Lån penge hurtigt hos FØNIKS PRIVATLÅN

4.8
  • Lav en anmodning
  • Vent på et svar
  • Få penge
Lånevilkår i FØNIKS PRIVATLÅN
Lånebeløb fra 10000 til 100000 kr
Sats fra 11.94 til 24.87%
Frist fra 730 til 3285 dage
Alder, år fra 20 år gammel
Tilbagebetalings muligheder , Bankkonto
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos Føniks Privatlån

Mange forskellige pengeinstitutter og lånefirmaer derude tilbyder privatlån uden at du skal stille sikkerhed, men det er de færreste der tilbyder lån af lige så høje beløb som med et Føniks lån. De samarbejder med D:E:R.

Lånebetingelser

Hos Føniks Privatlån kan du låne helt op til 100.000 kr. uden at skulle stille sikkerhed. Renten er lignende mange andre på privatlånsmarkedet, og den er ens uanset om du vælger at låne 10.000 kr. eller 100.000 kr. Løbetiden er mellem 24 og 108 måneder. Ønsker du en anden løbetid, kan du dog kontakte dem og høre ad, om det er muligt.

Sådan ansøger du hos Føniks Privatlån

Ansøgningen er ligesom så mange andre pengeinstitutter hurtig og nem at have med at gøre. Det kan forklares med følgende punkter:

  1. På Foeniks’ hjemmeside kører du med slideren det valgte beløb, som du gerne vil låne.
  2. Derefter går du videre og vælger løbetiden for hele lånet.
  3. Du udfylder oplysninger og ansøger.

Du kan forvente at få svar på din ansøgning senest efter 60 min., men muligvis meget hurtigere. Herefter vil du ved en godkendelse få pengene udbetalt senest dagen efter.

Føniks Privatlån konto

Man får umiddelbart ikke en Føniks ”min side” hvor man ellers normalt vil kunne se en masse relevant information for ens lån, herunder hvor meget man mangler at betale og hvornår man skal betale næste gang – samt hvor meget man skal betale. Selvom du ikke har et Føniks login, kan du dog stadig nemt komme i kontakt med kundeservice vedrørende dit lån.

Krav for at kunne låne

Kravene fremgår ikke supertydeligt, men kan dog findes i bunden lige inden man ansøger, og er som følger:

  • Du skal være fyldt 20 år
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du kan dokumentere din indtægt

Ud over dette skal du blot

Betal lånet tilbage

Lånet betales tilbage månedsvis i henhold til den aftale du laver med Føniks. Ønsker du at spare på de samlede kreditomkostninger, kan du med fordel indfri hele eller dele af lånet før tid. Dette gør du ved at kontakte dem og aftale hvordan og hvorledes. Bliver du på noget tidspunkt udfordret i at betale til tiden, skal du hurtigst muligt kontakte Føniks for at aftale, om dit lån evt. skal lægges om.

Anmeldelser Føniks Privatlån

Føniks Trustpilot-anmeldelserne er generelt svære at danne sig noget entydigt billede af. Nogle kritiserer deres udsendelse af mails, andre er ikke så positive over for renten. Men husker man at læse alt hvad der står på hjemmesiden, bør man ikke få nogen ubehagelige overraskelser.

Fordele og ulemper

Fordelen er nok helt klart, at du kan låne helt op til 100.000 kr. og med en ganske lang løbetid (9 år). Ulempen er dog, at kreditomkostningerne bliver meget høje ved den lange løbetid, men det er heldigvis noget man selv bestemmer.

Kontakt Føniks Privatlån

Har du behov for at komme i kontakt med Føniks Privatlån, kan du finde alle oplysningerne her:

Telefon: 99 99 92 22

E-mail: foeniksprivatlaan@foeniksprivatlaan.dk

Adresse: Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C

Virksomhedskontakter FØNIKS PRIVATLÅN
Officielle site www.foeniksprivatlaan.dk
Adresse Østre Stationsvej 1-5 5000 Odense C Danmark
Telefon 99999222

Anmeldelser af FØNIKS PRIVATLÅN 4

4,8
4 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg havde brug for at låne penge, og mit valg faldt på Føniks Privatlån. Kontakt til virksomheden var let og uden problemer, og jeg var glad for selv at have så stor en indflydelse på min ansøgning, vilkår og lånebetingelser. Jeg er meget tilfreds og kunne godt overveje dem igen, hvis jeg skal låne igen på et senere tidspunkt.

Jeg havde behovet for at skulle låne nogle penge, og jeg havde overvejet både banker og forskellige lånevirksomheder. Banken afviser mange, der har dårlig økonomi, så jeg var meget glad for at få et lån hos Føniks Privatlån. Da jeg en enkelt gang havde et problem, kontaktede jeg deres kundeservice, som fiksede det for mig.

Valget faldt på et Føniks Privatlån lån da det virkede ret ligetil og uden de store dikkedarer. Og det fik jeg egentlig også ret i - jeg har kun én gang haft et mindre problem, og det blev hurtigt løst af kundeservice. Så jeg vil anbefale dem til de fleste der er blevet afvist af deres egen bank.

Jeg vidste faktisk ikke, at Føniks Privatlån login var ejet af de samme som DER. Men jeg synes ikke det er noget problem, så kan man selv vælge hvor man har lyst til at låne, og vilkårene er ca. de samme. Jeg har snart tilbagebetalt lånet, og kunne godt finde på at låne igen.

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde
 

Lignende långivere

Lånebeløb
100 tusinde kr
Frist
365... 2190 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
15 tusinde kr
Frist
365... 1095 dage
Sats
11,94...24,87 %
30 dage rentefrit
Lånebeløb
20 tusinde kr
Frist
30... 1460 dage
Sats
12,50...26,08 %
Lånebeløb
500 tusinde kr
Frist
365... 5475 dage
Sats
7,12...9,61 %
Betal ud når du vil
Lånebeløb
50 tusinde kr
Frist
365... 2400 dage
Sats
11,94...24,87 %