Lån penge hurtigt hos FOKUSLÅN

5.0
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i FOKUSLÅN
Lånebeløb fra 10000 til 150000 kr
Sats fra 11.94 til 24.87%
Frist fra 365 til 3600 dage
Alder, år fra 21 år gammel
Behandlingstid for ansøgning 30 min
Udbetalingstid 1 time
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos Fokuslån

Fokuslån tilbyder muligheden for at kunne foretage et lån på mellem 10.000 og 150.000 kroner. Her stilles ikke spørgsmål til, hvad pengene skal bruges til, og man kan ansøge om lånet let og hurtigt online via NemID. Ofte vil man få svar på, om man kan få lånet på under en time. Man kan selv vælge løbetid på mellem 12 og 20 måneder, og det er ikke nødvendigt at stille sikkerhed for lånet. Lån penge hos Fokuslån på en nem måde, og få pengene udbetalt allerede samme dag.

Lånebetingelser

Hvis du ønsker at låne penge hos Fokuslån, er der nogle betingelser, du skal være klar over. Først og fremmest skal du være opmærksom på, hvor mange penge du kan låne hos Fokuslån, og det er muligt at låne mellem 10.000 og 150.000 kroner. Her er dermed ikke tale om penge, der kan udgøre det for en opsparing, men lånet kan være en mulighed, hvis man ønsker mere luft i budgettet eller skal foretage en investering.

Når du ved, hvor mange penge du gerne vil låne hos Fokuslån, så skal du overveje, hvor lang løbetiden skal være. Som med alle andre låneformer, er her ikke tale om et rentefrit lån, og derfor er det en god ide at finde ud af, hvor meget du vil kunne betale af på lånet hver måned. Som udgangspunkt tilbyder Fokuslån en løbetid på mellem 12 og 120 måneder.

Du får hos Fokuslån rente på 26,08 procent, og denne rente er variabel. Hvis du er usikker på, hvor meget du kommer til at betale tilbage, når renter tages med i betragtning, så kan du kontakte Fokuslån, som kan give en helt klar beregning over lånet og tilbagebetalingen.

Sådan ansøger du hos Fokuslån

Hvis du ønsker at ansøge hos Fokuslån, kan dette gøres direkte på hjemmesiden, hvorefter du får muligheden for at holde øje med min side, og hvordan lånet skrider frem. Selve processen om at ansøge tager kun et par minutter.

Sådan ansøger du:

 1. Vælg lånebeløb
 2. Vælg løbetid
 3. Udfyld personlige oplysninger, herunder bopæl, beskæftigelses-status og konto oplysninger mm.
 4. Login med NemID
 5. Ansøg via NemID

Hvis du foretager dit Fokuslån login og ansøger i kontorets åbningstid, får du svar inden for en time.

Fokuslån – min konto

Når du vælger at foretage et lån hos Fokuslån, opretter du samtidig min konto, som holder styr på økonomien. Ved oprettelse af denne konto, er det muligt at se renter og tilbageværende beløb af lånet, således at du altid har helt styr på, hvor meget du skylder. Skulle du få muligheden for at kunne betale lånet helt ud, kan dette gøres omkostningsfrit.

Krav for at kunne få et lån hos Fokuslån

Hvis du ønsker at låne penge hos Fokuslån, er der nogle krav, du skal opfylde angående alder og økonomiske forhold. Du skal være fyldt 18 år, og du må ikke være registreret i RKI eller have problemer med inkasso. Ydermere skal du opfylde de almindelige betingelser og kriterier for den normale kreditvurdering. Der ses nærmere på din nuværende økonomi i forhold til indkomst, og om du tidligere har haft problemer med kreditværdighed. Som udgangspunkt kan det være nødvendigt at eftersende dokumenter såsom kopi af pas/kørekort, årsopgørelse og lønsedler. Der skal ikke stilles sikkerhed for et lån. Penge vil blive indsat på din konto, hvis det vurderes, at du lever op til kravene.

