Lån penge hurtigt hos CIRKELFINANS

4.5
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i CIRKELFINANS
Lånebeløb fra 25000 til 500000 kr
Sats fra 7.27 til 7.27%
Frist fra 365 til 5475 dage
Alder, år fra 21 år gammel
Behandlingstid for ansøgning 15 minutter
Udbetalingstid 1-3 hverdage
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Få et hurtigt lån hos Cirkelfinans

Som kommende optager af et lån online, så er der rigtig mange muligheder, du kan ty til. En hurtig søgning på nettet kan f.eks. spore dig ind på Cirkelfinans kredit, hvor det er muligt at optage et lån på ganske kort tid, samt selvfølgelig få pengene udbetalt hurtigt. Cirkelfinans er relativt nye på det danske marked, men er allerede bredt dækkende for alle typer af forskellige lån.

Lånevilkår

Som flere andre på nettet, så er Cirkelfinans ikke en låneudbyder, men derimod en kreditmægler. Dette betyder for dig som kommende låner, at når du søger om at låne mellem 20.000 og 5.000.000 kr., så får du tilbud fra flere forskellige udbydere, alt efter hvem der umiddelbart kan tilbyde lige nøjagtigt det, du går og drømmer om. Forbrugslån starter ved 20.000 kr., mens boliglån starter ved 100.000 kr. Som et låneeksempel vil du ved et lån på 100.000 kr. over 96 måneder (8 år) skulle betale 1.576 kr. om måneden, med en ÅOP (Årlig Omkostning i Procent) på 11,43 %. Dermed skal du samlet betale 151.427 kr. tilbage. Det er muligt at låne med løbetider på mellem 1 og 30 år.

Sådan ansøger du om Cirkelfinans kredit

Det er ikke sikkert, at du har nogen som helst erfaring med at låne. Men det er ikke noget problem, for Cirkelfinans gør det ganske let at komme i gang. Følgende skal du gøre for at ansøge om dit lån:

 1. På forsiden vælger du beløb og løbetid.
 2. Tryk da på ”start din låneansøgning nu”.
 3. Du skal nu udfylde dine kontaktinformationer og trykke ”start din ansøgning”.
 4. Så er det blot med at vente på, at tilbuddene dukker op.

Via de kontaktinformationer du har nævnt, vil du nu modtage lånetilbud fra forskellige udbydere. Disse gør det bedste de kan for, at det passer nøjagtigt til det beløb og den tid, du har stillet op. Dog kan det variere en anelse.

Cirkelfinans login

Tilbuddene vil dukke op efter kort tid, og når du har fundet et, der virker helt rigtigt for dig, er det bare med at ansøge. Herefter vil du forhåbentlig få godkendt dit lån, og så vil du ofte også få et login til den pågældende hjemmeside. Der er i sagens natur ikke tale om et Cirkelfinans login, da det ikke er dem, der udsteder lånet. I stedet vil du opleve at skulle logge ind med f.eks. NemID eller en selvvalgt kode, samt evt. din e-mail-adresse eller dit CPR-nummer. På dette, der også kaldes ”min side” vil du kunne tilgå al nødvendig information om dit lån, herunder hvad ydelsen er, og hvornår du skal betale. Enkelte udbydere har ikke et decideret login, men det hører til sjældenhederne.

Lånekrav

Kravene vil naturligvis variere fra udbyder til udbyder, men der er dog nogle helt generelle krav, som du godt kan skrive dig bag øret. Vær desuden opmærksom på, at kravene sagtens kan være skrappere end nedenstående, men sjældent mere lempelige:

 • Du skal være min. 18 år gammel
 • Du skal være dansk statsborger med dansk bankkonto
 • Du må ikke være registreret i RKI/Debitor Registret

I nogle tilfælde kan man godt låne trods RKI/Debitor Registret, også med lån sendt gennem Cirkelfinans. Da vil man selv skulle have fat i en kautionist, og det er kun nogle få udbydere, der tilbyder dette.

Udbetaling

Du kan forvente at få pengene udbetalt ret hurtigt efter ansøgning. Mange bryster sig af, at man kan få pengene inden for en time, men det mest normale er inden for ét døgn. Pengene vil i udgangspunktet blive udbetalt til ens Nemkonto på én gang, og så har man faktisk fri råderet over dem, så snart de er modtaget.

Tilbagebetaling

Pengene skal ikke betales tilbage gennem dit Cirkelfinans login, men direkte til den konkrete låneudbyder. Her vil der normalt blive oprettet en automatisk aftale via dit kreditkort eller evt. via PBS (betalingsservice). Det er som regel også muligt at betale via girokort, men det indeholder den risiko, at du kan komme til at betale et forkert beløb, og evt. ikke til tiden.

Cirkelfinans Trustpilot

Går man ind på Trustpilot, er det ikke umiddelbart muligt at finde anmeldelser af Cirkelfinans. Dette giver dog fin mening, for det er sådan set anmeldelserne af den konkrete låneudbyder du vælger, som du skal koncentrere dig om. Det er dem, der formidler dit lån, og dermed også dem, du skal være sikker på, har rent mel i posen.

Fordele og ulemper

Som et samsurium kommer her de væsentligste fordele og ulemper ved at benytte Cirkelfinans til at finde det rette lån for dig:

 • Det er muligt at låne helt op til 5.000.000 kr.!
 • Du får hurtigt relevante tilbud direkte i din indbakke eller over telefonen

Ulempe:

 • Alt efter beløbet du har valgt, vil du højst sandsynligt modtage mange tilbud. Altså kan det også blive en smule uoverskueligt.

Cirkelfinans kontakt-oplysninger

Hvis du oplever problemer med dit lån, er det din specifikke låneudbyder, du bør tage kontakt til. Men har du spørgsmål til Cirkelfinans direkte, så er dette dine muligheder:

Telefonnummer: 88 32 71 40
Åbningstiderne er mandag til fredag 08:00 til 18:00

E-mail: kundeservice@cirkelfinans.dk

Cirkelfinans adresse: Ørstedsgade 19G, 5000 Odense

Virksomhedskontakter CIRKELFINANS
Officielle site www.cirkelfinans.dk
Adresse Ørstedsgade 19G, 5000 Odense Denmark
Telefon 88327140

Anmeldelser af CIRKELFINANS 2

4,5
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Cirkelfinans kredit gjorde det virkelig nemt for mig at finde et lån. Allerede efter to dage havde jeg fem forskellige tilbud, der alle virkede gode. Så det var bare helt i top.

Jeg syntes egentlig det var lidt uklart på hjemmesiden om det overhovedet var Cirkelfinans der udbød lånet. Men det viser sig, at det bare er en slags formidler, så man modtager lånetilbud fra alle mulige andre. Det ville være smart med et Cirkelfinans login, så man kunne få et overblik over lånetilbuddene. Så lidt skuffet, men lånet som jeg endte med at optage, fejlede i sig selv ikke noget, og der har ikke være nogen problemer undervejs.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde