Lån penge hurtigt hos BEDRE KREDIT

4.5
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i BEDRE KREDIT
Lånebeløb fra 500 til 10000 kr
Sats fra 5 til 20%
Frist fra 30 til 180 dage
Alder, år fra 19 år gammel
Behandlingstid for ansøgning 15 minutter
Udbetalingstid 1-3 hverdage
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Optag et Bedre Kredit lån

Penge er nok noget, som det er de færreste, der har for mange af. Nogen har lige det, de skal bruge, men de fleste går nok og drømmer om noget bestemt, som der simpelthen bare mangler penge til at opnå. Her kommer Bedre Kredit minilån ind i billedet, hvor du lidt alternativt kan låne penge, hvor renten bliver lavere og lavere, jo længere tid du har lånet. Dette lader sig gøre, fordi du som låner i starten primært betaler renten. Du afdrager på selve lånet lige når du har lyst.

Lånevilkår

Et lån hos Bedre Kredit er overordnet set ganske simpelt, selvom det kan lyde lidt særligt med rentesystemet. Du kan låne op til 10.000 kr., og løbetiden kan du selv bestemme. Jo større beløb du vælger at låne, jo længere tid vil der gå, før den månedlige ydelse når et fast niveau – indtil da vil den falde måned for måned, indtil den rammer 7,5 % af lånebeløbet. Låner du således 4.000 kr., vil den første månedlige ydelse være på 900 kr., mens den herefter blot vil være 500 kr., indtil du vælger at betale lånet af. Låner du eks. 4.500 kr. vil dette først ske efter fire måneder. Det totale tilbagebetalingsbeløb for dit Bedre Kredit minilån er i det første tilfælde 7.165,03 kr.

Sådan ansøger du om et Bedre Kredit lån

Penge kan du altså nemt få i hænderne. Og selvom rentesystemet kan virke indviklet, så har de gjort ansøgningsprocessen ganske enkel:

 1. Vælg et kreditbeløb mellem 3.000 og 10.000 kr. i intervaller á 500 kr.
 2. Tryk på ”ansøg om lån nu”.
 3. Udfyld informationer og underskriv med NemID.
 4. Vent på svar på din ansøgning.

Når svaret er kommet, vil du kunne have pengene inden for 10 sekunder! Det er uden tvivl et af de hurtigste lån på markedet, og er udover det specielle ved den faldende rente, klart et af deres bedste salgspunkter.

Bedre Kredit login

Når du med alt held har fået godkendt din ansøgning og fået udbetalt pengene til din konto, så kan du nemt administrere det via din Bedre Kredit konto. Du logger ind i øverste højre hjørne med e-mail og password. Det er her muligt at tilgå information om dit lån, og f.eks. holde øje med, hvad renten falder til næste gang. Det er også her, du nemmest indfrier dit lån, når du føler at din økonomi passer til det.

Lånekrav

Der stilles en række krav fra Bedre Kredits side i forbindelse med låneprocessen. Inden du ansøger om et lån, skal du derfor sikre dig, at du kan overholde følgende:

 • Du har en alder på min. 19 år.
 • Du står ikke i RKI eller Kreditregisteret.
 • Du er dansk statsborger med dansk bopæl og bankkonto.
 • Du har NemID, e-mail-adresse og dansk telefonnummer.

Sidste krølle på halen er, at du skal vurderes kreditværdig. Dette bliver du umiddelbart, hvis dine indtægter, minus dine udgifter, kan holde til den månedlige ydelse.

Udbetaling

Som nævnt kan udbetalingen ske på blot 10 sekunder for dit Bedre Kredit lån. Login får du med det samme, men du kan ikke nødvendigvis være sikker på at få pengene på blot 10 sekunder. Men idet du får besked om, at din ansøgning er godkendt, bør pengene allerede stå på din NemKonto. Dette er faktisk også tilfældet, selvom du ansøger i en weekend eller på en helligdag, hvilket er ganske særligt, og bestemt ikke noget man ser hos særligt mange udbydere.

Tilbagebetaling

Tilbagebetalingen af selve lånet sker præcist når du ønsker det, og foregår nemmest med dit Bedre Kredit login. Hermed er det nemt og sikkert at overvåge lånet, og så selv beslutte, når du ønsker at betale selve lånet tilbage. Dette foregår via bankoverførsel, så du kan ikke betale i weekender og helligdage.

Bedre Kredit Trustpilot

Går du på Trustpilot kan du finde anmeldelser af Bedre Kredit. Her er oplevelserne ganske splittede. Nogle føler sit snydt, men det er svært at finde ud af de præcise omstændigheder. Andre roser den lave rente, som man netop får, jo længere tid man venter med at betale. Generelt kan det godt tyde på, at har man læst alle vilkårene godt igennem, så bør man ikke blive negativt overrasket.

Fordele og ulemper

Det er generelt ikke så svært at komme på fordele og ulemper ved Bedre Kredit:

Fordele:

 • Du kan få pengene på blot 10 sekunder.
 • Løbetiden er ubegrænset, og renten bliver lavere, jo længere tid lånet løber.

Ulemper:

 • De samlede omkostninger kan blive ganske høje, hvis det tager lang tid, før du indfrier kreditten.
 • Det er ikke muligt at låne mere end 10.000 kr. med et Bedre Kredit lån.

Kontakt-oplysninger for Bedre Kredit

Kontakt-oplysninger finder du herunder, hvis du af den ene eller den anden årsag skulle have brug for at komme i kontakt med dem.

Telefonnummer: 78 75 05 03
Åbningstiderne er 08:30-11:30 og 12:30-15:30 mandag til torsdag, samt 08:30-11:30 og 12:30-15:30 fredag.

E-mail-adresse: info@bedrekredit.dk

Adresse: Center Boulevard 5, 2300 København S

Virksomhedskontakter BEDRE KREDIT
Officielle site bedrekredit.dk
Adresse Center Boulevard 5, 2300 København S
Telefon 78750503

Anmeldelser af BEDRE KREDIT 2

4,5
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg kan godt forstå, at nogle føler sig lidt snydt, men de holder hvad de lover. I deres månedlige ydelse på ens Bedre Kredit konto er der faktisk en smule afdrag indsat også, så ud over ren renteafbetaling betaler man faktisk også af på lånet. Så det har været en fin løsning for mig, hvor jeg først efter 8 måneder havde overskud i økonomien til at betale det sidste af lånet af. Man skal bare læse alt med småt, så bliver man ikke slemt overrasket.

Det var meget tillokkende med en lavere og lavere rente på ens Bedre Kredit minilån, men samlet set er det måske ikke billigere end så mange andre lån.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde