Lån penge hurtigt hos KRONELÅN

4.6
 • Lav en anmodning
 • Vent på et svar
 • Få penge
Lånevilkår i KRONELÅN
Lånebeløb fra 1000 til 20000 kr
Sats fra 24.9%
Frist fra 90 til 365 dage
Alder, år fra 19 år gammel
Tilbagebetalings muligheder , Bankkonto
Behandlingstid for ansøgning Du vil få svar direkte på skærmen, så snart du har udfyldt og godkendt din ansøgning
Udbetalingstid 30 minutter
Arbejdstider 24 timer

Indhold

Lån hos Kronelån

Kronelån DK er et af landets hurtigste låneudbydere. Hvis du sender din ansøgning indenfor deres åbningstid mellem 08.00 og 18.00 på hverdage, har du pengene på din konto samme dag! Pengene bliver automatisk indbetalt på din NemKonto. Derfor kan du kun optage lån hos Kronelån hvis du har NemID.

Lån betingelser

Du bliver ikke stillet skoleret, da de kræver ikke meget af din som låntager. Du skal blot kunne opfylde nedenstående, og du vil kunne få et lån med konkurrencedygtig lav rente:

 1. Du skal være fyldt 19 år
 2. Du skal være registreret med dansk statsborgerskab.
 3. Du skal have fast bopæl i Danmark (folkeregisteradresse)
 4. Du skal have NemID
 5. Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

For at vise deres glæde for nye kunder, giver de den første måned af dit minilån eller kviklån gratis - Altså rentefrit den første måned.

Sådan ansøger du hos Kronelån

Du ansøge om et lån via deres hjemmeside. På forsiden vil du se en låneberegner, som hjælper dig til nemt at få overblik over hvor meget det vil koste dig at låne det ønskede beløb. Låneberegneren er den mest overskuelige måde at danne dig overblik over dit mulige lån på, da den viser lånet rentesats, ÅOP, løbetid og månedlig afbetaling.

 • Vælg ønsket lånebeløb
 • Indtast løbetid
 • Indtast personlige oplysninger
 • Underskriv ansøgningen med NemID

Når du bliver godkendt til lånet, skal du ved hjælp af dit NemID underskrive låneaftalen. Ofte vil du også skulle informere om dine kontooplysninger, da ikke alle bruger NemKonto til overførsel. Pengene vil gå ind på din konto næstkommende bankdag og du vil kunne følge med i dine låneforhold via Kronelån ‘min side’.

Efter underskrevet låneaftale, bliver du tildelt et Kronelån login. Med dette login får du adgang til alle de informationer. Dem ser du ved at gå ind på ‘min konto’. Det gør hele processen nemmere og du skal ikke tænke på, at gemme stakke med papirer eller oprette nye mapper på din computer.

Derudover har altid 14 dages fortrydelsesret. Så fortryder du dit lån efter du har underskrevet, kan du indenfor 14 dage fortryde og tilbagebetale pengene til Kronelån dk.

Din Kronelån konto

Når du optager lån, får du tildelt et Kronelån login, som giver adgang til ‘min konto’. På ‘min side’ kan du danne dig overblik over din kredit og dine renter. Du kan se hvornår og hvor meget du skal betale i renter om måneden. Oplever du, at du har nogle spørgsmål til dine lånebetingelser, kan du finde de fleste svar herinde.

Krav for optagelse af lån

Det er safe at låne penge. Du skal bare kunne opfylde disse enkle krav.

 • Du skal være dansk statsborger
 • Du må ikke være registreret i Debitor Registret, Inkasso eller RKI
 • Du skal have dansk folkeregisteradresse
 • Have et aktivt NemID
 • Være fyldt 19 år

Sådan får du pengene

Du vil se pengene på din konto næstkommende hverdag. Beløbet går ind på din netbank kort tid efter og kan ses via dit netbank app, lige så snart de er gået ind.

Kronelån anmeldelser

Vi vil anbefale, at du i din browser søger på ‘Kronelån Trustpilot’. Så sæt den ekstra tid af, til at samle viden om de låneudbydere du overvejer.

Kronelån er populære hos deres kunder og det viser deres fremragende anmeldelser online. Optager du selv et lån og bliver endnu en tilfreds kunde, så efterlad gerne endnu en positiv Kronelån anmeldelse hos TrustPilot.

Kronelån kontakt

Undrer du dig over noget? Har du spørgsmål til deres låneberegner, selve låneprocessen eller dit eksisterende lån, kan du kontakte Kronelån via deres hjemmeside eller på tlf og e-mail.

Telefon: 44 22 90 80

E-mail: kundeservice@kronelån.dk

Adresse: Nørregade 6, 1165 København K

Kronelån åbningstider: Alle hverdage mellem 08.00 og 18.00

Virksomhedskontakter KRONELÅN
Officielle site www.kronelan.dk
Adresse Østergade 13, 1100 København K
Telefon 44229080

Anmeldelser af KRONELÅN 5

4,6
5 anmeldelse
Skriv en anmeldelse

Jeg er meget imponeret over, hvor let det har været at låne her. Jeg må sige, at det er gået meget nemt og hurtigt, og pengene blev allerede udbetalt til min konto næste dag. Jeg synes også, det er smart, at man kan følge med i afviklingen af lånet via Kronelån login på hjemmesiden. Virkelig smart og tilgængeligt.

Jeg valgte at tage et lån af penge hos Kronelån, og det har jeg ikke fortrudt. Jeg var ny på låneområdet, men fandt ud af at det hele var meget nemmere, end jeg troede. Ansøgningen var let og hurtig, og jeg fik tillige pengene udbetalt stort set med det samme. Jeg havde også overvejet at søge om et lån i banken, men det her er meget nemmere.

Totalt nem ansøgningsproces. Godkendelse med det samme, pengene samme dag. Det kan bankerne sgu ikke konkurrere med! Jeg er ny i hele den her verden med hurtige lån og jeg ved ikke hvordan det fungerer med andre services, men en anbefaling herfra. Jeg tager gerne et Kronelån lån en gang til, hvis det skulle blive nødvendigt.

Nem og hurtig ansøgningsproces. Fik svar med det samme og pengene var på min konto allerede dagen efter. Det er så lækkert, da jeg stod i en rigtig dårlig situation og havde brug for pengene med det samme. Når jeg vil tjekke hvor langt jeg er med afbetalingen logger jeg bare ind med mit Kronelån login og følger med. Totalt tilgængeligt.

Alt er helt i orden og de holder hvad de lover. Jeg var lidt nervøs for, at jeg ikke havde set mine papirer ordentligt igennem inden jeg godkendte lånet. Det var en lidt stram situation, så det hele gik lidt stærkt. Jeg tjekkede min Kronelån konto og kunne se, at renten faktisk var så lav som de lovede. Pyha, tak for det!

Ny anmeldelse

Så hurtigt er det at låne
Obligatorisk at udfylde
Navn
Obligatorisk at udfylde
E-mail
Udgives ikke på webstedet
Obligatorisk at udfylde
Din anmeldelse
Obligatorisk at udfylde
Obligatorisk at udfylde
 

Lignende långivere

Lånebeløb
15 tusinde kr
Frist
365... 1095 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
500 tusinde kr
Frist
365... 5475 dage
Sats
7,12...9,61 %
Betal ud når du vil
Lånebeløb
50 tusinde kr
Frist
365... 2400 dage
Sats
11,94...24,87 %
Lånebeløb
100 tusinde kr
Frist
365... 2190 dage
Sats
11,94...24,87 %
30 dage rentefrit
Lånebeløb
20 tusinde kr
Frist
30... 1460 dage
Sats
12,50...26,08 %