Sådan får du pengene

Hvis det vurderes, at du lever op til kravene om kreditvurdering, så bliver pengene indsat på din konto med det samme, hvis du underskriver låneaftalen med NemID. Du kan tjekke din netbank umiddelbart efter transaktionen – enten via computeren eller hvis din bank har en tilhørende app. Hvis du ønsker en fysisk kontrakt, så sendes denne med posten, hvorefter du skal sende den tilbage i underskrevet tilstand. Herefter kan pengene udbetales.

Tilbagebetaling af lånet

Når du har lånt penge hos Fokuslån, skal de betales tilbage med renter. Det afhænger af lånebeløbet og løbetiden, hvor meget du skal betale tilbage hver måned, og disse beløb beregnes med det samme, når du ansøger om lånet på hjemmesiden.

Når tilbagebetalingen starter, tilmeldes denne ofte Betalingsservice, således at samme beløb trækkes hver måned – du kan holde øje med disse udbetalinger via din netbank. Det aftalte beløb skal tilbagebetales hver måned. Hvis du ikke betaler rettidigt, er konsekvenserne morarenter, som tilskrives hver måned. Ved yderligere manglende tilbagebetaling kan inkasso inddrages.

Brugeranmeldelser af Fokus lån fra Trustpilot

Mange forbrugere har valgt at foretage et lån via Fokuslån. Trustpilot samler anmeldelser fra brugerne. I disse anmeldelser kan man se, at der tegner sig et billede af en lånevirksomhed, der er meget opmærksom på sine kunder. Efter ansøgningen af lånet er der hurtigt Fokus lån kontakt, hvilket de også har som et af deres løfter på hjemmesiden. Herudover er her tale om en lånevirksomhed, der er meget grundige, hvad angår dokumentation, således at alle parter er sikre på, hvad lånet kommer til at indebære.

Fordele og ulemper

Her listes fordele og ulemper ved at ansøge om et lån hos Fokuslån:

Fordele

 • Let og hurtig ansøgningsproces
 • Hurtig tilbagemelding
 • Hurtig udbetaling af pengene
 • Valgfri løbetid
 • Kundeservice hvor man kan få personlig hjælp

Ulemper

 • Renten kan være høj
 • En del krav skal opfyldes
 • Kunderne oplever en del bøvl ifølge flere anmeldelser hos Trustpilot

Fokuslån kontakt

Her findes kontakt informationerne til Fokuslån:

Udbyder: Fokuslån (L´EASY A/S)

Adresse: Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C, Danmark

Telefonnummer: 99 99 90 00

Åbningstider: Man-Søn 8-22

Hjemmeside: Fokuslaan.dk

Virksomhedskontakter FOKUSLÅN
Officielle site www.fokuslaan.dk

Anmeldelser af FOKUSLÅN 3

5,0
3 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg var lidt i tvivl omkring, hvordan det fungerede at skulle låne penge fra en lånevirksomhed, inden jeg ansøgte om lånet hos Fokuslån, men virksomheden var hurtige til at opklare min tvivl og give mig svar på de informationer, jeg havde efterspurgt.

I forbindelse med min låneansøgning hos Fokuslån oplevede jeg en meget hurtig kontakt fra virksomheden. De var meget ihærdige med at følge op på ansøgningen, således at alle uklarheder kunne udredes. For at runde samarbejde af oplevede jeg også efterfølgende kontakt fra virksomheden. Det var let at få kontakt til kundeservice.

Jeg har oplevet en hurtig kontakt fra Fokuslån, efter jeg har ansøgt om lånet. Virksomheden er god til at søge hurtig kontakt, selv om der er lidt uoverensstemmelse omkring lånestrategier. De var også meget grundige i forhold til at søge den rette dokumentation fra mig, således at låneansøgningen kunne behandles så hurtigt som muligt.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde