Lån penge hurtigt hos SPARXPRES

4.5
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i SPARXPRES
Lånebeløb fra 5000 til 50000 kr
Sats fra 19.56 til 24.46%
Frist fra 365 til 1800 dage
Alder, år fra 18 år gammel
Tilbagebetalings muligheder , Bankkonto
Udbetalingstid Beløbet vil være disponibel på kontoen efter 3 hverdage
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos SPARXPRES

SPARXPRES er endnu en i rækken af de mange låneudbydere på nettet. I ryggen har de dog Spar Nord Bank, der er en af landets største banker, hvor man privat har kunnet låne penge siden 1992. Dermed er der altså masser af erfaring, som du som kommende kunde hos SPARXPRES.dk kan nyde godt af.

Lånebetingelser

SPARXPRES lån går op til 50.000 kr. og ned til 10.000 kr. Dette med en løbetid på mellem 12 og 60 måneder, der dermed vil afgøre hvor høj eller lav din månedlige ydelse vil være. Selve renten og dermed de samlede omkostninger er ganske lave, sammenlignet med mange andre kviklån.

Sådan ansøger du hos SPARXPRES

Det er ganske enkelt at ansøge om et lån hos SPARXPRES. Det foregår således:

 1. Du vælger hvor meget du vil låne
 2. Du vælger løbetiden
 3. Du indtaster oplysninger og verificerer med NemID
 4. Du sender ansøgningen afsted
 5. Ved en godkendt ansøgning får du pengene inden for 3 hverdage

Hermed kan du bruge dit login og tilgå din SPARXPRES min konto, hvor du kan tilgå al relevant info for dit lån. Dit SPARXPRES login er dit NemID.

SPARXPRES konto

Når du optager et lån vil du få en konto kaldet Mit SPARXPRES. ”Min side” kaldes det også. Her kan du med dit NemID login få adgang til information vedrørende dit lån, se hvornår du skal betale næste ydelse, hvor meget du skal betale, og hvor meget du mangler at tilbagebetale i alt.

Krav for at kunne låne

Hvis du gerne vil låne penge, er der en række krav du skal kunne overholde. Disse krav er som følger:

 • Du skal være fyldt 23 år
 • Du må ikke stå registreret i RKI/Debitor Registret
 • Du skal vurderes kreditværdig

Sidstnævnte er en individuel vurdering af din privatøkonomi. Din økonomi skal kunne holde til, at du hver måned kan betale den månedlige ydelse, i hele lånets løbetid.

Betal lånet tilbage

Du skal betale d. 1. i hver måned, og foregår via Betalingsservice. Du kan også indbetale med betalingskort, det koster dog 25. kr. pr. gang. Kan du ikke betale ydelsen til tiden, skal du hurtigst muligt kontakte SPARXPRES, for evt. at få omlagt lånet. Du kan altid indfri dit lån før tid. Så har du i en periode flere penge end du havde regnet med, kan der være gode penge at spare på dit låns omkostninger ved at indfri dele af det før tid. Du kan også få forhøjet dit lån, dette kræver dog en helt ny ansøgning.

Anmeldelser SPARXPRES

Brugerne er generelt glade for SPARXPRES. Trustpilot har således flest positive anmeldelser, dog er der enkelte, der er utilfredse. De dårlige anmeldelser er primært fra folk, der er utilfredse med mængden af mails de sender ud, med lånetilbud. Dette er forståeligt nok, men siger dog ikke noget om deres evner som låneudbyder.

Fordele og ulemper

Fordelene ved SPARXPRES er helt klart, at de har en stærk spiller i ryggen, der gør at de kan tilbyde hurtige lån til dig som privatperson med en fornuftig ydelse. Samtidig er der hjælp at hente hos kundeservice, hvis det skulle blive en udfordring at betale til tiden. Ulemperne er, at du maksimalt kan låne 50.000 kr., hvilket måske ikke er helt nok, hvis du har store drømme. Derudover udbetales pengene heller ikke nær så hurtigt som de gør hos mange af deres konkurrenter, hvor man ofte kan få pengene senest dagen efter, nogle gange endda samme dag.

Kontakt SPARXPRES

Har du problemer med dit lån, har du spørgsmål inden du ansøger eller noget helt tredje, så er SPARXPRES kontakt-oplysninger som følger:

Telefonnummer: 96 16 13 00
Åbningstiderne er desværre ikke angivet på hjemmesiden.

E-mail: Det nemmeste er at bruge kontaktformularen på deres hjemmeside, men ellers er e-mail-adressen info@sparxpres.dk.

Adresse: Adressen er Adelgade 8, 7800 Skive.

Virksomhedskontakter SPARXPRES
Officielle site sparxpres.dk
Adresse Adelgade 8 7800 Skive
Telefon 96161300

Anmeldelser af SPARXPRES 6

4,5
6 anmeldelse
Skriv en anmeldelse

Jeg valgte Sparxpres kredit, da jeg stod og havde brug for et lån. Jeg kunne vælge imellem flere lånetyper med beløb og fandt et, der passede godt til mig. Jeg ansøgte på hjemmesiden, og derefter fik jeg virkelig hurtigt svar og udbetaling. Også supergod betjening af kompetente medarbejdere. Topanmeldelse herfra.

Jeg valgte at tage kontakt til Sparxpres, da jeg havde behov for at låne penge til mit forbrug. Det har jeg ikke fortrudt, for servicen her er rigtig god. Det var let at ansøge om lånet, og jeg fik virkelig hurtigt pengene udbetalt. Derudover synes jeg, at hele processen har været meget gennemsigtig og troværdig, og jeg var ikke i tvivl om noget.

Mit lån er nu næsten tilbagebetalt og det har egentlig været ganske fint at være kunde hos dem. Synes dog godt at de kan gøre SPARXPRES "min side" lidt mere intuitiv, da det ikke altid giver sig selv hvor man skal bevæge sig hen for at gøre ditten og datten. Men ellers har jeg været tilfreds nok med mit lån.

Jeg har optaget i alt 3 lån, og tilbagebetalt dem alle. Jeg har på intet tidspunkt haft nogen problemer eller uoverensstemmelser. På min SPARXPRES konto kan jeg nemt få et overblik over lånets tilstand, og jeg kan betale næste ydelse, ændre på lånet, osv. 5 stjerner herfra!

Jeg var allerede kunde hos Spar Nord, så det var nemt at optage et SPARXPRES lån for mig. Jeg ville godt ønske at man kunne optage lån højere end 50.000 kr. Men bortset fra det har jeg egentlig ikke en finger at sætte på noget vedrørende mit lån. Har snart betalt det tilbage, og overvejer at optage et nyt.

Jeg havde nogle problemer med mit SPARXPRES login, men jeg kontaktede kundeservice, og de fik hurtigt løst problemet for mig. Ellers har jeg ikke haft nogen problemer med mit lån, som jeg i øvrigt snart har betalt helt tilbage. Så jeg kan godt anbefale dem.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde
 

Lignende långivere

Lånebeløb
100 tusinde kr
Frist
730... 3285 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
15 tusinde kr
Frist
365... 1095 dage
Sats
11,94...24,87 %
30 dage rentefrit
Lånebeløb
20 tusinde kr
Frist
30... 1460 dage
Sats
12,50...26,08 %
Lånebeløb
100 tusinde kr
Frist
365... 2190 dage
Sats
11,94...24,87 %
Betal ud når du vil
Lånebeløb
50 tusinde kr
Frist
365... 2400 dage
Sats
11,94...24,87 %