Lån penge hurtigt hos NORDICLÅN

5.0
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i NORDICLÅN
Lånebeløb fra 10000 til 50000 kr
Sats fra 11.94 til 24.87%
Frist fra 365 til 2400 dage
Alder, år fra 20 år gammel
Tilbagebetalings muligheder , Bankkonto
Behandlingstid for ansøgning Får du svar i løbet af 1 time
Udbetalingstid Samme dag
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos NordicLån

NordicLån tilbyder hurtig udbetaling og behandling af din ansøgning. De sætter fokus på, at du kun optager lån som du kan betale tilbage, og derfor ser de din økonomi ekstra efter i sømmene. Dette betyder ogå at du kan blive tilbudt en konkurrencedygtig rente. Få et billigt lån på op til 50.000 kroner i dag!

Lån betingelser

NordicLån laver individuelle kreditvurderinger og baserer din rentesats på dine individuelle oplysninger. Men de har dog enkelte lånevilkår, som alle deres kunder skal leve op til.

 1. Være fyldt 19 år
 2. Du skal være dansk statsborger
 3. Du skal have dansk folkeregisteradresse
 4. Du skal være i besiddelse af et NemID
 5. En registrering i RKI eller Debitor Registret gør, at du ikke kan blive tilbudt et lån

NordicLån stiller ikke krav om sikkerhed og spørger ikke ind til, hvad du skal bruge pengene til. Derudover har du mulighed for en løbetid på dit kviklån eller minilån på mellem 12 og 80 måneder.

Sådan ansøger du hos Nordiclån

Når du vil optage et lån hos NordicLån foregår det hele på nettet, da de er 100% online. Du ansøger via deres låneberegner, som hjælper dig til hurtigt at danne dig overblik over, hvor meget det vil koste dig, at optage det ønskede lån. Brug låneberegneren til at se om lånet er overskueligt for dig og din økonomi. Få information om lånets ÅOP, hvilke rentesatser du kan blive tilbudt. Vælg også løbetid og din månedlige afbetaling.

 • Opys om lånebeløb
 • Indtast løbetiden på lånets
 • Oplys personlige oplysninger
 • Brug NemID til at underskrive

Når lånet er godkendt fra deres side, får du tilsendt et lånebevis. Dette skal du underskrive med dit NemID. Herefter skal du angive dine bankoplysninger og du vil have pengene på din konto allerede næste hverdag.

Når du optager et lån hos hos denne låneudbyder, får du et login. Med dit nye login får du adgang til Nordiclån ‘min side’. Den giver dig adgang til din NordicLån konto. Her kan du gå ind på ‘min konto’, hvor du kan se alle dine oplysninger. Dette giver fuld gennemsigtighed og gør det nemt og trygt for dig, at optage dit nye lån.

Derudover giver de altid 14 dages fortrydelsesret. Så fortryder du dit lån efter du har underskrevet, kan du indenfor 14 dage fortryde og tilbagebetale pengene til NordicLån dk. Derudover er det helt uforpligtende at sende ansøgningen. Så vil du bare undersøge dine muligheder, kan du ansøge uden at binde dig.

Din NordicLån konto

Efter dit lån er blevet godkendt, får et NordicLån login. Her vil du få adgang til ‘min konto’. Går du ind på ‘min side’ vil du se din kredit, hvor meget du mangler at tilbagebetale osv. Her vil du også kunne danne dit et fuldt overblik over dine låneforhold, se dine lånepapirer og meget andet. Ikke flere mapper med papirer eller informationer gemt dybt i indbakken. De har samlet det hele til dig her.

Krav for optagelse af lån

Lån penge hos NordicLån helt safe. Du skal bare være:

 • Dansk statsborger
 • Ikke have registrering i Debitor Registret, Inkasso eller RKI
 • Have dansk adresse

Sådan får du pengene

Pengene går ind på din konto næste bankdag. Afhængigt af hvornår du søger, kan de allerede være der samme dag! Lånet går derefter ind på din netbank og du kan se dem via dit netbank app.

NordicLån anmeldelser

Det er vigtigt at undersøge en låneudbyder før du ansøger. Søg på ‘NordicLån Trustpilot’ i din browser og gå igennem andres oplevelser med dem. Så kan du føle dig ekstra safe, når du optager dit lån.

NordicLån har fremragende anmeldelser og de er populære hos deres kunder. Har du selv en positiv oplevelse med dem, kan du gøre andre en tjeneste ved selv, at efterlade en anmeldelse.

NordicLån kontakt

Har du spørgsmål til låneberegneren, låneprocessen eller dit eksisterende lån, kan du kontakte NordicLån via deres hjemmeside eller på tlf og e-mail.

Telefon: 99 99 99 09
E-mail kundeservice@kronelån.dk

Adresse: Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C

NordicLån åbningstider: Alle hverdage mellem 08.00 og 22.00

Virksomhedskontakter NORDICLÅN
Officielle site www.nordiclaan.dk
Adresse Østre Stationsvej 1-5 - 5000 Odense C - Danmark
Telefon 99999009

Anmeldelser af NORDICLÅN 5

5,0
5 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg havde haft en del dårlige erfaringer med kviklån tidligere og var derfor påpasselig, før jeg valgte at ansøge. Jeg oplevede i starten problemer med mit Nordiclån login, men der var personalet virkelig gode til at hjælpe mig. Generelt har jeg stort set kun haft gode erfaringer med dem, så vil klart anbefale dem.

Jeg er meget tilfreds med mit lån her plus min Nordiclån konto. Har kun godt at sige. Det hele foregår nemt og sikkert, og det er meget gennemskueligt. Dermed er man hele tiden sikker på, hvad der foregår, og der er ingen skjulte gebyrer eller andet, man lige pludselig skal betale. Kundeservicen er også meget professionel og kompetent.

Nordiclån får fem stjerner herfra. Flere hvis jeg kunne give dem det! Det er nemt, gennemskueligt og deres kundeservice er super kompetent og venligt. Top professionelt. Jeg er meget tilfreds med mit Nordiclån lån. Ikke alt muligt skjult og de røver dig ikke for alle dine penge med skjulte gebyrer. Nemt og sikkert.

Jeg arbejder med brugeroplevelser på nettet og jeg må sige, at deres er helt i top. Det er super tilgængeligt for alle, selv de mindst ”tech-savvy” at bruge deres Nordiclån konto og danne sig overblik over deres dokumenter og informationer. Virkeligt rart at bruge.

Ej, hvor har jeg bare haft nogle rigtigt dårlige oplevelser med kviklån gennem tiden. Så jeg blev glad, men desværre også overrasket da jeg fandt ud af, at de faktisk lover hvad de holder. Jeg havde problemer med mit Nordic lån login, men de hjalp med det samme. I modsætning til andre firmaer.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde
 

Lignende långivere

30 dage rentefrit
Lånebeløb
20 tusinde kr
Frist
30... 1460 dage
Sats
12,50...26,08 %
Lånebeløb
100 tusinde kr
Frist
730... 3285 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
15 tusinde kr
Frist
365... 1095 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
100 tusinde kr
Frist
365... 2190 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
500 tusinde kr
Frist
365... 5475 dage
Sats
7,12...9,61 %