Zaplo, hvis du har spørgsmål.

Sådan ansøger du hos Zaplo

Ansøg direkte på hjemmesiden via NemID for en let, sikker og hurtig ansøgningsproces – det tager kun få minutter at ansøge. På hjemmesiden får du også en min side med min konto.

Sådan ansøger du:

 1. Vælg lånebeløb
 2. Vælg løbetid
 3. Udfyld personlige oplysninger, herunder bopæl, beskæftigelses-status og konto oplysninger m.m. samt CPR-nummer
 4. Underskriv med NemID

Ansøger du i kontorets åbningstid med dit Zaplo login, kan du allerede få svar inden for kort tid.

Zaplo konto

Du får adgang til en min konto med min side hos virksomheden, og på denne konto kan du holde øje med økonomien og lånet. Det anbefales, at man regelmæssigt foretager et login her for at være sikker på, at tilbagebetalingen foregår efter planen.

Zaplo tilbyder desuden mulighed for at kunne forlænge løbetiden med helt op til 1 år. Dermed kan man udskyde sine afdrag, hvis det bliver nødvendigt. Kontakt kundeservice, hvis det bliver aktuelt for dig.

Krav for at kunne låne

Du skal opfylde følgende kriterier for at kunne blive godkendt til et lån:

 • Minimumsalder 20 år
 • Du må ikke være registeret i RKI. Zaplo kontakter her eventuelt Ribers
 • Du må ikke have udeståender med inkasso
 • Du skal have NemID
 • Du skal have dansk CPR-nummer, dansk bankkonto og et dansk telefonnummer
 • Du skal have fast bopæl i Danmark
 • Du skal have en aktiv e-mailadresse
 • Du skal opfylde de almindelige betingelser for den normale kreditvurdering

Ovenstående skal kunne dokumenteres, hvilket betyder, at du ofte vil skulle eftersende dokumenter såsom kopi af pas og kørekort, årsopgørelser og lønsedler.

Modsat et banklån skal der ikke stilles sikkerhed for et lån. Penge vil blive indsat på din konto, hvis det vurderes, at du opfylder kravene.

Sådan får du pengene

Hvis du godkendes til lånet, udfærdiger Zaplo en kontrakt, som du skal underskrive med NemID. Dette kan ske måske allerede samme dag, hvorefter pengene frigives med det samme – senest dog næste hverdag.

Du kan holde øje med din netbank på computeren eller bankens app på telefonen for at se, hvornår pengene går ind.

Har du spørgsmål, står Zaplo kundeservice klar til at hjælpe.

Sådan betaler du lånet tilbage

Lånte penge skal betales tilbage med renter, og det samlede beløb afhænger både af lånebeløbet og løbetiden. Dette vil fremgå af kontrakten.

Du vil skulle betale et fast beløb tilbage hver måned, og her kan du for eksempel benytte dig af Betalingsservice eller anden service i din netbank, som sikrer, at beløbet betales rettidigt hver måned. Mange steder vil man også kunne holde øje med afbetalingerne via bankens app.

Du kan også betale dine afdrag via dit Zaplo.dk login i min profil, hvis du ønsker det.

Det er vigtigt, at du husker hver månedlig afbetaling. Hvis der ikke betales rettidigt, tilskrives yderligere morarenter hver måned. Inkasso kan inddrages, hvis der fortsat ikke betales.

Brugeranmeldelser af Zaplo fra Trustpilot

Mange danskere har lånt penge og efterfølgende skrevet anmeldelser af Zaplo. Trustpilot samler disse anmeldelser fra brugerne. Ud fra disse kan det ses, at kunderne virkelig er glade for virksomheden. Det fremhæves især, at der gives en rigtig god kundeservice, og at medarbejderne er gode til deres arbejde. Desuden oplever brugerne, at det er hurtigt og let at låne, og at det hele går glat. Det kan derfor konkluderes, at brugerne er glade for Zaplo. Anmeldelser er nemlig overvejende positive.

Fordele og ulemper

Her listes fordele og ulemper ved et lån hos virksomheden:

Fordele

 • Hurtig ansøgning via hjemmeside
 • Valgfri lånebeløb og løbetid
 • Muligt at forlænge løbetid
 • Sikker ansøgning via NemID
 • Høj kundeservice

Ulemper

 • Renten er høj
 • Mange krav skal opfyldes
 • Det maksimale lånebeløb er ikke så højt

Zaplo kontakt/telefon samt åbningstider

Her findes de vigtigste kontakt informationer:

Udbyder: 4Finance ApS

Adresse: Vesterbrogade 1L, 4, 1620 København V

Zaplo telefonnummer: 78 79 53 53

Åbningstider: Hverdage 10-16

Hjemmeside: Zaplo.dk

Zaplo FAQ

📌 Hvordan søger jeg om et lån hos Zaplo?

Ansøg direkte på hjemmesiden Zaplo.dk, hvor du blot skal angive ønsket lånebeløb og løbetid samt afgive personlige oplysninger. Herefter kontaktes du af virksomheden for at tjekke, om du kan godkendes til lånet. Dette baseres på oplysninger omkring din status og din økonomi. Hvis du godkendes til lånet, udfærdiges en kontrakt, som skal underskrives. Herefter får du pengene.

📌 Hvilke krav skal jeg opfylde for at kunne få et lån?

Zaplo stiller en række krav til deres låneansøgere angående personlige forhold og økonomi: Du skal være fyldt 20 år, have dansk CPR-nummer, dansk bankkonto og dansk telefon nummer. Endvidere skal du have fast bopæl i Danmark, have gyldigt NemID og en e-mailadresse. Herudover må du ikke være registeret i RKI, og du skal bestå kreditvurderingen.

📌 Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

Det er ikke nødvendigt at stille sikkerhed for at kunne få et lån hos Zaplo. Her er nemlig tale om et forbrugslån og ikke et banklån, og dette er meget nemmere at få. I stedet for sikkerhed ses der nærmere på dine personlige og økonomiske forhold, og herudfra vurderes det, om du kan få lånet. Bliver du godkendt, får du pengene udbetalt senest dagen efter, at kontrakten er underskrevet.

📌 Hvor mange penge kan jeg låne?

Zaplo tilbyder muligheden for at kunne låne mellem 5.000 og 25.000 kroner til ansøgere, der opfylder kravene. Opfyldes kravene, oprettes en kontrakt, og når den er underskrevet, sættes pengene med det samme ind på ansøgers konto. Læg mærke til at andre låneudbydere ofte tilbyder et langt større lånebeløb end 25.000 kroner.

📌 Kan jeg forlænge min løbetid?

Som en af de få udbydere på markedet tilbyder Zaplo muligheden for, at du kan forlænge løbetiden med op til et år. Den generelle løbetid ligger mellem 3 og 24 måneder. Hermed kan du udskyde dine afdrag. Det kan give mere luft i en trængt økonomi. Hvis du derimod får muligheden for at betale lånet ud, kan dette også gøres når som helst.

Virksomhedskontakter ZAPLO
Officielle site www.zaplo.dk
Adresse Vesterbrogade 1L, 4. 1620 Copenhagen V
Telefon 78795353

Anmeldelser af ZAPLO 2

4,7
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg er først og fremmest utroligt imponeret over Zaplo kundeservice, som virkelig er af meget høj standard. Jeg synes, at virksomheden er meget seriøs og god til deres arbejde, og det kommer virkelig kunderne til gode. Jeg fik en fremragende behandling af medarbejderne, og de gør rigtig meget for deres kunder. De er gode til at svare på spørgsmål og meget høflige at tale med.

Jeg fik et godt og hurtigt lån. Zaplo var meget tilfredsstillende på mange måder, da virksomheden både var hurtige til at behandle min ansøgning, og så var ansøgningsprocessen rigtig let. Jeg har brugt Zaplo før, og eftersom det fungerede rigtig godt, besluttede jeg, at jeg godt kunne gøre det igen. Jeg var også rigtig glad for den gode behandling, som jeg modtog fra dem.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde