Lån penge hurtigt hos SPAR NORD

4.8
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i SPAR NORD
Lånebeløb fra 10000 til 75000 kr
Sats fra 9.9 til 36.8%
Frist fra 365 til 2160 dage
Alder, år fra 25 år gammel
Behandlingstid for ansøgning 24 timer
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos Sparnord

Spar nord bank hører til en af Danmarks større og mere traditionelle låneudbydere. Der er er her tale om en bank snarere end et online låneselskab, for Sparnord startede ud som en almindelig fysisk bank og har nu filialer overalt i landet. Langt størstedelen af bankens trafik foregår dog nu online. Her kforegår kommunikationen og det er her, man optager lån og kan registrere sig som ny kunde i banken.

Lånebetingelser

Et Spar Nord lån kan variere kraftigt i størrelse. Banken er landsdækkende og har en enorm kapacitet og kan derfor tilbyde meget store lån i forbindelse med eksempelvis huskøb, billån og lignende. Sparnord tilbyder også omlægning af forbrugslån og lignende. Det er ikke en kviklånsudbyder, så der er ikke tale om låneformer såsom minilån og mikrolån. Det kan godt være, at du kan optage et lille lån, som minder om et minilån, men det er under andre vilkår.
Sparnord opererer også med andre lånetider og andre renter. Der kan tilbydes klart lavere renter på Spar Nords lån end andre mindre låneudbydere på nettet. Har du en opsparing, kan du tilmed blive godkendt for endnu større lån, fordi din kreditværdighed er større.
Renterne for lånene varierer alt efter hvilken type lån, man optager. Der er andre procentsatser på et billån end et almindeligt lån, og der er forskel på om man er stjernekunde eller almindelig kunde.
Almindelige lån ligger på en rentesats på mellem 8,25 % og 15 % mens billån varierer mellem rentesatser fra 4,95 % til 15,87 %.

Sådan ansøger du om et lån i Spar nord bank

For overhovedet at komme i betragtning til et lån, så skal man oprette sig som kunde. Du kan møde op i din lokale filial rent fysisk og registrere dig, men du kan også gøre det online på følgende måde:

 1. Klik dig ind på Sparnords hjemmeside
 2. Klik på ‘Bliv kunde’ i den røde boks i øverste højre side af skærmen
 3. Klik på ‘Aftal et møde’ eller udfyld formularen nederst på siden med navn og adresse og telefonnummer, så en Sparnord-rådgiver kan ringe dig op.

Du bliver med stor sandsynlighed ringet op på samme dag, og bliver du godkendt som kunde, kan du inden få dage påbegynde planlægning af diverse lån i banken, såfremt at du kan blive godkendt til dem.

Opret en Sparnord konto

Du er nødt til at oprette en konto for at komme i betragtning til et lån i banken. For at blive kunde i banken skal du følge ovenstående step-by-step vejledning, og når du er blevet kunde, vil du automatisk få oprettet en konto. Her vil du have adgang til din egen netbank, og din personlige ‘min side’ og ‘min konto’ funktioner, hvor du altid kan få overblikket over din økonomiske situation i banken. Din SparNord netbank privat giver dig også muligheden for lynhurtigt at komme i kontakt med en rådgiver, hvis du ønsker at forhøre dig om et billån eller hvis du bare har en generel forespørgsel til dit Spar Nord login eller din netbank.

Krav for lån hos Sparnord

For at blive kunde skal du ikke nødvendigvis være myndig. Du kan oprette en børnekonto sammen med dine forældre, men der vil dog ikke være mulighed for at låne penge før man er 18 år. Alle låntagere skal være myndige for at komme i betragtning.

Følgende andre kriterier skal også være opfyldt for at kunne få et Spar Nord billån eller et forbrugslån eller andre lånetyper:

 • Du skal være dansk statsborger
 • Du skal have en dansk folkeregister-adresse
 • Du kan optage et lån med kautionist, men det er ikke et krav
 • Du skal fremvise bankdokumenter fra din seneste bank
 • Du skal helst ikke stå i RKI men du kan tidligere have været ramt af en inkasso-sag
 • Du kan blive bedt om at gøre rede for din tidligere kredithistorie.

Udbetaling - sådan får du pengene

Sparnord fungerer ikke som en almindelig kviklånsudbyder. Der er er i stedet tale om en bank, hvor du som låntager skal have en konto og være medlem af banken som udgangspunkt. Bliver du som kunde i banken godkendt til et lån, så vil pengene bliver overført digitalt til din bankkonto i selve Spar Nord. Ønsker du pengene kontant, kan du også vælge dette. Det kræver dog, at du bestiller kontanterne på forhånd. Eventuelt via en bestilling i din Spar Nord dk netbank.

Sådan tilbagebetales et lån hos Sparnord

Et lån tilbagebetales på den måde, som du aftaler med din bankrådgiver. Der er oftest tale om månedlige afdrag og løbetider, som svarer til dem, du finder på resten af markedet. Altså løbetider på alt fra 1 til 20 år alt efter banlånets størrelse. Du kan altid følge dine afdrag og din øknomiske situation via din netbank. Spar Nord noterer her alle transaktioner, betalinger og posteringer på dine konti i banken. Netbank er dit personlige værktøj til at bevare overblikket over dine finanser. Har du glemt dit Spar Nord netbank login, så kan du kontakte banken. Har du slet ikke fået netbanken endnu, så kan den hentes via Spar Nord appen.

Anmeldelser af Sparnord

Der er stort set kun roser tilovers for Sparnord, når man kigger de mange anmeldelser igennem på nettet. På Trustpilot snakker flere kunder om den gode venlige og personlige betjening, og andre taler rosende om, at Spar Nord virker som en bank for alle. Hvor alle har en chance for at være med og få et fordelagtigt lån.

Fordele og ulemper ved Sparnord på Trustpilot

Det er svært overhovedet at finde ulemper eller deciderede mangler i denne bank. Der er masser af roser på Trustpilot om både bankens lån og kundeservice og meget lidt skidt at hente. Men overordnet set kan man opridse følgende fordele og ulemper ved banken:

De tre største fordele:

 • Nem og hurtig app
 • Overskuelig netbank
 • Mulighed for gode lån

De tre største ulemper:

 • Ingen mulighed for rentefrie kviklån
 • Ikke den store mulighed for anonymitet
 • Tvungen konto-oprettelse i forbindelse med låntagning.

Findes der andre lånetyper?

Spar Nord er en reel bank og tilbyder derfor langt flere forskellige lånetyper end andre mindre pengeselskaber på nettet. Udover almindelige forbrugslån og lignende, så er der også mulighed for billån og lån til udbetalinger til lejligheder og huse, hvis man står og skal købe bolig. Spar Nord billån er især favorabelt, hvis man i forvejen er stjernekunde i banken. Jo mere loyal og sikker en kunde man er, desto lavere renter får man tilbudt på sine lån.

Kontakt Spar Nord kundeservice

Der er mange måder at få hul igennem til Spar Nord. Kontakten kan ske via mail, via telefon eller via fysisk kontakt i en af selve bankens filialer rundt omkring i landet. Spar Nord åbningstiderne er ens over hele landet. Filialerne åbner hver dag klokken 10.00 og lukker klokken 16.00. Rådgivning via telefon elller mail strækker sig over længere tid. Finansrådgivning kan træffes mellem 10.00 og 20.00 på alle hverdage og mellem 10.00 og 16.00 i weekenden. Vil du i fysisk kontakt med banken, så find eventuelt din filials adresse på bankens hjemmeside. Her finder du også telefonnummer og navn på rådgivere og medarbejdere.

FAQs

📌 Kan alle bliver kunder i Spar Nord Bank?

Ja, som udgangspunkt kan alle mennesker i stort set alle aldre blive kunder. Hos mange andre låneudbydere skal man være 18 år for at blive kunde, men kan du få oprettet en Sparnord konto som barn og ung. Det eneste krav er, at du skal være dansk statsborger og have en dansk folkeregister-adresse. Du skal dog som udgangspunkt være fyldt 18 år, før du kan komme i betragtning til et lån.

📌 Kan jeg låne penge til en bil i banken?

Ja, du kan altid låne penge til en bil i banken. Det forudsætter dog selvfølgelig et par grundlæggende ting, før det kan realiseres. Du skal kunne fremvise en vis kreditværdighed og du skal vise at du vil være i økonomisk stand til at tilbagebetale lånet. Jo mere du kan fremvise af indtægt, desto større kan dit Spar Nord billån blive. Forhør dog i banken hos din bankrådgiver.

📌 Kan jeg blive kunde i banken selvom jeg skylder penge et andet sted?

Ja, det er altid muligt at blive kunde i banken på trods af at man skylder penge på lån optaget andre steder. Man kan bestille et møde med en bankrådgiver, hvor man sammen kan gennemgå ens personlige detaljer. Her vil bankrådgiveren vurdere, om du kan komme i betragtning til banken. I så fald kræver det jo netop at banken overtager dine lån fra andre pengeinstitutter og lignende.

📌 Kan jeg bevare min anonymitet, når jeg tager et lån i banken?

Der er ikke helt tale om samme procedure som hos låneudbydere på nettet. Spar Nord er en bank og kræver derfor en hel del flere oplysninger fra dig som kunde. Før du kan få et banklån skal du godkendes, men du skal også først have oprettet en konto i banken. Spar Nord kræver at du bliver fast kunde i banken for at kunne modtage lån. Det er forskellen mellem denne bank og andre låneudbydere på nettet.

📌 Hvor meget kan jeg låne?

Du kan låne rigtigt mange penge i banken. Langt flere end du ville kunne låne hos en privat låneudbyder på nettet. Spar Nord finans tilbyder lån på flere hundrede tusinde kroner, da man udbyder både billån og lån til bolig. Lån på 300.000 til 500.000 kroner er ikke umuligt, men det hele afhænger selvfølgelig af, hvor stærk din privatøkonomi er på det pågældende tidspunkt.

Virksomhedskontakter SPAR NORD
Officielle site www.sparnord.dk

Anmeldelser af SPAR NORD 2

4,8
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg skulle have finansieret til en ny bil, da den gamle brød sammen. På nærmest samme dag fik jeg tilbudt min drømmebolig i København og måtte tilmed spørge om mulighed for lån til huskøbet. Efter et par hurtige møder med banken fandt vi en løsning, og jeg måtte hverken gå på kompromis med hus eller bolig takket være Sparnord.

Jeg var havnet i stor uenighed med min gamle bank, og ledte desperat efter en ny bank til mig og min familie. Jeg var på forhånd lidt bange for, at en ny bank eventuelt ville afvise os grundet vores restgæld på bil og bolig. Vi fik nej flere steder, lige indtil vi stødte på Sparnord Bank. Her blev vi taget kærligt imod og vi har været tilfredse kunder lige siden.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde