Lån penge hurtigt hos MINIFINANS

4.7
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i MINIFINANS
Lånebeløb fra 500 til 12000 kr
Sats fra 688.69 til 690.7%
Frist fra 5 til 30 dage
Alder, år fra 21 år gammel
Behandlingstid for ansøgning Når du ansøger om lån, vurderer vi med det samme, om du kan optage et lån hos MiniFinans
Udbetalingstid 1-2 hverdage
Arbejdstider 24 timer
Forlængelse Det er muligt at forlænge lånet med 7, 14 eller 30 dage mod et forlængelsesgebyr

Indhold

Introduktion til lån hos Minifinans

Minifinans er et dansk online pengeselskab, som tilbyder lån til danske kunder på nettet. Selskabet er ejet af Finans 247 aps som er registreret hos Finanstilsynet og dermed underlagt alle gældende love og regler for lånevirksomheder i landet. Det betyder at Mini finans er en tryg og sikker instans at låne penge fra.

Lånebetingelser

Minifinans lån strækker sig fra alt mellem 10.000 kroner og op til 50.000 kroner. Lånetiden varierer ikke som hos andre låneudbydere, men ligger fast på en løbetid på 36 måneder.

Et tænkt låneeksempel på et Mini finans lån på 25.000 kroner kunne se sådan ud:

Lånebeløb: 25.000 kroner

Fast debitorrente: 19,95 %

ÅOP: 32,88 %

Månedlig ydelse: 1.044 kroner

Samlede låneomkostninger: 12.602 kroner

Samlet tilbagebetalingsbeløb: 37.602 kroner

Løbetid: 36 måneder.

Der er som udgangspunkt ikke mulighed for et rentefrit lån hos Minifinans dk.

Sådan ansøger du om lån hos Minifinans

Det er en simpel og enkel proces at anmode om et lån hos selskabet. Præcist som hos alle andre låneudbydere, kan låneprocessen igangsættes fra selve sitets forside.

Du skal blot gøre følgende for at komme igang med låneproceduren:

 1. Klik dig ind på minifinans.dk
 2. Klik på det grønne link ‘Lån op til 50.000 kroner’ på hovedsiden
 3. Vælg lånebeløbet på pengegrafen.
 4. Klik på det røde link ‘Ansøg nu’
 5. Afvent svar

Selve låneproceduren tager mindre end 5 minutter og du får stort set øjeblikkeligt svar. Hele din lånehistorik kan følges via Minifinans login, hvor du på ‘min side’ vil kunne få et overblik over hele lånet og låneprocessen.

Kan man få en Minifinans konto?

Man kan ikke som sådan få en ‘min konto’ option som hos eksempelvis banker og kreditforeninger. Minifinans er en online låneudbyder og har ikke egentlige konti, som sættes op til kunderne. Hele låneproceduren foregår online fra sitet, men man får dog et login, hvorfra man kan holde styr på sin data hos selskabet.

Krav for lån

Alle låneudbydere har større eller mindre krav til sine låntagere. Sådan har det altid været, og sådan er det stadig. Også hos Mini Finans. Følgende hovedkrav skal være opfyldt, før man overhovedet kan komme i betragtning til at søge et lån hos selskabet:

 • Du skal være fyldt 21 år
 • Du skal have en dansk folkeregister-adresse
 • Du må ikke være registreret i RKI
 • Du må ikke figurere i Debitor Registeret eller være i en inkasso sag
 • Du skal give Minifinans tilladelse til at hente dine skatteoplysninger

Kan du opfylde disse krav, vil du allerede være godt på vej til at kunne modtage et Minifinans lån.

Sådan får du pengene

Hvis du bliver godkendt til et lån hos Minifinans vil dine penge blive udbetalt digitalt til den bankkonto, hvortil din NemId er knyttet. Pengene udbetales indenfor få minutter efter godkendelsen af lånet, så du vil altså kunne se overførslen på din netbank nærmest øjeblikkeligt

Sådan betales lånet tilbage

Tilbagebetalingen af lån ligger helt fast. Det foregår i månedlige rater og det sker altid på en løbetid på 36 måneder. Andre låneudbydere tilbyder varierende lånetider, men hos Mini finans dk ligger man fast på de 36 måneder. Man kan, efter aftale, vælge at betale hele det skyldte beløb tilbage i en omgang, hvis man ønsker det. Skulle man misse en betaling, bør man hurtigst muligt få rettet op på fejlen, da der kan tilskrives ekstra renter som straf for manglende ratebetaling.
Det er ikke muligt at omlægge eller forhøje lånebeløbet, mens et lån er i gang.

Anmeldelser af Minifinans på Trustpilot

Adskillige brugere har anmeldt låneudbyderen på forskellige sites på nettet. Så der er rigeligt med kundeudtalelser angående Minifinans. Trustpilot er i den forbindelse et af de bedste steder, at danne sig et indtryk af bruger-oplevelsen. Her får selskabet fine ord med på vejen. Der er en udbredt tilfredshed med servicen, både hvad angår selve det tekniske vedrørende låneproceduren men også i forbindelse med hjælp fra kundeservice.

Fordele og ulemper

Alle selskaber har fordele og ulemper. Sådan forholder det sig også hos den danske låneudbyder Mini Finans. Overordnet set er der dog klart mere ros end ris på diverse anmeldelses-sites. Her følger de tre største fordele og de tre største ulemper ved selskabet:

De 3 største fordele:

 • Hurtig og god betjening hos kundeservice
 • Mulighed for store lån
 • Hurtig udbetaling af penge

De 3 største ulemper:

 • Ingen mulighed for helt små lån
 • Ingen mulighed for varians i lånetider
 • Ingen mulighed for Minifinans konto-oprettelse

Minifinans kontakt

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler til lån og lignende, så kan Mini Finans kontaktes på telefonnummer 71 71 88 88 eller træffes på e-mail: kontakt@minifinans.dk. Åbningstiderne er 9.00 til 17.00 på alle hverdage. Der svares indenfor 24 timer på alle skriftlige henvendelser.

FAQs - Ofte stillede spørgsmål

📌 Kan jeg låne, selvom jeg er noteret i Debitor-Registeret?

Det er desværre ikke muligt, at optage et lån eller overhovedet at komme i betragtning til optagelse af lån hos Minifinans, hvis man i forvejen er registeret i Debitor-Registeret. Det er på samme måde heller ikke muligt at blive godkendt til et lån, hvis man er registreret i RKI eller hvis man har en igangværende inkasso sag kørende på tidspunktet for låneansøgningen. Disse registreringer skal først være slettet, før man kan søge.

📌 Skal jeg oplyse hvad mit lån skal bruges til?

Indtil for nogle år siden var det næsten et krav, at alle låntagere hos samtlige låneudbydere skulle opgive, hvad pengene fra lånet skulle bruges til. Det var en del af kravet for overhovedet at komme i betragtning til lånet. I dag forholder det sig meget anderledes. Hos Minifinans dk er man på ingen måde interesseret i at høre, hvad lånet skal bruges til. Man er kun interesseret i at få vished om, at den pågældende låntager er i stand til at tilbagebetale de krævede rater.

📌 Hvor hurtigt kan jeg få et lån og få pengene udbetalt?

Det behøver ikke tage synderligt lang tid at ansøge om et lån. Alt afhænger i sidste ende af, hvor hurtig låntageren selv er på fingrene, og hvor hurtigt den pågældende får leveret alle påkrævede dokumenter til Minifinans. Jo hurtigere, desto bedre. Normalt tager det ikke andet end få minutter at lave låneproceduren, og det varer ikke andet end få minutter med selve godkendelsesprocessen. Når først man er godkendt vil udbetalingen blive eksekveret, og også den tager kun få minutter.

📌 Er det sikkert at låne hos Minifinans?

Minifinans er registeret i Finanstilsynet og er derfor under opsyn af myndighederne. Det betyder, at selskabet overholder alle regler som udstikkes af Finanstilsynet. Det er ikke blot en blåstempling af selskabet, men det er også en blåstempling for kunderne, der hermed ved, at de er i trygge hænder. Minifinans overholder udover det alle regler for datasikkerhed. Så al personfølsom data er sikret og gemt for omverdenen.

📌 Hvordan kommer jeg i kontakt med kundeservice?

Der er flere forskellige måder at komme i dialog med Minifinans. Kontakten kan ske via telefon på 71 71 88 88. Der sidder en kundeservicemedarbejder klar ved telefonen mandag til fredag fra 9.00 til 17.00 om eftermiddagen. Udover det kan man også komme i skriftlig kontakt med låneudbyderen via emailen kontakt@minifinans.dk. Der forventes et svar indenfor 24 timer, og der skrives og tales dansk hos kundeservice.

Virksomhedskontakter MINIFINANS
Officielle site minifinans.dk
Adresse Bredgade 75, 2. sal, 1260 København K
Telefon 71718888

Anmeldelser af MINIFINANS 2

4,7
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg havde valget mellem flere forskellige låneudbydere, men fik af venner anbefalet Minifinans. Og det har jeg aldrig fortrudt. Jeg var førstegangs-låner, så jeg havde en hel del indledende spørgsmål undervejs. Aldrig på noget tidspunkt måtte jeg sidde i kø til kundeservice. Der var altid hul igennem til en medarbejder på telefonen, og jeg fik altid venlig og kompetent hjælp til mine problemer og forespørgsler.

Jeg kan kun sende mine varmeste anbefalinger til folk, der ønsker at bruge Minifinans. Jeg skulle låne 15.000 kroner og havde aldrig på noget tidspunkt problemer med låneproceduren. Det tog nærmest mindre end et kvarter at få alt sendt afsted, blive godkendt og få udbetalt pengene. Så står man og mangler penge på selve dagen, så er jeg et glimrende eksempel på, at det kan lade sig gøre at få dem udbetalt på selve dagen, hvor man ansøger.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde