Lån penge hurtigt hos MODUS FINANS

4.8
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i MODUS FINANS
Lånebeløb fra 10000 til 50000 kr
Sats fra 11.94 til 24.87%
Frist fra 365 til 2340 dage
Alder, år fra 20 år gammel
Tilbagebetalings muligheder , Bankkonto
Arbejdstider 24 timer
Forlængelse Når du søger om lånet, kan du frit vælge 2 afdragsfrie måneder om året

Indhold

Lån hos Modus Finans

Lån penge hos Modus Finans, kan du pengene på din konto allerede i morgen. Derudover kan du vælge to afdragsfrie måneder om året, så du får større økonomisk råderum de måneder, du har brug for lidt ekstra økonomisk råderum. Lån helt op til 50.000 kroner til lige dét, du står og mangler.

Lån betingelser

Hos Modus Finans kan du optage kviklån eller minilån på helt op til 50.000 kroner. Du skal ikke stille sikkerhed, du behøver heller ikke berette hvad du vil bruge pengene på. Bare du opfylder fire simple krav:

 1. Fast indkomst
 2. Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
 3. Dansk statsborgerskab
 4. Adresse i Danmark

Det er ikke muligt at optage et rentefrit lån, men til gengæld kan du vælge to afdragsfrie måneder om året. Dette betyder, at du i de dyrere måneder som f.eks. december, har mulighed for ikke at afbetale på selve lånet, men bruge dine penge på gaver, mad og familiehygge. Så behøver du ikke dykke ned i din opsparing. Derudover får du en bedre rente, hvis du ansøger sammen med en medansøger, da dette giver Modus Finans større sikkerhed for, at pengene bliver tilbagebetalt.

Sådan ansøger du hos Modus Finans

Når du vil ansøge om et lån hos Modus Finans dk, skal du gå ind på deres hjemmeside. Her kan du på forsiden se en låneberegner, hvor du nemt kan danne dig overblik over hvor meget det vil koste dig, at låne det ønskede beløb. Bliver du godkendt til lånet, vil du få et Modus Finans login, hvor du her ville kunne se alle dine låneoplysninger. Låneberegneren er et fremragende værktøj, da den viser lånet ÅOP, rentesats og afbetaling afhængigt af løbetid. Med låneberegneren skal du:

 1. Vælg det ønskede lånebeløb
 2. Vælg ønsket løbetid
 3. Oplys dine personlige oplysninger
 4. Underskriv til sidst med NemID

Når lånet er godkendt fra deres side, vil du få tilsendt et lånebevis. Dette skal underskrives med dit NemID og indenfor 24 timer efter, vil du have pengene på din konto.

Med ‘min konto’ kan du altid følge med i dit lån. Gå ind på ‘min side’ og se alle dine lånepapirer. Så har du altid alle dine informationer lige ved hånden.

Din Modus Finans konto

Når du vælger at optage et lån, vil du via dit Modus login få fuldt overblik over dine låne-informationer. Det gør du ved at gå ind på deres hjemmeside, derefter på Modus Finans ’min konto’.

Herefter indtaster du dine login-oplysninger og du vil få adgang til Modus Finans ’min side’.

Krav for optagelse af lån

Opfylder du disse krav, kan du låne penge helt safe hos Modus Finans:

 • Du skal have dansk statsborgerskab
 • Være fyldt 18 år
 • Ikke har en aktiv registrering i Debitor Registret, Inkasso eller RKI
 • Har adresse i Danmark

Sådan får du pengene

Efter du har underskrevet din låneaftale, vil du kunne se pengene på din netbank eller dit netbank app, allerede næstkommende hverdag.

Modus Finans anmeldelser

Vi vil anbefaler altid, at du søger på ‘Modus Finans Trustpilot’, i din browser, da det altid er smart at undersøge, hvad andres oplevelser er med en låneudbyder, inden du optager et lån. Det vigtigste er, at du optager et lån som passer til dine behov, og at du føler dig sfe når du optager det. Sæt ekstra tid af, til at samle viden om de låneudbydere du overvejer, så kan du føle dig sikker i låneprocessen.

Modus Finans kontakt

Der findes intet Modus app, så er du i tvivl om noget vedrørende dit nye lån, afbetaling, afbetalingsfrie måneder eller ansøgningsprocessen kan du kontakte dem via tlf eller email på:

Kundeservice tlf: 99 99 91 11 eller e-mail modusfinans@modusfinans.dk

Adresse: Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C

Modus Finans åbningstider: Alle ugens dage 8.00-22-00

Virksomhedskontakter MODUS FINANS
Officielle site www.modusfinans.dk
Adresse Østre Stationsvej 1-5 - 5000 Odense C - Danmark
Telefon 99999111

Anmeldelser af MODUS FINANS 4

4,8
4 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg valgte at søge kredit hos Modus Finans, og jeg har været godt tilfreds. Kundekontakten og kundeservicen har været særdeles god, og de indvilligede endda i at ændre på størrelsen af afbetalingerne, da jeg havde brug for det. Der er en stor service, synes jeg – og endda uden ekstra gebyrer, som jeg havde regnet med.

Jeg fik dem anbefalet af en veninde, der tidligere havde brugt dem til at låne penge. Hun kunne vise mig med sit Modus Finans login, hvordan det hele fungerede, så da jeg selv skulle i gang med at foretage lånet, var alting let og uden problemer. Jeg har ikke fortrudt min beslutning om at låne penge hos Modus Finans.

Jeg fik dem anbefalet af en ven, som havde taget et mindre lån hos dem. Så inden jeg optog mit eget lån, loggede jeg ind med hendes Modus Finans login, for at se hvordan det hele fungerede. Det så rigtig gennemskueligt ud, da alle hendes papirer var samlet på et sted. Så nu hr jeg selv et lån med dem og er meget glad.

Jeg har været rigtig glad for at jeg valgte at optage et Modus Finans lån. Hele vejen igennem har de været til at snakke med, hvis jeg har haft spørgsmål. Jeg fik faktisk også ændret afbetalingsstørrelsen uden problemer og ekstra gebyrer. Det ses altså ikke mange steder. Klar anbefaling herfra.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde
 

Lignende långivere

Lånebeløb
100 tusinde kr
Frist
365... 2190 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
15 tusinde kr
Frist
365... 1095 dage
Sats
11,94...24,87 %
Betal ud når du vil
Lånebeløb
50 tusinde kr
Frist
365... 2400 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
100 tusinde kr
Frist
730... 3285 dage
Sats
11,94...24,87 %
30 dage rentefrit
Lånebeløb
20 tusinde kr
Frist
30... 1460 dage
Sats
12,50...26,08 %