Lån penge hurtigt hos FOLKELÅNET

4.5
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i FOLKELÅNET
Lånebeløb fra 10000 til 50000 kr
Sats fra 22.28 til 24.93%
Frist fra 365 til 1095 dage
Alder, år fra 21 år gammel
Behandlingstid for ansøgning 30 min
Udbetalingstid 1 time
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Få et af Danmarks hurtigste lån hos Folkelånet

Lån kan man finde mange af på nettet. Fælles for langt de fleste er, at de udbetaler pengene ganske hurtigt, og sjældent stiller spørgsmål til, hvad pengene egentlig helt nøjagtigt skal bruges på. Der er dog ikke mange udbydere, der kan tilbyde udbetalingstider som Folkelånet lån, hvilket klart er deres fokusområde. De er ganske vist ikke så gamle på markedet, men har på kort tid vundet stort indpas med deres hurtige udbetalinger og enkle vilkår.

Lånevilkår

Vilkårene er ganske simpel og lige til at forstå. Med et Folkelånet lån kan du således låne mellem 10.000 og 50.000 kr., og løbetiden er fast på tre år (36 måneder). Jo højere dit lånebeløb er, jo højere bliver oprettelsesgebyret også (12,5-15 %). ÅOP (Årlig Omkostning i Procent) ligger fast på 32,88 %. Ønsker du at låne eksempelvis 15.000 kr. bliver den månedlige ydelse 626,71 kr., og det samlede tilbagebetalingsbeløb efter tre år bliver 22.561,40 kr. Med dit login er det nemt at skabe sig et overblik over sit lån, herunder om noget skal ændres.

Ansøgningsprocessen for Folkelånet lån

Metoden for at ansøge om et lån minder på virkelig mange måder om processen hos mange af konkurrenterne. I det hele taget er det svært at opfinde den dybe tallerken på dette område, og det er da heller ikke nødvendigt. For at få et lån skal du:

 1. Vælge dit ønskede lånebeløb (løbetiden er fast 36 måneder (3 år)).
 2. Trykke ”ansøg nu” og udfylde informationer om dig selv.
 3. Trykke ”videre”, og bl.a. underskrive med NemID.
 4. Vente på at din ansøgning bliver godkendt.

Ved en godkendt ansøgning på dit lån bør du få pengene på din NemKonto allerede inden for få minutter, alle ugens syv dage. Er der behov for at tage yderligere stilling til din ansøgning, kan dette dog godt tage lidt længere tid.

Folkelånet login

Det er selvfølgelig sådan, at du skal betale lånet tilbage. Til at hjælpe dig med at holde overblik over dit lån, får du et Folkelånet login, hvor du med e-mail og adgangskode kan logge ind og få et smart overblik over dit lån. Det betyder at du kan se, hvornår du skal betale næste gang, hvor meget du mangler at tilbagebetale i alt, og så videre. Du logger ind oppe i øverste højre hjørne.

Krav for at låne

Den hurtige udbetaling kommer med en række krav, da det ikke er alle og enhver der kan optage et Folkelånet lån. Men kan du overholde de listede krav, så er chancen rigtig god for, at ansøgningen går succesfuldt igennem:

 • Du skal være minimum 21 år gammel.
 • Du skal have dansk CPR-nummer og bopæl
 • Du skal have en dansk bankkonto (det skal desuden være din NemKonto)
 • Du må ikke stå i RKI, være i fængsel, mv.

Kan du overholde disse krav, så er dine chancer gode. Du skal også igennem en hurtig kreditvurdering. Dette gøres for dit Folkelånet lån ved at sammenholde dine indtægter og udgifter ift. den månedlige ydelse. I udgangspunktet sker dette ganske automatisk gennem din bank med godkendelse via NemID.

Udbetaling

Som nævnt udbetales dit lån til din NemKonto, og du kan forvente at det er en såkaldt straks-udbetaling – altså bør der ikke gå mere end et par minutter. Hvis du har særlige forhold, det kan f.eks. være en drastisk ændring i din økonomi op til lånet, kan det dog tage længere, da der så skal en person ind og kigge tingene igennem, før du kan få dit Folkelånet lån udbetalt. Men ellers sker det ganske automatisk.

Tilbagebetaling af dit Folkelånet lån

Når du skal tilbagebetale lånet hver måned, er der flere måder det kan ske på. Det gøres nemmest ved en automatisk betaling (PBS-aftale), men du kan også gøre det via girokort eller bankoverførsel, samt betalingskort. Sidstnævnte kan ske i form af både Dankort, Visa, Mastercard og endda MobilePay. For at sikre, at dit lån betales tilbage til tiden, anbefales den automatiske aftale.

Folkelånet Trustpilot

Det er nærliggende at gå på nettet for at se, hvad andre folks erfaringer har været med ansøgningen, udbetalingen og ikke mindst tilbagebetalingen af deres lån. Dette kan gøres på Trustpilot, hvor de har en rigtig god score baseret på næsten 200 anmeldelser i skrivende stund. Her roses især den gode kundeservice hos Folkelånet. Trustpilot har således 86 % topkarakterer i deres anmeldelser af dem.

Fordele/ulemper

Denne beskrivelse har forhåbentligt klarlagt de væsentligste fordele og ulemper, men for en sikkerheds skyld kommer de også her.

Fordele:

 • Pengene bliver udbetalt ekstremt hurtigt.
 • Kundeservicen er i top baseret på næsten 200 anmeldelser.

Ulemper:

 • Det er ikke muligt at låne mere end 50.000 kr.
 • Løbetiden er fast 36 måneder.

Folkelånet kontakt-oplysninger

Skulel du af nogen som helst årsag have behov for at kontakte dem vedr. dit Folkelånet lån, så finder du kontakt-oplysningerne lige her.

Telefonnummer: 70 50 50 10
Mandag-fredag 09:00-17:00.

E-mail: kontakt@folkelaanet.dk

Folkelånet adresse: Kristianiagade 1, 2100 København Ø

FAQ

Kan man virkelig få udbetalt sit Folkelånet lån på f.eks. 10 minutter?

Ja, hvis forholdene er til stede, dvs. du har en gennemskuelig økonomi, du kan overholde alle kravene, og det er ikke et tidspunkt med stor travlhed, så vil du med al sandsynlighed have dit lån i hænderne inden for ganske få minutter efter godkendt ansøgning. Og så er det faktisk bare op til dig, hvad du vil bruge pengene på.

Hvordan sikrer jeg mig bedst muligt, at mit lån bliver godkendt?

Der er listet en række krav, som du skal overholde for at kunne optage et Folkelånet lån. Dette er et rigtig godt sted at starte, da det er en meget hurtig og enkel afvisningsårsag, hvis du ikke kan overholde de formelle krav. Derudover er det en god idé at lave et månedligt budget, hvor du så sætter den månedlige ydelse ind. Kan din økonomi holde til det? Så er dine chancer gode.

Kan jeg forhøje mit Folkelånet lån?

Nej, det er ikke muligt for dig at forhøje dit lån. Det betyder med andre ord, at du skal færdiggøre dit nuværende lån først, før du kan optage et eventuelt nyt, som så selvfølgelig sagtens kan være højere end det gamle. Du får nemmest et overblik over dit nuværende lån med dit login, som er en e-mail-adresse og adgangskode.

Er det sikkert at låne online?

Det er ganske sikkert at låne online. Som alle andre onlineudbydere af lån i Danmark, så er forbindelsen samt dine data krypteret ifm. dit Folkelånet lån, og derudover skal du også godkende med NemID. Altså er det umiddelbart ikke muligt for andre end lige nøjagtig dig at snage i dit lån og private anliggende.

Kan jeg stole på Trustpilot-anmeldelserne?

Går man ind og finder Folkelånet Trustpilot-anmeldelser, så tegner det et rigtig godt billede. Disse er skrevet af uafhængige kunder, og det er ulovligt eks. at fabrikere anmeldelser. Altså er der god grund til at have stor tillid til disse anmeldelser. Selvom de viser et godt billede, er der dog også mindre gode ting, som man selvfølgelig også skal have i mente.

Virksomhedskontakter FOLKELÅNET
Officielle site folkelaanet.dk
Adresse Kristianiagade 1 2100 København Ø
Telefon 70505010

Anmeldelser af FOLKELÅNET 2

4,5
2 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

For to måneder siden foretog jeg den sidste afbetaling på mit Folkelånet lån, og det har været en nem og let gennemskuelig proces. Jeg lavede selv et budget inden jeg optog lånet, og det gjorde at der ikke var nogen ubehagelige overraskelser. Alt i alt kan jeg godt anbefale dem, man skal bare vide hvad man går ind til mht. ydelse, rente osv.

Jeg har altid været lidt imod kviklån og lån på nettet, men jeg stod i en presset situation med min husleje, så det måtte jeg gå på kompromis med. Jeg lavede en grundig søgning på Google, og her var den klare vinder Folkelånet. Trustpilot-scoren var især med til at afgøre det, og jeg har da heller ikke fortrudt mit lån på noget tidspunkt.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde