Lån penge hurtigt hos NOVA FINANS

4.5
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i NOVA FINANS
Lånebeløb fra 3000 til 75000 kr
Sats fra 11.8 til 24.2%
Frist fra 365 til 2160 dage
Alder, år fra 18 år gammel
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Få et hurtigt lån hos Nova Finans

Som efterhånden rigtig mange andre, så er der her tale om endnu en af Basisbanks udbydere af lån online. Således kan du med Nova Finans få et hurtigt lån, hvor hele processen foregår online. Lånet udbydes i praksis af Basisbank, der en af de absolutte veteraner på det danske online lånemarked. Således er du sikret en erfaren spiller, der står stærkt i alle slags forhold.

Lånevilkår

Som kommende optager af et lån hos Nova Finans kan du se frem til at låne op til 75.000 kr. Minimumsbeløbet er på 8.000 kr., og løbetiden bestemmer du selv, så længe det er mellem 12 og 72 måneder (1-6 år), målt i 12-måneders intervaller. Vælger du således at låne f.eks. 12.000 kr. over to år (24 måneder), så bliver den månedlige ydelse 694 kr., med en samlet tilbagebetaling på 16.656 kr. En længere løbetid for lånet sætter ydelsen ned, men de samlede omkostninger op.

Selve ansøgningsprocessen

En af de helt centrale grunde til, at lån online overhovedet er blevet til, og hvorfor det er så populært den dag i dag, er at det er ret simpelt at svare på. Det kræver ikke meget forudgående viden, og selve processen er ganske simpel. Det samme gør sig gældende med din Nova Finans konto:

 1. Du vælger det ønskede lånebeløb på forsiden.
 2. Du vælger den ønskede løbetid.
 3. Du trykker på ”ansøg om dit lån her”.
 4. Du skal nu udfylde yderligere information og til sidst godkende med NemID.

Herefter bliver dit lån forhåbentlig godkendt, og på bare 10 minutter kan du have dit lån fra Nova Finans. Konto til udbetaling af pengene er din NemKonto.

Nova Finans min side

Det er nærliggende at regne med, at man får et login med Nova Finans ”min konto” eller lignende. Men hvor nærliggende det end måtte være at tro, så er dette edog ikke tilfældet. Min side må du derfor kigge langt efter, men det er heller ikke nødvendigt for hverken ud- eller tilbagebetaling af lånet.

Lånekrav

For at kunne optage et lån, selv uden Nova Finans login, har de listet en række krav, som du skal overholde. Disse er ufravigelige krav, så hvis du ikke kan overholde disse, skal du desværre ikke forvente at dit lån bliver godkendt. Du er:

 • Minimum 18 år.
 • Ikke i RKI/Debitor Registret
 • I arbejde/har fast indtægt
 • Bosiddende i Danmark med fast bopæl

Særligt den med den faste indtægt er værd at holde sig for øje. Du får nemlig ikke noget lån med din konto uden at din økonomi kan holde til det, hvilket bliver tjekket i kreditvurderingen. I udgangspunktet er denne dog automatisk, da det er det, de bruger NemID til.

Udbetaling

Lånet har nok en af Danmarks hurtigste udbetalingstider – du kan forvente at få svar på få minutter, og hvis alt går glat, kan du også få pengene på din NemKonto uden Nova Finans login samme dag. Den hurtige udbetaling skyldes, at det hele er automatiseret. Hvis der er noget, der ser mistænkeligt ud, eller de blot har behov for at få afklaret yderligere forhold, kan det dog godt tage lidt længere tid – men senest dagen efter. Dette er dog generelt sjældent.

Tilbagebetaling

Hvad du konkret bruger pengene på, er de ikke interesserede i hos Nova Finans. Konto hos din netbank er i udgangspunktet din NemKonto, men du kan sagtens overføre det til en anden konto efterfølgende. Tilbagebetalingerne foregår månedligt ift. kontrakten, og her er det godt med en automatisk tilmelding via PBS gennem din egen bank. Således glemmer du ikke at betale til tiden, for hvis det sker skal du straks tage kontakt til dem – det er som udgangspunkt ikke en mulighed at betale for sent, ligesom du heller ikke kan få rentefrihed eller få forhøjet lånet.

Anmeldelser af Nova Finans

Det er ikke helt ligetil at finde anmeldelser, da man ved en søgning på hverken Google eller Trustpilot umiddelbart kan finde meget på Nova Finans. Login hjælper heller ikke på situationen, men hvis man søger på dem, der egentlig udbyder lånet, nemlig Basisbank, så kan man finde anmeldelser. Her ser det godt ud, med en ”fremragende” score og 65 % af anmeldelserne med topkarakterer.

Fordele/ulemper

Uden så mange andres direkte indtryk af Nova Finans kan det være svært at finde frem til konkrete fordele/ulemper, men her har vi alligevel ridset det umiddelbare op.

Fordele:

 • Du får i langt de fleste tilfælde svar på din ansøgning inden for få minutter.
 • Du kan låne op til 75.000 kr.

Ulempe:

 • Der er ingen ”min side” e.lign.

Nova Finans kontakt-oplysninger

Netop grundet den manglende Nova Finans ”min konto” kan det være ekstra vigtigt at have en nem måde at komme i kontakt med dem på. De nødvendige informationer finder du derfor her. De har dog desværre ikke noget telefonnummer:

E-mail: kontakt@novafinans.dk

Adresse: Nova Finans, Basisbank A/S, Teglholm Allé 15, 2450 København S

FAQ

Hvad kan man låne til med en Nova Finans konto?

Du kan faktisk låne til lige det du lyster! Så længe det kan anskaffes for maksimalt 75.000 kr., så kan det lade sig gøre. Det er vigtigt at understrege, at der faktisk ikke er tale om en ”min konto” eller lignende. Men selve formålet har de altså ikke interesse i, så længe du betaler dit lån til tiden, er de tilfredse.

Kan man indfri sit lån før tid?

Det fremgår ikke umiddelbart af hjemmesiden, om det er en mulighed. At man ikke har en decideret Nova Finans konto gør det kun mere tvivlsomt. Dog kan man hos Basisbank og mange af de andre låneudbydere godt indfri lånet før tid, så det er nok også tilfældet her. Dette kan være en god idé, hvis du har flere penge sidst på måneden end forventet, da du således kan få mere pusterum i din økonomi.

Er det sikkert at låne online?

Det er ganske sikkert at optage lån online. Forbindelsen samt dine oplysninger er krypterede, hvilket betyder at alt hvad du sender og modtager af data ikke umiddelbart kan tilgås. Det er samme kryptering som din egen bank vil anvende, så har du tiltro til den, kan du også have tiltro til lån online, også uden en Nova Finans konto.

Kan jeg få et rentefrit lån?

Nej, det kan du ikke. Det er netop de relativt korte løbetider, der er kviklånenes force, og derfor er rentefrihed ikke en mulighed. Selv hvis det var, ville omkostningerne efterfølgende højst sandsynligt være tårnhøje, så spørgsmålet er, om det overhovedet ville være at foretrække.

Kan jeg have to lån på samme tid?

Nej, du kan kun have ét lån ad gangen. Men når du så efter løbetidens ophør har tilbagebetalt hele dit lån, kan det sagtens lade sig gøre at optage et nyt. Dette gør du på præcis samme måde, som du optog det første. Der er desværre ikke nogen ekstra bonusser eller andre fordele at hente som tidligere kunde.

Virksomhedskontakter NOVA FINANS
Officielle site www.novafinans.dk
Adresse Nova Finans Basisbank A/S Teglholm Allé 15 2450 København S Denmark

Anmeldelser af NOVA FINANS 2

4,5
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jo, jeg kan godt anbefale dem. Jeg kunne godt tænke mig at der var en Nova Finans konto, det har jeg oplevet hos andre udbydere. Men det var nemt at få ansøgt og optaget, og selve tilbagebetalingen er gået helt fint indtil videre. De måtte også godt have et telefonnummer, det ville være lidt nemmere at komme i kontakt med dem så.

Egentlig kunne jeg også lige så godt have lånt hos en af konkurrenterne, men valget faldt alligevel på Nova Finans. Min konto fik pengene hurtigt, og jeg kunne bruge dem med det samme. Renten var faktisk også lavere end andre steder, selvom den stadig er lidt høj. Men det må man vel bare acceptere, når man låner online. Jeg kan godt anbefale dem.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde