Lån penge hurtigt hos BASISBANK

4.8
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i BASISBANK
Lånebeløb fra 30000 til 500000 kr
Sats fra 4.95 til 19.95%
Frist fra 365 til 5400 dage
Alder, år fra 20 år gammel
Udbetalingstid 15
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos Basisbank AS

Basisbank tilbyder lån mellem 30.000 og 500.000 kroner, og man kan vælge løbetid mellem 12 og 180 måneder. Her er tale om et forbrugslån, hvor der ikke skal stilles sikkerhed, og man ansøger let og hurtigt direkte via hjemmesiden. Lån penge hos Basisbank og få pengene udbetalt allerede samme dag.

Lånebetingelser

Der findes mange lånetyper på markedet, såsom Basisbank kviklån, banklån, minilån og forbrugslån. Det går også under navnet privatlån, idet det er beregnet til private investeringer eller køb og udbydes uden ekstra spørgsmål fra Basisbank. Billån eller lån til forbedring af hjemmet indgår også under termen forbrugslån.

Man kan for eksempel vælge at søge om et forbrugslån, hvis man ikke ønsker at bruge af sin opsparing.

Man kan ansøge om et lån mellem 30.000 og 500.000 kroner, og dette gøres som nævnt direkte via Basisbank.dk. Her vælges også den ønskede løbetid – virksomheden tilbyder en løbetid mellem 12 og 180 måneder.

Som gældende for alle danske lånetyper er forbrugslånet ikke rentefrit. Derfor skal man betale lånebeløbet tilbage med renter, og du får hos Basisbank en variabel rente mellem 4,95 og 19,95 procent.

Sådan ansøger du hos Basisbank

Ansøgningsprocessen sker direkte på hjemmesiden, hvor man ansøger let og sikkert via NemID. Ved lånet får man også adgang til min side med min konto, hvor man kan få overblikket over, hvordan lånet ser ud – under hele tilbagebetalingsperioden.

Sådan ansøger du:

 1. Vælg lånebeløb
 2. Vælg løbetid
 3. Udfyld personlige oplysninger, herunder bopæl, beskæftigelses-status og konto oplysninger m.m.
 4. Login med NemID
 5. Ansøg via NemID

Det tager kun få minutter at udfylde ansøgningen, og hvis du foretager Basisbank login og ansøgning i kontorets åbningstid, så får du svar inden for kort tid fra Basisbank. Åbningstider er hverdage 10-15.

Basisbank konto

Ved lånet hos virksomheden får du samtidig adgang til min konto med min side, der fungerer som et værktøj til at holde styr på finanserne. Denne konto gør det muligt at se renter og tilbageværende beløb af lånet, således at du altid har helt styr på det skyldige beløb. Du kan altid betale lånet ud, hvis du får muligheden for det.

Krav for at få et lån hos Basisbank

Basisbank stiller nogle krav til deres kunder, som skal opfyldes, før lånet kan godkendes. Disse er som følger:

 • Alder minimum 18 år
 • Dansk bopæl
 • Fast indkomst
 • Ansøger må ikke være registeret i RKI
 • Ansøger må ikke have problemer med inkasso
 • Ansøger skal opfylde de almindelige betingelser og kriterier for kreditvurdering.

For at kunne dokumentere ovenstående kan det være nødvendigt at eftersende dokumenter såsom kopi af pas/kørekort, årsopgørelser og lønsedler. Der ses både på nuværende og forhenværende økonomiske forhold, men der skal ikke stilles sikkerhed for et lån. Penge vil blive indsat på din konto, hvis du lever op til kravene.

Sådan får du pengene hos Basisbank

Efter godkendelse udfærdiges en kontrakt, som du skal underskrive. Når den er underskrevet, modtager du pengene. Det kan ske måske allerede samme dag og senest få dage efter – tjek gerne din netbank for at holde øje med indbetalingen – enten via computeren eller hvis din bank har en tilhørende app.

Kontrakten kan underskrives med NemID.

Tilbagebetaling af lånet

Når du har foretaget dit Basisbank lån, skal pengene betales tilbage med renter – det endelige beløb afhænger af lånebeløb og løbetid. Du får den endelige rentesats via kontrakten.

Du kan enten betale lånet tilbage med indbetalingskort eller Betalingsservice. Det kan være en fordel at anvende Betalingsservice, idet man så er sikker på at få betalt hver måned. Falder afbetalingen nemlig ikke rettidigt, tilskrives morarenter, og inkasso kan inddrages.

Du kan holde øje med din Betalingsservice-transaktioner via Basisbank netbank, eller hvis din bank har en app.

Brugeranmeldelser af Basisbank fra Trustpilot

Flere danske forbrugere har ansøgt om et lån via Basisbank. Trustpilot samler anmeldelser fra flere af disse forbrugere. I disse anmeldelser kan man se, at der tegner sig et billede af en lånevirksomhed, der virkelig har gjort kunderne glade. Basisbank modtager mange gode anmeldelser, og flere kunder anbefaler varmt denne virksomhed til andre. De hæfter sig også ved, at låneprocessen er hurtig og enkel, og at Basisbank kundeservice er høj.

Fordele og ulemper

Her listes fordele og ulemper ved at ansøge om et lån hos Basisbank:

Fordele

 • Let ansøgning
 • Sikker ansøgning med NemID
 • Hurtig tilbagemelding og udbetaling
 • Mulighed for højt lånebeløb
 • Kundeservice hvor man kan få personlig hjælp
 • Mulighed for Basisbank min side online

Ulemper

 • Variabel rente, der kan blive høj
 • Mange krav stilles til ansøgeren
 • Mange dokumenter skal eftersendes

Basisbank kontakt

Her findes diverse kontakt informationer såsom Basisbank telefonnummer, adresse og hjemmeside:

Udbyder: Basisbank

Adresse: Teglholm Alle 15, 2450 Københavns SV

Telefonnummer: 70 22 09 29

Åbningstider: Hverdage 10-15

Hjemmeside: www.basisbank.dk

Basisbank FAQ

📌 Hvordan kan jeg ansøge om et lån hos Basisbank?

Du ansøger om et lån direkte på hjemmesiden basisbank.dk, hvor du vælger det beløb og den løbetid, du ønsker, og derefter opgiver du personlige oplysninger, således at virksomheden kan kontakte dig med et tilbud. Hele processen foregår let, hurtigt og enkelt, og det tager kun ganske få minutter at ansøge.

📌 Skal jeg bruge NemID til at ansøge hos Basisbank?

For at sikre en så høj sikkerhed som muligt samt en let ansøgningsproces skal du anvende NemID, når du ansøger om et lån hos virksomheden. Dette kan nemlig verificere, at det er dig, der ansøger og dermed højne både sikkerhed og genkendelsesprocedure. Hvis du godkendes til lånet, skal du også underskrive med NemID, hvilket er lige så gyldigt som en håndskreven underskrift.

Hvis du er fritaget digital post eller ikke har NemID, bør du i stedet kontakte virksomheden per telefon.

📌 Hvor mange penge kan jeg låne?

Basisbank tilbyder en bred spændevidde på lån, hvilket betyder, at du kan låne fra 30.000 til 500.000 kroner. Det er et rigtig højt beløb sammenlignet med andre låneudbydere af privat/forbrugslån. Eftersom her er tale om et forbrugslån, er pengene til fri disponering, således at virksomheden ikke blander sig i, hvad du vil bruge pengene til.

📌 Hvornår kan jeg få pengene udbetalt?

Hvis du godkendes til lånet, vil en kontrakt blive udfærdiget. Denne kontrakt skal du derefter underskrive, før pengene kan udbetales. Når den underskrevne kontrakt er Basisbank i hænde, frigives pengene fra lånet, og de sættes direkte ind på din konto. Dette kan ske allerede samme dag, eller senest et par dage efter kontraktunderskrivelse.

📌 Hvem kan blive godkendt til et lån hos Basisbank?

Basisbank stiller nogle krav til dig som ansøger, for at du kan blive godkendt til et lån. Disse krav lyder på, at du skal være minimum 18 år gammel, have fast bopæl i Danmark, have en fast indkomst og ikke være registreret som dårlig betaler. Herudover skal du også kreditvurderes efter de almindelige standarder.

Virksomhedskontakter BASISBANK
Officielle site www.basisbank.dk
Adresse Teglholm Allé 15 2450 København SV
Telefon 70220929

Anmeldelser af BASISBANK 3

4,8
3 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg er meget glad for beslutningen om at ansøge om et Basisbank lån. Virksomheden var meget professionel, og alting gik lige efter bogen – nemt og hurtigt. Både ansøgningen og udbetalingen. Alt var simpelthen helt i top, og jeg har ingen problemer med at låne igen i fremtiden hos Basisbank.

Jeg er rigtig glad for min beslutning om at ansøge om et lån her, og det har været rigtig nemt. Ansøgningen på Basisbank.dk var overskuelig og nem, og det gik meget hurtigt. Det samme gør sig gældende for udbetalingen, for der gik ikke længe, før jeg fik pengene. Herudover synes jeg, at renterne er overkommelige og til at betale, og alt i alt fik jeg en rigtig god behandling.

Jeg giver Basisbank en god anmeldelse, idet jeg er meget tilfreds med min ansøgning og behandling. Især min Basisbank kontakt var rigtig god, idet jeg oplevede en vældig fin kundeservice med meget engagerede og hjælpsomme ansatte. Jeg fik en god hjælp direkte over telefonen. Herudover så var det let at ansøge, og jeg modtog et hurtigt svar om godkendelse.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde