Lån penge hurtigt hos PENGEMAKKER

4.8
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i PENGEMAKKER
Lånebeløb fra 23000 til 50000 kr
Sats fra 12 til 20%
Frist fra 365 til 1440 dage
Alder, år fra 18-80 år gammel
Behandlingstid for ansøgning 15 minutter
Udbetalingstid 1-3 hverdage
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos Pengemakker

Udbredelsen af de mange forskellige udbydere af lån online, gør mulighederne uendelige for dig som forbruger. Der er altså rig mulighed for at få fat i hurtige kontanter online, blandt andet med et Pengemakker lån. Og én helt særlig ting adskiller dem nemlig fra de fleste andre på markedet. Går du og pønser på at optage et lån, men har du stødt panden mod muren grundet RKI/Debitor Registret, så er kredit nok lige noget for dig. Her er det nemlig ingen hindring, men mere om det senere.

Lånebetingelser

Der er her tale om kautionistlån. Ønsker du at optage et Pengemakker minilån, gælder der følgende begrænsninger:

Du kan låne mellem 8.000 og 70.000 kr. Løbetiden kan ligge mellem 12 og 48 måneder, uanset hvilket lånebeløb der vælges. Renten varierer, men ved et lån på eks. 8.000 kr. henover 12 måneder skal man betale 9.888 kr. tilbage på sit Pengemakker lån.

Ansøgning hos Pengemakker

Hvis der er noget, onlineudbydere af lån har forstået, så er det at gøre hele processen omkring ansøgning supersimpel. Og et minilån er ingen undtagelse. Metoden kan dog være en smule anderledes, end du har prøvet ved andre udbydere, da der her er tale om et kautionistlån. Det betyder, at du skal have en anden person til at sige god for dig, før du kan låne pengene. Det er nemlig vedkommendes opgave at betale, så fremt du mod forventning ikke kan betale til tiden til Pengemakker. Lån penge således:

 1. Du vælger lånebeløb og løbetid på forsiden (som beskrevet under ”Lånebetingelser”).
 2. Du udfylder information om dig selv og din kautionist, og ansøger.
 3. Pengemakker kontrollerer din og din kautionists økonomiske forhold.
 4. Din kautionist får udbetalt pengene.

Det er din kautionist der får pengene, og altså ikke på din konto, og så må I selv finde ud af, hvordan de forvaltes. Det kan f.eks. være en direkte overførsel af hele beløbet, i kontanter, eller noget helt tredje.

Det fremgår ikke, hvor hurtigt man får pengene. Men har Pengemakker lager som de fleste andre udbydere, bør det ikke tage mere end 24 timer.

Pengemakker konto

Pengene bliver som sagt udbetalt til din kautionists bankkonto, og der er således ikke noget særskilt behov for en konto. Normalt vil man på sådan en konto kunne tilgå forskellige ting vedrørende ens lån, eks. se den månedlige ydelse, betale tilbage før tid, se hvor meget man mangler at betale i alt, og så videre. Dit Pengemakker login til at underskrive ansøgningen er blot dit NemID.

Krav for at kunne låne

Som nævnt skal de økonomiske forhold være til stede, men det er faktisk ikke det eneste, der er et krav. Som de fleste andre på markedet er der en række krav man skal kunne opfylde, for at få et Pengemakker lån. Login kan man altså ikke få, før man opfylder følgende:

 • Du skal være min. 18 år, men ikke ældre end 80.
 • Du skal have dansk bopæl.
 • Du må ikke allerede være selvskyldnerkautionist.

Din kautionist skal kunne overholde samme krav. Kan I overholde det, og bliver I kreditgodkendt, så er der rigtig stor sandsynlighed for, at du kan få lov til at optage et lån. Så skulle man tro, at man får et Pengemakker login, men det er dog desværre ikke umiddelbart tilfældet. Det er heldigvis ingen hindring for hverken dig eller kautionisten.

Udbetaling af pengene

Som nævnt bliver pengene udbetalt til din kautionists konto. Dette sker blandt andet for at forhindre svindel, hvor man eksempelvis kan optage lån via en kautionist, der ikke samtykker. Herefter er det op til jer selv at få overført pengene imellem jer. Det fremgår ikke, hvor hurtigt man får pengene. Bør det ikke tage mere end 24 timer.

Tilbagebetaling af Pengemakker lån

Når pengene så skal betales tilbage igen hver måned, sker det som udgangspunkt automatisk via en aftale du har lavet via PBS eller kreditkort. Du kan også få et girokort, men så skal du selv huske at betale dit lån af, og der er dermed større risiko for at glemme det. Du kan indfri dele af lånet eller hele lånet før tid, hvis du lyster. Dette er en rigtig god idé, hvis du har lidt ekstra luft i økonomien, da det vil koste dig færre penge på den lange bane. Dit Pengemakker minilån kan i udgangspunktet ikke omlægges.

Pengemakker anmeldelser

Da de har eksisteret noget tid, er det ikke umuligt at finde anmeldelser af dem på internetttet, man skal dog vide hvor man skal lede. Man skal nemlig kigge på deres ejere, Aurora, hvor de har en score på 3,99. Dette er en ganske fornuftig score, og det er desværre kundeservicen ifm. bl.a. Pengemakker lån, der mangler en lille smule på, før de vil kunne få fem stjerner. Ellers er folk generelt set tilfredse.

Fordele/ulemper

Fordelene er:

 • Du kan låne selvom du står i RKI eller Debitor Registret.
 • Du kan låne op til 70.000 kr.

Ulempen er:

 • Du skal finde en selvskyldnerkautionist til dit Pengemakker lån.

Kontakt-informationer

Der er umiddelbart kun én måde at komme i kontakt med dem på, og det er via e-mail. Telefonnummer oplyser de ikke. Pengemakker kontakt-oplysninger er:

E-mail: kontakt@pengemakker.dk

Adresse: Pengemakker, Åboulevarden 22, 4.th, 8000 Aarhus, Danmark

FAQ

📌 Hvad adskiller Pengemakker fra så mange andre?

Med et lån kan du låne selvom du er registreret som dårlig betaler i f.eks. RKI. Dette er derfor en idéel mulighed for dig, der af den ene eller den anden årsag er havnet der. Du skal derfor finde en kautionist, som kan stå inde for dig, og som kan betale, hvis du ikke er i stand til det. Udgangspunktet er dog selvfølgelig, at det er dig der afvikler lånet fra start til slut.

📌 Hvem kan en kautionist være?

En kautionist til dit Pengemakker minilån kan i teorien være hvem som helst. Det kan altså være et familiemedlem, en god ven, en kollega eller en helt fjerde person. Det er vigtigt at de er med på, hvad de går ind til, da det er en ganske stor tillidserklæring. De skal overholde de samme krav som dig, da de skal være en sikkerhed for, at lånet med sikkerhed bliver betalt tilbage, hvis du mod forventning ikke er i stand til det.

📌 Hvad hvis min kautionist heller ikke kan betale?

Det er selvfølgelig allerede et problem, hvis du ikke selv kan afbetale på din kredit, men hvis din kautionist heller ikke kan betale, skal I med det samme tage kontakt til Pengemakker. Din kautionist må ikke stå i RKI/Debitor Registret, og skal være boligejer – det betyder ikke, at lånet er optaget med sikkerhed i boligen, men i yderste instans kan det være en løsning. Vigtigst er, at I hurtigst muligt finder en løsning sammen med Pengemakker.

📌 Kan lånet blive indfriet før tid?

Ja, det kan det. Det er faktisk en rigtig god måde at komme til bunds med sit Pengemakker lån på, da det giver mere råderum på den lange bane. Hvis du på noget tidspunkt i løbeperioden pludselig har flere penge mellem hænderne, end du havde regnet med, og din økonomi umiddelbart kan holde til, at du bruger dem på at afvikle dit lån hurtigere, så er det altid en god idé. Det sparer dig nemlig for renters renter, og dit lån bliver indfriet tidligere, hvilket også er en fordel. Jo tidligere, jo bedre.

📌 Hvordan kommer man i kontakt med Pengemakker?

Kontakt-informationerne finder du til sidst i artiklen. Som du desværre kan se, er de dog ikke det helt store. Umiddelbart har du nemlig kun mulighed for at kontakte dem pr. e-mail. De har dog også en adresse, men et brev vil nok under alle omstændigheder gå langsomme, og dukker du op på adressen, er du heller ikke garanteret at der er nogen, der kan svare på dit spørgsmål. Så hvis du har behov for hjælp med dit Pengemakker minilån, så må du ty til e-mail-adressen.

Virksomhedskontakter PENGEMAKKER
Officielle site pengemakker.dk
Adresse Åboulevarden 22, 4.th DK-8000 Aarhus Danmark

Anmeldelser af PENGEMAKKER 3

4,8
3 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

For mig var Pengemakker minilån det rigtige valg, fordi jeg står i RKI. Det er noget møg, men der er ikke så meget at gøre ved det. Så jeg er glad for, at der er nogen derude, derr stadig har tiltro til en. Min mor var min kautionist, men det har slet ikke været nødvendigt, for lige om lidt har jeg tilbagebetalt hele lånet – til tiden hver gang. Så der skal lyde en tak til Pengemakker!

Jeg har været meget tilfreds med Pengemakker. Kredit fik jeg med det samme, og det var rigtig nemt at foretage tilbagebetalingen. Jeg stod og manglede penge hurtigt, og de løste problemet. Hvis jeg står i en lignende situation igen på et andet tidspunkt, kunne jeg helt klart godt overveje dem igen. Har ikke haft nogen problemer overhovedet.

Når man først er blevet registreret som dårlig betaler, så er stort set alle muligheder for at kunne låne penge lukket. Men jeg kunne få lov til at optage et Pengemakker lån, og det er jeg virkelig glad for. Det gik rigtig nemt, fuldstændig som et almindeligt lån, og jeg har ikke misset nogen betalinger endnu, så jeg håber på at komme ud af RKI snart.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde