Lån penge hurtigt hos ANNAFINANS

4.5
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i ANNAFINANS
Lånebeløb fra 10000 til 500000 kr
Sats fra 11.8 til 24.2%
Frist fra 720 til 2190 dage
Alder, år fra 18 år gammel
Tilbagebetalings muligheder , Bankkonto
Behandlingstid for ansøgning Du får svar indenfor 30 sekunder
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos AnnaFinans

AnnaFinans lån er nemme at optage. Du kan ansøge fra telefon, PC eller laptop og du får svar inden for bare 30 sekunder. Dette online låne bureau giver fuld gennemsigtighed og gør processen nem og effektiv. Lån penge nemt og hurtigt, fra 3.000 til 75.000 kroner.

Lån betingelser

Med Anna Finans lån kan du låne fra 3.000 - 75.000 kroner på få minutter. Derudover skal du opfylde meget få krav.

 1. Du skal have en fast indkomst
 2. Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
 3. Du skal være dansk statsborger
 4. Du skal have adresse i Danmark

Du kan ikke låne rentefrit hos Anna Finans. Dog har du mulighed for lån med kort løbetid, helt ned til 12 måneder. Jo hurtigere du tilbagebetaler, jo lavere bliver dine afgifter og renter. Står du og mangler penge i dag og er der ikke nok penge på din opsparing, så kan du nemt låne lidt extra via et kviklån eller minilån hos Anna Finans.

Sådan ansøger du hos AnnaFinans

På Anna Finans’ hjemmeside, vil du på forsiden se deres låneberegner. Låneberegneren er et fremragende værktøj, så du kan vurdere hvor meget du vil låne og hvilken løbetid og månedlig afbetaling er realistisk for dig. Når du bruger låneberegneren skal du:

 1. Indtaste dit ønskede lånebeløb
 2. Indtaste din ønskede løbetid
 3. Udfylde personlige oplysninger
 4. Underskrive med NemID

Herfra går der ikke mere end 30 sekunder og du har svaret fra AnnaFinans. Bliver du derefter godkendt til lånet, får du tilsendt et lånebevis. Dette skal du underskrive med dit NemID og indenfor 24 timer står pengene på din konto.

Når du har optaget dit Anna Finans lån, får du en konto hvor du vil kunne se dine dokumenter. Via dit login, går du ind på ‘AnnaFinans min side’ og derefter kan du via ‘min konto’ danne dig fuldt overblik over dit lån.

Din AnnaFinans konto

Når du optager et lån, får du et AnnaFinans login, som giver dig adgang til en personlig konto på deres hjemmeside. Her kan du til hver en tid danne dig et overblik over dit/dine lån. Det gør du ved at gå ind på deres hjemmeside, derefter ’min konto’ og ser efter ‘min side’

Krav for optagelse af lån

Lån penge helt safe hos AnnaFinans hvis du:

 • Har dansk statsborgerskab
 • Er fyldt 18 år
 • Ikke er registreret i Debitor Registret, Inkasso eller RKI.

Du får en bedre rentesats, hvis du tilføjer en medansøger. To ansøgere giver større sikkerhed for, at pengene bliver betalt tilbage og dette betyder, at Anna Finans vil tilbyde dig din bedre rente og dermed gøre dit lån endnu billigere.

Sådan får du pengene

Når du har godkendt dit lånebevis, har du kan se pengene på din netbank få dage efter. AnnaFinans her intet app, så vil du have adgang til dine låne-oplysninger, skal du logge ind via deres brower.

Anna Finans Anmeldelser

Når du optager et nyt lån, er det altid en god idé at tjekke udbyderens anmeldelser ud. Dette kan du gøre på sider som TrustPilot. Så bliver det mere safe for dig, da du kender til firmaets ry og rygte. Det er nemt, du kan bare søge på ‘AnnaFinans trustpilot’ og så får du adgang til grundige anmeldelser fra nuværende og tidligere lånere.

Anna Finans Kontakt

AnnaFinans er et online låne bureau, tilset af Finanstilsynet. Derfor er der ingen filialer, men du kan kontakte dem her.

Kundeservice telefon: +45 70 22 09 29

Anna Finans åbningstider: 24/7 via email.

Adresse: Teglholm Allé 15, 2450 København SV

Mail: info@annafinans.dk

Virksomhedskontakter ANNAFINANS
Officielle site www.annafinans.dk
Adresse Linnankoskenkatu 1 A 11 | 00250 Helsinki

Anmeldelser af ANNAFINANS 4

4,5
4 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg har tidligere haft lån hos andre virksomheder, men har nu valgt Annafinans kredit. Det fortryder jeg ikke. Lånet er faktisk et af de billigere, og så har alting været supernemt. Jeg er glad for muligheden for at kunne have en lang løbetid, og så er alting meget gennemskueligt. Ikke noget med småt, som man ikke har fået læst. Super kundeservice også.

Jeg er glad for mit lån hos Annafinans. Jeg er ikke den bedste til at holde styr på dokumenter og papirer omkring lånet, så jeg er glad for min online side, hvor det hele ligger. Her kan jeg også få overblikket over, hvordan lånet skrider frem. Det har været let og overskueligt at ansøge og få pengene, så jeg har ingen klager.

Det er nemt og overskueligt. Når jeg vil se hvor meget jeg mangler at betale tilbage, logger jeg bare ind med mit AnnaFinans login og så kan jeg nemt se, hvor meget jeg har tilbage at afbetale. Jeg har ikke så godt styr på alt det der med papirer, så det er dejligt at det hele ligger samlet online.

Jeg har haft flere kviklån gennem tiden og har lige optaget mit første AnnaFinans lån. Det er super nemt og hurtigt og også et af de billigste af slagsen. Intet brok herfra. Det er gennemskueligt, mulighed for ret lang afbetalingstid og så er deres kundeservice top dollar. Fem stjerner herfra, intet mindre. Kan klart anbefale.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde
 

Lignende långivere

Lånebeløb
15 tusinde kr
Frist
365... 1095 dage
Sats
11,94...24,87 %
30 dage rentefrit
Lånebeløb
20 tusinde kr
Frist
30... 1460 dage
Sats
12,50...26,08 %
Lånebeløb
100 tusinde kr
Frist
365... 2190 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
100 tusinde kr
Frist
730... 3285 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
500 tusinde kr
Frist
365... 5475 dage
Sats
7,12...9,61 %