Lån penge hurtigt hos LENDME

4.6
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i LENDME
Lånebeløb fra 10000 til 300000 kr
Sats fra 5.9 til 15.2%
Frist fra 365 til 4380 dage
Alder, år fra 21-75 år gammel
Udbetalings muligheder Bankkonto
Tilbagebetalings muligheder , Bankkonto
Behandlingstid for ansøgning 25 minutter
Udbetalingstid 1-2 hverdage
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Introduktion til LendMe

LendMe er ikke en decideret online låneudbyder, men er snarere en låneservice, der i samarbejde med 9 forskellige låneudbydere kan hjælpe dig med at finde frem til præcist det lån, du har brug for. LendMe er et danske foretagende og samarbejder med danske og nordiske finans-selskaber som alle er godkendte i Danmark. Der er derfor tale om et pæredansk foretagende for danske online kunder som kan nyde service via nettet eller via LendMe appen.

Lånebetingelser

Kviklån kan variere mellem alt fra 10.000 kroner og helt op til 300.000 kroner. Den ønskede låneperiode for selve lånet kan variere mellem alt fra 12 måneder og helt op til 15 år. Så der er en fin spændevidde i låneperioder. LendMe renterne varierer, alt efter hvilket lånebeløb du ønsker, og alt efter hvilken låneperiode du ender med at fastsætte. Nedenfor følger et tænkt eksempel på en låneberegning skabt på baggrund af en ønsket kredit på 50.000 kroner.

 • Lånebeløb: 50.000 kroner
 • Låneperiode: 10 år
 • Debitorrente (Variabel): 5,90 % - 15,20 %
 • ÅOP: 6,31 % - 15,71 %
 • Etableringsomkostninger: 975 kroner
 • Samlet tilbagebetalingsbeløb: 68.931 kroner - 102.344 kroner

Sådan optager du et lån hos LendMe

Det er hurtigt og enkelt at låne penge hos LendMe. Også selvom selskabet skal igennem hele 9 banker for at finde det rette lånetilbud til. Selve proceduren er ret enkel og foregår fra selskabets hjemmeside. Du behøver ikke engang at skulle foretage et LendMe Login. Her er følgende nemme trin for at komme igang med låneprocessen:

 1. Klik dig ind på hjemmeside
 2. Vælg din lånetype: Samlelån eller Nyt Lån via fanebladene på hovedsiden
 3. Vælg det ønskede lånebeløb på mellem 10.000 og 300.000 kroner
 4. Vælg den ønske låneperiode for dit lån
 5. Send ansøgningen afsted
 6. Afvent svar indenfor få minutter.

Er det muligt at oprette en LendMe konto?

Det er ikke muligt at oprette en konto som i et almindeligt pengeinstitut. Selskabet er en låneformidler ikke en almindelig bank. Derfor er det ikke en option at kunne oprette en privatkonto eller lignende. Det er dog muligt at oprette en Lendme Min Side, som sker helt naturligt, hvis man ender med at benytte sig af selskabets service.

Krav for at optage lån

Kviklån udbetales ikke af selskabet, men formidles kun. Derfor er der som udgangspunkt ingen specifikke eller fastlagte krav for lånene, som kan optages via hjemmesiden. De respektive krav til dit lån vil fremgå af den låneudbyder, som i sidste ende vælges af dig. Der er dog visse kriterier som altid skal opfyldes, før man kan komme i betragtning. Disse er som følger:

 • Du skal være dansk statsborger
 • Du skal være myndig. Nogle steder 18 år andre steder 21 år
 • Du skal have en dansk folkeregister-adresse
 • Du skal fremvise skatteoplysninger og privatoplysninger hvis krævet.
 • Du må ikke være registreret i RKI (visse undtagelser forekommer dog)

Som nævnt fastsættes kriterierne af de respektive låneudbydere og altså ikke af LendMe. Inkasso-varsler og lignende udsendes af de pågældende låneudbydere.

Sådan udbetales pengene fra dit LendMe kviklån

De fleste banker og låneudbydere som samarbejder med LendMe har en fast aftale med det danske NemID. Det betyder, at dit pågældende lån vil blive udbetalt til din NemId konto, altså den konto hvortil penge fra det offentlige også indbetales. Det er en sikker og nem måde at få udbetalt penge på. Der foretages ingen kontante udbetalinger.

Sådan betaler du din LendMe kredit tilbage

Kviklån kan tilbagebetales i månedlige rater over 1 år eller helt op til 15 år. Du kan visse steder også anmode om at delbetale større dele af lånet eller ligefrem betale hele lånet ud på en gang. Visse banker og låneudbydere tilbyder også forlængelse og forhøjelse af lån, ligesom man også visse steder kan anmode om at få udsat sit lån via en anmodning. Overskrider man betalingsdatoen, vil de fleste låneudbydere påføre strafrenter på din betaling og der kan i værste tilfælde blive tale om ophør af lån og krav om fuld tilbagebetaling, hvis man ligefrem misligeholder låneaftalen. Inkasso-varsler og lignende udstedes i stedet af den respektive låneudbyder.

Tilbyder LendMe andre lånetyper?

LendMe tilbyder almindelige minilån og kviklån, men også såkaldte samlelån. Et samlelån er et lån, som optages for at betale en masse tidligere lån ud. Deraf udtrykket samlelån. Man samler de gamle lån sammen og betaler dem med et nyt stort lån. Udover det kan dine lån være lånetyper som billån, boliglån, andelsboliglån og andre typer.

LendMe anmeldelser på nettet

Der er flere forskellige måder hvorpå, man kan indhente oplysninger om låneudbydere såsom LendMe dk. Trustpilot er et godt sted at starte. Her skriver brugere side op og side ned om deres erfaringer og oplevelser med servicen på diverse sites, og her finder man således en masse information vedrørende diverse online låneudbydere herunder LendMe. Trustpilot-anmeldelserne er her overvejende gode, og der nævnes blandt andet en stor tilfredshed med sitets ‘hjælpsomhed’ og ‘ekstremt overskuelige service’.

Fordele og ulemper

Der er altid fordele og ulemper ved en låneudbyder. Sådan er det også hos LendMe. Her følger tre af de største fordele og ulemper ved låneudbyderen:

De tre største fordele:

 • Overskueligt site
 • Ekstremt hjælpsom kundeservice
 • Mulighed for adskillige lånetilbud

De tre største ulemper:

 • Ingen mulighed for at oprette en konto
 • Ingen umiddelbar oversigt over de forskellige låneudbyderes faste renter
 • Ingen mulighed for lån under 10.000 kroner

LendMe Kontakt

Kundeservice hos LendMe dk kan træffes på flere forskellige måder. Hvis du har et presserende spørgsmål, kan du foretage et opkald til kundeservice på telefon 70 60 62 62 eller på mail via kundeservice@lendme.dk. Der er åbent alle hverdage mellem 10.00 og 16.00.

Virksomhedskontakter LENDME
Officielle site lendme.dk
Adresse Carl Jacobsens Vej 16, ST 2500 Valby, Denmark
Telefon 70606262

Anmeldelser af LENDME 3

4,6
3 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg ledte meget og længe efter den rette låneudbyder med det rette lånetilbud på nettet. Det var en ekstrem uoverskuelig proces, lige indtil jeg stødte på LendMe. Her fandt jeg svaret på alle mine problemer, da jeg her fik serveret hele 9 lånetilbud på en søgning alene. Istedet for at klikke mig igennem til forskellige låneudbydere fik jeg her det forkromede overblik over lånemulighederne. Det hjalp mig gevaldigt, og jeg er lykkelig over, at jeg ventede med at springe på det første og det bedste lånetilbud på nettet.

LendMe er en helt igennem fantastisk låneformidler med et super overskueligt site og en helt igennem fantastisk kundeservice!

Jeg må indrømme, at jeg blev en smule skuffet, da jeg havde sat næsen op efter et lån via LendMe. Jeg benyttede mig af servicen på sitet, men fik desværre afslag på et lån til 20.000 kroner. Begrundelsen var at min kreditværdighed ikke var tilstrækkelig til at kunne blive godkendt til den ønskede lånesum.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde