Lån penge hurtigt hos LÅNIO

5.0
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i LÅNIO
Lånebeløb fra 10000 til 500000 kr
Sats fra 3.49 til 17.61%
Frist fra 365 til 4380 dage
Alder, år fra 18 år gammel
Behandlingstid for ansøgning 30 min
Udbetalingstid 1-5 bankdage
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Tag et Lånio lån

Man kommer ikke uden om det – markedet for lån online, herunder kviklån, minilån, mikrolån mv., er større end nogensinde før. Både i Danmark og i resten af verden. Derfor er det et sandt virvar af muligheder man begiver sig ud i, hvis man beslutter sig for at undersøge, hvad det rette lån for en er. Til at hjælpe dig med dette, er heldigvis Lånio. Lån kan her sammenlignes tilbud på tværs af beløb og løbetider, og der er tale om stort set alle slags online lån der udbydes i Danmark. Der går som regel ikke længe fra et lån bliver tilgængeligt, til det er med i databasen hos Lånio.

Lån – betingelser

Ved at gå ind på hjemmesiden kan du udfylde dine ønskede parametre. Lånebeløbet kan ligge mellem 10.000 og 300.000 kr., og løbetiden mellem 1 og 12 år. Når du vælger de forskellige værdier, så får du en forventet månedlig ydelse, med en bestemt årlig omkostning i procent (ÅOP), og denne kan du se helt uden nogen form for Lånio login. Denne er baseret på, hvad de forskellige låneudbydere tilbyder af beløb, løbetider og renter, og du kan således godt komme ud for, at den endelige månedlige ydelse er enten højere eller lavere. I de fleste tilfælde giver den dog et meget godt fingerpeg.

Sådan ansøger du via Lånio

Lån optager du som sagt ikke direkte fra dem selv, men i stedet via de tilbud, du vil få tilsendt. Når du har udfyldt de to værdier, så vælger du et låneformål (som regel ikke relevant for selve lånene), og trykker ”ansøg nu”. Når du så har udfyldt en række kontakt-informationer får du en Lånio konto, hvor dine lån samles. Og så er det bare med at vælge! Kan beskrives som:

 1. Du flytter markøren til dit ønskede beløb og løbetid
 2. Du trykker ”ansøg nu” og giver Lånio dine kontakt-oplysninger
 3. Du venter på tilbud fra forskellige udbydere
 4. Du vælger det bedste lån og ansøger

Nemmere kan det næsten ikke være at få et Lånio lån. Det tager to minutter at udfylde og sende afsted, og resten af tiden skal du primært bare vente. Men som regel bør det ikke gå mere end 24 timer, før du har det helt ideelle lån for lige netop dig.

Lånio konto

Når du har fået samlet de forskellige lån, kan du se dem på hjemmesiden via dit login. Du logger ind med dit CPR-nummer og en selvvalgt adgangskode, og så kan du tilgå din konto. Med din konto får du et nemt overblik, men når først du har fået optaget et lån, så er det udbyderens hjemmeside, du skal logge ind på. Kontoen kan du dog bruge til, hvis du i fremtiden vil finde et nyt lån.

Kravene for et Lånio lån

Eftersom det ikke er hos Lånio, at du rent faktisk optager lånet, er det heller ikke hos dem, at kravene ligger. I stedet er det op til den enkelte udbyder, men heldigvis for dig er kravene overordnet set ret ens. Der er som regel blot tale om mindre forskelle. Generelt er kravene:

 • Du skal være min. 20 år gammel (enkelte steder 18, andre steder enddda ældre end 20)
 • Du skal have dansk folkeregisteradresse, CPR-nummer og en NemKonto
 • Du må ikke stå i RKI eller Debitor Registret (der er afvigelser fra dette, de er dog sjældne)

Det sidste krav, som du også finder stort set alle steder, er kreditvurderingen. Inden du kan blive godkendt til dit lån som du har fundet via dit Lånio login, skal du vurderes kreditværdig. Her går udbyderen simpelthen ind og ser på dine skatteoplysninger, og ser om det hele hænger sammen. Hvis det er urealistisk, at du vil kunne betale lånet til tiden, vil du med al sandsynlighed ikke blive godkendt til at låne.

Sådan får du udbetalt pengene

Når du forhåbentlig har fået tilbudt et Lånio lån der svarer til dine ønsker, du har fået ansøgt om det, og fået godkendt lånet, får du udbetalt pengene. Dette sker som regel i løbet af 24 timer, og mange steder langt hurtigere – helt ned til få minutter faktisk, såfremt det sker i udbyderens åbningstid. Den konkrete tid vil som regel fremgå af hjemmesiden.

Tilbagebetal dit Lånio lån

De fleste steder opretter du en aftale via dit betalingskort, og så bliver pengene ganske enkelt hævet via dit kort, der hører til en specifik konto. Nogle har dog også den mulighed, at du kan betale med girokort eller bankoverførsel. Dette kan dog være en ulempe for dig, da du så kan risikere ikke at komme til at betale til tiden. Sker dette, skal du hurtigst muligt kontakte udbyderen, ikke via dit Lånio login, og finde en løsning. Jo før du gør dette, jo bedre – og det er kun godt, hvis det er noget, du kan erkende inden datoen oprinder.

Det er i udgangspunktet ikke muligt at omlægge lån, men det er næsten altid en mulighed at indfri lånet før tid, hvis dit budget tillader det. Dermed kan du sænke omkostningerne for dit Lånio lån betragteligt.

Lånio anmeldelser – score, karakter, mv.

Da du næsten er garanteret et produkt, der passer lige til dine behov, er anmeldelserne generelt ganske positive. Kigger man f.eks. på Trustpilot, så har lån en score på 4,8/5, hvilket er meget højt. Det er særligt den hurtige proces, servicen og det enkle system, der får ros til skyerne.

Fordele og ulemper

Det lyder som om, at der nærmest kun er fordele ved Lånio lån, men der er dog også nogle ulemper. Begge dele kommer her:

Fordele:

 • Du får det bedste lån på markedet
 • Du skal ikke selv bruge tid på at finde forskellige lån
 • Det koster ikke noget ekstra for dig

Ulemper:

 • Selv med en Lånio konto kan det godt blive uoverskueligt med de mange forskellige lån
 • Du kan ikke låne mindre end 10.000 kr.

Lånio kontakt-oplysninger

Får du problemer med dit lån, er det den konkrete udbyder du skal kontakte. Men hvis du har problemer, som relaterer sig direkte til Lånio, f.eks. dit login, så er oplysningerne som følger:

Telefon: 38 41 03 02
Åbningstiderne er 9-20 mandag til torsdag og 9-16 om fredagen. Weekend lukket.

E-mail: info@bonuslaan.dk

Adresse: Høffdingsvej 34, 2500 Valby

Virksomhedskontakter LÅNIO
Officielle site www.lånio.dk
Adresse Høffdingsvej 34 2500 Valby
Telefon 38410302

Anmeldelser af LÅNIO 3

5,0
3 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg har godt prøvet at optage kviklån før, men det er ved at være nogle år siden, og der er virkelig sket meget på markedet. Så jeg prøvede Lånio, og fik ansøgt om at modtage lånetilbud. Allerede samme aften fik jeg tilbud ind på min Lånio konto, og så var det faktisk bare med at vælge. Jeg fandt et godt lån, og jeg har ikke fortrudt et sekund siden.

Det var lidt forvirrende i starten, for jeg troede der var tale om et Lånio lån, og kunne ikke forstå at der var så mange forskellige lånetyper. Men det var selvfølgelig fordi, at det var forskellige udbydere. Jeg synes det er godt at de er her, for det gør det meget nemmere for en som mig at finde det perfekte lån. Ellers skulle jeg nok have ledt i timevis.

Det har været problemfrit at være kunde hos Lånio. Login spiller maks, og jeg er allerede på mit andet lån. Man hører meget dårligt om kviklån og lån online, men Lånio gør det virkelig nemt at have med at gøre. Jeg har ikke følt mig utryg på noget tidspunkt i processen, og jeg kan anbefale dem til alle jeg kender, der overvejer et lignende lån.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde