Lån penge hurtigt hos HG FINANS

4.3
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i HG FINANS
Lånebeløb fra 3000 til 50000 kr
Sats fra 14.85 til 29.85%
Frist fra 365 til 2160 dage
Alder, år fra 18 år gammel
Tilbagebetalings muligheder , Bankkonto
Behandlingstid for ansøgning Få svar indenfor 30 sekunder
Udbetalingstid Udbetaling næste hverdag
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos HG Finans

HG Finans er den perfekte løsning for dig som vil låne penge her og nu, men til en lav, favorabel rente. Du kan låne fra 3.000 til 50.000 kroner i dag! Når du ansøger om et HG lån, får du svar med det samme, faktisk allerede indenfor 30 sekunder. Derudover kan du indfri dit lån før tid, uden ekstra omkostninger.

Lån betingelser

Vil du have et lån med en konkurrencedygtig rente, så giver HG Finans dig muligheden i dag. Optag et kviklån eller minilån hos HG Business hvis du:

 1. Ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret
 2. Er dansk statsborger
 3. Har dansk folkeregisteradresse
 4. Har NemID

Får du mulighed for det, kan du til hver en tid indfri dit lån, helt gratis. Dette giver dig større frihed og binder dig ikke til dit lån, hvis du ønsker at indfri det før tid.

Sådan ansøger du hos HG Finans

Du ansøger via deres hjemmeside. Her vil du finde en låneberegner. Den hjælper dig til nemt, at danne dig overblik over hvor meget lånet kommer til at koste.

Låneberegneren er den mest overskuelige måde at danne dig overblik over dit mulige lån på. Her ses lånets ÅOP, samt dets rentesats og løbetid.

 • Indtast ønsket lånebeløb
 • Indtast den ønskede løbetid
 • Udfyld personlige oplysninger
 • Skriv under med NemID

Bliver du efterfølgende godkendt, vil du få tilsendt et lånebevis. Dette skal også underskrives ved hjælp af dit NemID. Herefter kan du blive bedt om at indberette bankoplysninger, da ikke alle overfører via NemKonto. Pengene vil derefter gå ind på din konto.

Efter du har underskrevet dit lån og pengene er gået ind på din konto, vil du få tildelt et et HG login. Med dette login får du adgang til ‘min side’, hvor du vil se dig HG Finans konto. Når du går ind på ‘min konto’, kan du altså kunne se alle dine oplysninger. Dette gør det nemt, trygt og meget overskueligt for dig at følge med i dine låneforhold.

Din HG Finans konto

Efter du har underskrevet dit lån, kan du på deres hjemmeside, se alle dine informationer. Dette gør det nemt og overskueligt, at holde styr på din restgæld og dine lånepapirer. Indtast dine HG login oplysninger, gå ind på ‘min konto’/ HG Finans ’min side’. Har du nogle spørgsmål til dit lån, vil du finde alle dine informationer herinde. Er du stadig i tvivl, kan du altid kontakte dem. Du finder deres kontaktoplysninger længere nede.

Ligesom når du checker din netbank, kan du til hver en tid gå ind og danne dig overblik over din økonomi.

Krav for optagelse af lån

Lån penge hos HG Finans helt safe og nemt, ved at opfylde disse krav:

 • Dansk statsborger
 • Ikke være registreret i Debitor Registret, Inkasso eller RKI
 • Have NemID
 • Have adresse i Danmark

Sådan får du pengene

Når du er blevet godkendt til dit lån og har underskrevet lånebeviset, underskriver du med dit NemID. Derefter går pengene ind på din netbank og du kan se pengene fra HG a/s via dit netbank app. Derefter følger du med i dine afbetalinger via deres hjemmeside, når du bruger dit HG finans login.

HG Finans anmeldelser

Sæt dig af til, at undersøge en ny låneudbyder. Du kan for eksempel søge på ‘HG Finans Trustpilot’, så du kan få viden om dem og deres låneforhold, inden du optager et lån hos dem. Så er det nemmere for dig at føle dig safe og optage det lån, som passer bedst til dig.

Det er vigtigt at føle dig safe når man optager et nyt lån, så undersøg inden du låner.

HG Finans kontakt

Er du i tvivl om noget vedrørende dit nye lån eller ansøgningsprocessen kan du kontakte HG Business gennem Basisbank A/S, da de samarbejder på telefon eller via e-mail. Basisbank er en gammel spiller på markedet, så dette giver endnu større sikkerhed for dig. Så du kan føle dig helt tryg når du låner her, da de har en af de helt tunge drenge i ryggen.

HG telefon: 70 22 09 29 eller e-mail info@hgfinans.dk

Adresse: Teglholms Allé 15, 2450 København K

Åbningstider: Hverdage 08.30-21.00, weekend 10.00-17.00

Virksomhedskontakter HG FINANS
Officielle site www.hgfinans.dk
Adresse Klarabergsviadukten 70, Box 70396, 107 24 Stockholm

Anmeldelser af HG FINANS 4

4,3
4 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Jeg er især meget imponeret over den service, som de har givet mig. Kundeservicen er virkelig i top, og de medarbejdere, som jeg talte med, var virkelig søde og kompetente. De hjalp mig blandt andet med mit HG Finans login, som jeg havde besvær med og også alle andre spørgsmål, jeg fik undervejs. Vil klart anbefale til andre.

Jeg har tidligere haft en del erfaringer med flere lån, men besluttede mig for at samle dem alle sammen hos HG Finans. Jeg fik en rigtig god kontakt til HG Finans, så det var en rigtig god beslutning, og jeg har fået en fin service hos dem. Yderligere har jeg fået flere penge mellem hænderne ved at samle mine lån her, så der er også en stor økonomisk fordel.

Fem stjerner herfra. Både hvad angår lånevilkår og kundeservice. Jeg har haft flere små og dyre lån rundt omkring, men valgte af sammenlægge dem. Det har jeg så gjort hos med et HG Finans lån. Nu har jeg langt flere penge mellem hænderne hver måned og det er langt mere overskueligt med en betaling, end mange små rundt omkring.

De har en helt suveræn kundeservice. De er nemme at komme igennem til og alle dem jeg har snakket med, har været rigtig kompetente og søde. Jeg skulle lige finde ud af at bruge mit HG Finans login, så jeg ringede derind og de guidede mig tålmodigt gennem hele processen. Jeg anbefaler herfra. Tak!

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde
 

Lignende långivere

Lånebeløb
100 tusinde kr
Frist
365... 2190 dage
Sats
11,94...24,87 %
30 dage rentefrit
Lånebeløb
20 tusinde kr
Frist
30... 1460 dage
Sats
12,50...26,08 %
Lånebeløb
500 tusinde kr
Frist
365... 5475 dage
Sats
7,12...9,61 %
Betal ud når du vil
Lånebeløb
50 tusinde kr
Frist
365... 2400 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
100 tusinde kr
Frist
730... 3285 dage
Sats
11,94...24,87 %