Lån penge hurtigt hos FINANS LÅN

5.0
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i FINANS LÅN
Lånebeløb fra 10000 til 75000 kr
Sats fra 14.85 til 29.85%
Frist fra 365 til 2160 dage
Alder, år fra 18 år gammel
Behandlingstid for ansøgning 30 min
Udbetalingstid 1 time
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos Finans lån

Hvis du står og mangler noget i dit liv, men ikke helt har pengene, så kan det være, at du tænker på at optage et lån. Det kan både være en god og en dårlig idé, men én ting er i hvert fald helt sikkert – der er nok muligheder derude. Du kan vælge at gå i banken, men du kan også vælge at optage et lån online. En af disse mange muligheder er Finans Lån. Login er dit NemID, så selvom det er online og ikke i en rigtig bank, er der styr på sikkerheden. Det er Basisbank A/S der står bag, så de har god erfaring med at låne penge ud online.

Betingelser for lånet

På forsiden, helt uden at have et Finans Lån login, kan du udfylde dine ønskede værdier for lånebeløb og løbetid. Her kan du vælge mellem 15.000 og 75.000 kr. i 1.000 kr.-intervaller, mens løbetiden kan ligge mellem 12 og 72 mdr., med 12 mdr.-intervaller. Den årlige omkostning i procent (ÅOP’en) er forskellig alt efter beløb og tid. Ønsker du f.eks. at låne 50.000 kr. henover 24 mdr., lyder ÅOP’en på 33,7 %, og du skal i alt betale 80.074 kr. tilbage.

Ansøgningsprocessen hos Finans Lån

Min konto har du ikke behov for, for at kunne ansøge om et lån. Det er ganske enkelt at gå til, og det bør ikke tage mere end to minutter. Når du har sendt ansøgningen, skal du blot vente i ganske kort tid, før du ved, om du er blevet godkendt eller ej. Processen er:

 1. Vælg dit ønskede beløb for lånet
 2. Vælg din ønskede løbetid
 3. Start din ansøgning og udfyld oplysninger om dig selv
 4. Underskriv med dit login (NemID), og vent på svar
 5. Få udbetalt pengene

Svaret på din ansøgning får du ganske hurtigt, døgnet rundt, og du får pengene allersenest dagen efter, og tit samme dag. Altså har de gjort det meget enkelt for dig som forbruger at ansøge om et lån.

Finans Lån ”min konto”

Når du forhåbentlig har fået godkendt lånet, så skal pengene selvfølgelig også betales tilbage på et tidspunkt, plus renter. Til at holde styr på dette har du dit Finans Lån login, hvor du nemt og overskueligt kan få et overblik over dit lån. Dette indebærer bl.a., hvornår du skal betale næste månedlige ydelse, hvor meget du mangler at betale tilbage i alt, og så videre. Dette gør det meget nemmere for dig som låner, da du så har det hele samlet ét sted.

Lånekrav

Som så mange andre låneudbydere har Finans lån nogle ganske konkrete krav, som du skal overholde for at kunne få udbetalt et lån via din ”min konto”. Kravene er:

 • Du skal være minimum 18 år gammel
 • Du skal have dansk folkeregisteradresse
 • Du skal være i arbejde og have fast indkomst (min. 12.000 kr. pr. md.)
 • Du må ikke stå i RKI eller Debitor Registret

Du skal derudover kunne vurderes kreditværdig. Dette sker efter de formelle krav, og det sker kort sagt ved at de via dit login går ind og kigger på, om din økonomi kan holde til det lån, du har ansøgt. Det er naturligvis vigtigt for dem, at de så vidt muligt kan være sikre på, at få deres penge tilbage igen. Hvis du typisk har penge tilbage sidst på måneden, der er svarer til eller er højere end den månedlige ydelse, så vil du med al sandsynlighed blive vurderet kreditværdig.

Sådan får du udbetalt pengene

Pengene kommer automatisk på din bankkonto, hvilket i udgangspunktet er din NemKonto. Dette sker som sagt senest dagen efter, men hvis det er muligt, gør de det gerne samme dag hos Finans Lån. Min konto kan give dig information om dit lån efterfølgende, men selve pengene står på kontoen i din egen bank.

Tilbagebetal lånet

Selve tilbagebetalingen sker nemmest via en PBS-aftale der laves på dit betalingskort. Hermed bliver pengene hævet automatisk jvf. tidspunktet du kan se i din ”min konto”, og du kan ikke risikere at komme til at glemme at betale, eller betale for meget eller for lidt. Muligheden for at betale med girokort er dog til stede, men det har den klare ulempe, at du selv skal huske på at få den betalt.

Det er muligt at indfri lånet eller dele af det før tid. Kontakt dem, evt. via dit Finans Lån login, for at høre nærmere om dette. Dette kan i høj grad reducere de samlede omkostninger ved lånet, også selv hvis der bare er tale om et mindre beløb. Lånet kan i udgangspunktet ikke omlægges.

Finans Lån anmeldelser – score, karakter, mv.

Det er ikke muligt at finde Finans Lån på eks. Trustpilot. Man kan til gengæld finde selskabet bag, Basisbank, hvor de har et gennemsnit på 3,9 baseret på alle anmeldelser, og højere, hvis man kun tager de nyeste. Dette er en ganske fornuftig score, særlig taget markedet i betragtning. Det er i særdeleshed effektiviteten, der bliver rost.

Fordele og ulemper

Man kan komme ud for både fordele og ulemper med sin Finans Lån konto, og her er samlet et par:

Fordele:

 • Du kan låne som blot 18-årig
 • ÅOP’en er en af de lavere på kviklånsmarkedet

Ulemper:

 • Du kan ikke låne mindre end 15.000 eller mere end 75.000 kr., hvilket sætter begrænsninger i begge ender, alt efter dit behov

Altså er der både positive og negative ting, men man kan heller ikke forvente andet. Generelt, både med selve lånene, med Finans Lån login, og så videre, må man sige, at det er et af de bedre lånefirmaer derude.

Finans Lån kontakt-oplysninger

De står selvfølgelig klar til at hjælpe dig med dit Finans Lån login, eller hvis du får andre problemer. Oplysningerne er:

E-mail: info@finans-laan.dk

Adresse: Gothersgade 21, 2, 1123 København K

Virksomhedskontakter FINANS LÅN
Officielle site finans-laan.dk

Anmeldelser af FINANS LÅN 2

5,0
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg har kun haft ét problem med mit Finans Lån login, og det blev hurtigt fikset. Så faktisk er der ikke noget jeg kan sætte en finger på umiddelbart. Jeg er cirka halvvejs med at betale lånet tilbage, og når jeg har betalt det tilbage om et års tid kan jeg da ikke afvise at skulle låne igen. Det har i hvert fald været rigtig nemt at være kunde hos dem!

Netop i dag har jeg foretaget min sidste betaling hos Finans Lån. Min konto har aldrig set bedre ud, og jeg er virkelig glad for, at jeg valgte dem. Havde hørt meget dårligt om kviklån fra Luksusfælden, Nyhederne mm., og ja, renten er højere end i banken, men til gengæld er det virkelig enkelt, og de prøver ikke at snyde en. Man skal bare læse det med småt.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde