Lån penge hurtigt hos LENDMORE

4.8
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i LENDMORE
Lånebeløb fra 10000 til 75000 kr
Sats fra 9.95 til 29.85%
Frist fra 365 til 2160 dage
Alder, år fra 21-75 år gammel
Udbetalings muligheder Bankkonto
Tilbagebetalings muligheder , Bankkonto
Behandlingstid for ansøgning 10 minutter
Udbetalingstid 1-2 hverdage
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Introduktion til Lendmore

Lendmore er en dansk online låneudbyder med efterhånden flere år på bagen. Selskabet yder minilån til danske borgere fra deres site, og har med succes opereret på det danske lånemarked i flere år. Lendmore drives i samarbejde med det større finans-selskab Basisbank og har base i København

Lånebetingelser

Lendmore tilbyder minilån og kviklån på alt fra 10.000 kroner og helt op til 75.000 kroner. Du kan selv vælge, hvor længe løbeperioden skal være for dit lån. Det skal dog ligge indenfor en tidsramme mellem på 12 og 72 måneder. Omkostningerne varierer alt efter låneperiode og lånebeløb, men vi har nedenfor givet et eksempel på et tænkt lånebeløb på 40.000 kroner og udregnet detaljerne for det pågældende Lendmore minilån.

 • Lånebeløb: 40.000 kroner
 • Låneperiode: 60 måneder
 • Månedlig ydelse: 941 kroner - 1337 kroner
 • Debitorrente: 9,95 % - 29,85 %
 • Samlede kreditomkostninger: 16.442 kroner - 40.216 kroner
 • Samlet tilbagebetaling: 56.442 kroner - 80.216 kroner
 • Stiftelsesomkostninger: 3200 kroner

Sådan optager du et lån

At låne penge hos Lendmore er en smal sag at komme igang med. Det hele foregår online på selskabets hjemmeside og det tager kun et øjeblik at få foretaget proceduren.
Her er følgende trin, som skal følges for at komme i gang med låneprocessen:

 1. Tast dig ind på hjemmeside
 2. Vælg dit foretrukne lånebeløb blandt de mange beløb på forsiden
 3. Udfyld online formularen med dine privatoplysninger
 4. Send ansøgningen afsted online og afvent svar på godkendelse
 5. Svaret kommer indenfor 10 minutter.

Er det muligt at oprette en Lendmore konto?

Det er ikke muligt at oprette en Lendmore Min Konto, som i banker og sparekasser. Selskabet er ikke en ordinær bank og tilbyder ikke oprettelse af normale konti. Der er derfor heller ikke mulighed for at taste sig ind som bruger på hjemmesiden, og der forekommer ingen mulighed for at have en Lendmore Min Side.

Krav for at optage lån

Der er altid visse betingelser og krav som skal være opfyldt, før man kan optage et lån hos en låneudbyder. Sådan er det også hos Lendmore. Selskabet foretager ved låneansøgningen en mere detaljeret vurdering af dig, men som udgangspunkt skal følgende overordnede kriterier være indfriet, før du kan komme i betragtning til et minilån.

 • Du skal være myndig
 • Du skal være dansk statsborger
 • Du skal have en dansk bopæl
 • Du må ikke stå i RKI eller have en igangværende inkasso-sag
 • Du skal give Lendmore tilladelse til at få adgang til din økonomisk status og dine skatteoplsyninger

Sådan udbetales pengene fra dit Lendmore kviklån

Lend more samarbejder med det danske NemId, så dine penge vil blive udbetalt til den konto, som din NemID er knyttet til. Der kan derfor ikke blive tale om kontant udbetaling eller lignende. Med NemId udbetalingen er du som kunde dog garanteret den mest sikre udbetalingsform overhovedet.

Sådan betaler du dit Lendmore privatlån tilbage

Du kan tilbagebetale dit kviklån på flere forskellige måder. Som udgangspunkt er den mest normale fremgangsmåde at betale i månedlige rater. Der aftales på forhånd hvor lang en låneperiode, som ønskes. Det kan være betaling hver måned i 12 måneder eller helt op til 72 måneder. Du kan også vælge at delbetale dit lån i større bidder eller du kan vælge at betale hele lånet ud, hvis du ønsker det en dag.

Lendmore forbeholder sig retten til at påføre morarenter på din rate, hvis du overskrider betalingsdatoen, og man kan i alvorlige tilfælde ophæve afdragsordningen og kræve fuld tilbagebetaling, såfremt låneaftalen misligeholdes alvorligt.

Udsættelse af lån eller forlængelse af lån kan måske blive aktuelt, men der skal rettes henvendelse til Lend More herom.

Tilbyder Lendmore andre lånetyper?

Der er ikke tale om specifikke Lendmore billån eller boliglån, men slet og ret om online minilån. Selskabet er ikke et almindeligt bankinstitut eller kreditforening, så der ydes ikke forskellige lånetyper.

Anmeldelser

Der tales i gode vendinger om Lendmore på Trustpilot. Selskabet får fine anmeldelser og der hersker generelt en tilfredshed med selskabets ydelser og service. Der skrives især om ‘hurtige udbetalinger’ og ‘fin kundeservice’ i diverse anmeldelser. Så der siges mest godt om selskabet på nettet.

Fordele og ulemper

Der er flere åbenlyse fordele og også visse ulemper ved Lendmore. Her følger tre af de mest iøjnefaldende fordele og ulemper ved selskabet:

De tre største fordele:

 • God kundeservice
 • Hurtig udbetaling
 • Mulighed for lave lån

De tre største ulemper:

 • Ingen mulighed for at oprette en Konto
 • Ingen mulighed for at skabe sit personlige Lendmore Log in
 • Svært at finde oversigten over rentesatser for lånene.

Sådan kontakter du Lendmore

Skulle du have problemer eller spørgsmål vedrørende dit lån eller andet, så kan kundeservice altid kontaktes på telefon 70 20 58 22 eller på mail via info@lendmore.dk Der sidder venlige og kompetente medarbejdere klar til at svare på samtlige spørgsmål.

Virksomhedskontakter LENDMORE
Officielle site lendmore.dk
Adresse Basisbank A / S Teglholm Alle 15 2450 Copenhagen S
Telefon +45 70 20 58 22

Anmeldelser af LENDMORE 2

4,8
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Lendmore gav mig muligheden for at realisere en gammel drøm om at rejse jorden rundt. Jeg havde ikke turde håbe på at det kunne lade sig gøre, men Lendmore godkendte mig på trods af min forholdsvis lave indkomst.

Jeg manglede penge til at istandsætte min lejlighed på et tidspunkt, hvor min indkomst var forholdsvis lav. Lendmore tilbød en rimelig rente og en gennemskuelig låneproces. Sitet har også en kundeservice, hvor man kan ringe ind eller skrive ind, hvis man har problemer eller yderligere spørgsmål til sit pågældende lån. Jeg havde dog aldrig selv brug for at tage kontakt til selskabet. Men rart at vide, at det trods alt var en mulighed.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde